- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assdak
őstag
válasz
#21559296 #23211 üzenetére
Hol vetted a készüléket? LTE-t támogatni kellene. Szolgáltatót érdemes megkérdezni. Esetleges szürke piacos modelleknél lehet ez tiltva
Mint mondottam volt a 920.1 csupán a global variantot takarja. Elvileg mindenkinek ez a típus azonosító szerepel a dobozán aki pl. MO-n vette. Az enyémen is. Tehát semmi köze ahhoz amit írtál.
Az, hogy milyenek a te képeid, és milyenek másé, nem ebből adódik. -
Assdak
őstag
válasz
#21559296 #23172 üzenetére
Nem tudom ezt hol olvastad, de baromság.
A 920.1 a Global Variant ami támogat 5 féle LTE band-et : I (2100), III (1800), VII (2600), VIII (900), and XX (800)
A 920.2 pedig USA spacific variant, ami az AT&T által használt LTE Band et támogatja.
Semmi köze lengyel országhoz, max hogy ott is lehet kapni. LTE-t ugyan úgy támogatja. -
BigBlackDog
veterán
-
BobTail
őstag
válasz
#21559296 #22832 üzenetére
Jóvanmáeléglesz
Nokia 808 PureView
-
B1T3
addikt
válasz
#21559296 #22810 üzenetére
Szerintem egész jó kép a hibái ellenére is. Az egyetlen baj vele, hogy túl átlagos a minősége, és hiába az éjszakai fotókkal és a videózással reklámozta a Nokia, minden téren emelkedtek az elvárások a kamerával szemben. Nem méltó a Nokia aktuális csúcsmodelljéhez ez a nappali produktum.
-
-
-
-
dokee78
félisten
válasz
#21559296 #10783 üzenetére
Kicsit elmosott vagy csak én látom annak?
Nézzétek már meg ezt a Sample videót,mi az az elmosódás a 3. illetve 26. másodpercnél
-
MC Pite
veterán
válasz
#21559296 #10337 üzenetére
Ilyeneket W810/C702-vel produkáltam már, sőt (W810 most is megvan asszonynál). Attól még ***ok. Hja, nem igazán van normális droidos fényképezős telefon...
Hovatovább megkockáztatom hogy pár újabb EDOF-os versenyző is hozza lazán ezt a szintet.
X10 mini próról nekem tesztek alapján pedig az ragadt meg hogy majd olyan képeket csinál mint az 5MP-es CZ-es nokiák (N79, X6) pedig -
runner 125
nagyúr
válasz
#21559296 #10341 üzenetére
..fényképezőn kívül eddig egyetlen egy telefonomon sem állítgattam ilyen - kb. amúgy is észrevehetetlen - opciókat. Mégis sikerült minddel használhatót összehozni.
Koncentrált kézből fotózás egyik jó trükkje; állsz, jobb kezedben a telefon, a karod a testedhez szorítva. A bal kezeddel megfogod (támasztod) a jobb csuklódat - persze úgy, h az a kezed is a testedhez legyen szorítva, s így egy egész frankó "állványt" lehet a gépnek összehozni.
Ha, nagyon tutira akarunk menni, egy nagy levegővétel kell az expo előtt.
De, ha ez nem is jön össze, valamiféle fát, oszlopot, házat, biciklit, stb.-t, találni, ahol ki lehet támasztani.
..és amúgy is, megfelelő fény esetén ezek már nagyon rövid záridőt alkalmaznak, tehát szvsz továbbra is az a tényállás, h a készülék tudása ennyi.rizso
Első ok, de a második 'szenzációsan' gyengébb.
-
runner 125
nagyúr
válasz
#21559296 #10337 üzenetére
Baszki, úgy beszélsz róla, mintha záridőt és rekeszt kellene állítani telefonon is.
Mit kellett egyáltalán "megtanulni"? - H kellőképpen kitámaszd a kezed, vagy h megtaláld a kameragombot?
A telefonos fényképek 99%-ban a készülék tudását adják vissza. Az 1% meg csupán azt teszi ki, h milyen témát választasz, és mennyire "remeg a kezed".
-
-
ludsimon
veterán
-
koshmar
veterán
válasz
#21559296 #9541 üzenetére
A vaku+makro nálam is bámulatos képeket ad.
De nappal, automatán hagyva nem.Peig' a W995-nek 8,1 MP-es kamerája van.
Ami már hangzásra is garantálhatná a jó képet, de a SE esetében ez gyakran nem így van.
Self-made experience..A drivert majd én is cserélem, az ultra-rulez C905 se csinált túl jó képeket a gyári driverrel (a tulaj szerint)
-
Danny750
őstag
válasz
#21559296 #8591 üzenetére
Jó képek! Makróban könnyebb jó képeket csinálni! Miért nem fotóztad a K770i-t az F480-al? Úgy kb. össze lehetne hasonlítani! Vagy ugyanazt a virágot stb...
Szép állapotú az F480-ad!
Wictor: Nem soft függő a kamera ,hanem driver függő! Magyarán soft csere nélkül is módosítható!Kb.2perces meló!
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
#21559296 #8294 üzenetére
Köszi
Itt a videó is róla, mondjuk még feldolgozás alatt van, nem 720p, az majd csak kb 15 perc múlva.
-
Danny750
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest