Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aryon87

félisten

válasz akooos #56443 üzenetére

Nem azzal van a baj hogy kritikát írtál, hanem azzal, ahogy írtad.
    Annyira amatőr én sem vagyok már, hogy egy központi témát elrontsak egy előtte álló "akadállyal", jelen esetben a fa...
    De mint írtam, oka volt hogy az a kép olyan módon készült ahogy.
    A minőségére is írtam, hogy miért lett olyan amilyen, de újra leírom bővítve: HDR módban készült, egy olyan napszakban, ahol a szenzort bezavarta a gyors sötétedés + közvilágtás (megnéztem, 16:20-kor készült). Ha a HDR-t kikapcsoltam volna, az ISO értéket az egekbe tolta volna az automatika.

Itt egy másik kép, hogy lásd miért is nem lehetett a kifogásoltat másképp fotózni. Jól látható, hogy legalább 2-3 méterrel lejjebb vagyok az előző helyszínhez képest. és igen, itt is belelóg minden, sőt, még ferde is lett :D
    Kastéy alulról - G5 manual mód, iso50, 0.5s

Más:
    Igazuk van azoknak a tagoknak akik pár napja írtak ide, hogy itt már elvárás a magas színvonalú fotók berakása.
    Így csatlakozom én is ahhoz a véleményhez, miszerint legyen egy újabb fotós topik, ahova a profi/művészi képek kerüljenek, ide pedig az amatőr fotók kerüljenek be, mert a topik elvesztette a lényegi értelmét, ami a leírásában szerepel.

Nem szándékom a vita, így én is befejezem a dolgot, természetesen szívesen veszem az oktató kritikákat is.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

Új hozzászólás Aktív témák