- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Egész olcsó lett az év első kagylótelefonja
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Kirandultunk a Bukk-hegysegnel (Lillafured volt a celallomas)
Szepvolgy borpinceinel
szepen munkalt borasz-cimer
borkostolas
pince belul
adventi gyertya
Juhasz pinceszet
virag1
virag2
vendeglo fal
tartogerenda
szokokut
szobor
piheno
kisvasut alagut
utszeli banya
befagyott to - ez nem biztos hogy sikerult
kastelykastely tavolabb]
jeges vizeses1 - manual
jeges vizeses2 - manual
jeges vizeses3 - manual
jeges vizeses4 - manual
szoborfejLG G5 HDR, kiveve a manuals.
Bocsi a sok kepertXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
*RLaci*
addikt
válasz kengyel #56394 üzenetére
Köszi a teló nevében Összehasonlítottam pár egyforma képet az 5x-el(páromé).Kicsit más az eredmény ugyanazon körülmények között. A pixel képei mindig kicsit nagyobb méretűek,kicsit világosabb tónusúak,a széleket nézve élesebbek.Ugyanazzal a szoftverrel.Majd rakok fel pár összehasonlító képet,csak most nincs itthon a nexus.
(#56371) Dr. 444Hertz Szép
(#56396) kacsa7 Jó témák,szép képek
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
jacis
nagyúr
-
jacis
nagyúr
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Jack Oneill
veterán
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
Burt1793, kengyel: köszönöm!
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Aryon87
félisten
Pusztafoldon kicsit eltevedtunk
G5 hdr
Matra vagy Bukk az uticel, lesz sok kep estere. + renelhetoleg Egerben is tudok fotozkodni.
Sajnos csak a G5 van velem, a Redmi Pro meg nem erkezett meg.
+ 2 G3s es a G3 van meg tarsasagban[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
kengyel
nagyúr
-
Burt1793
veterán
válasz Dr. 444Hertz #56376 üzenetére
Ritka a Parlament állvány nélkül, az biztos.
Szép kép lett.(#56375) MikulasB: Régen tényleg más volt ez a topik, nem is mertem nagyon képeket felrakni, viszont pár hónappal ezelőtt, amikor idetévedtem, láttam, hogy több tucat kép kerül fel naponta, akkor még senki se rakott fel s7-es képeket, nagy volt a nexus/lg uralom, ezért próbálkoztam. Igyekszik az ember, néha több képet rakok fel a kelleténél, ezen is próbálok javítani, de a javaslataitok jót tesznek, ezt is érzem. Szerintem nem gond, hogy ilyen barátságos a topik, engem a sok HSZ se zavar, sokszor átugrok pár oldalt, de a képeket meg szoktam nézni gyorsan, főleg a jobbakat.
(#56378) Aryon87: Emberibb ára lett a telefonnak, sokan megvették, mivel tényleg nagyon jó (nem feltétlenül a kamera), jövőre még több embernek lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Jack Oneill #56334 üzenetére
Szerintem a legegyszerűbb, ha a varázspálcára ugyanazt a szabályt alkalmazod, mint ami a RAW-ra érvényes.
Linkeled az eredetit meg a módosított képet.Ricardo: azok a fotók biztos photoshop termékek, mert én a Parlamentet élőben még nem láttam daru nélkül
[ Szerkesztve ]
-
MikulasB
tag
válasz ToniSoprano #56372 üzenetére
Én úgy látom elbeszélünk egymás mellett.
Volt egy panasz, hogy a kompozíció nélküli, jellegtelen témákról készült képeket körbedícsérik néhányan egymás között. Erre írta bghistvan, hogy ő emiatt is hagyta itt a topikot, miközben ferde, itt kilóg valami, ott belóg valami, témátlan képeket hozott. Ha ugyanezt mondjuk Drakmusz, bebolint98 vagy Dr. 444Hertz írta volna semmi gondom nem lett volna vele.
Azt nem vitattam hogy a G4-nek fekszik a téma, és szépek a színek.
https://www.flickr.com/gp/144773729@N02/eSX556
-
natë
nagyúr
válasz ToniSoprano #56372 üzenetére
Egyetértek.
-
Ricardo
titán
válasz Dr. 444Hertz #56371 üzenetére
"hoztam egy igen egyedi kompozíciót "
Eredeti Mondjuk én még egyik országházas képen sem láttam darut
-
ToniSoprano
addikt
válasz MikulasB #56367 üzenetére
Most mobilról vagyok tényleg sok a ferde kép, de a színek baromi jók elők, izgalmasnak mintha ott lennék, de lehet csak én látom így. Pl. Most hogy sokan s7-et vettek sokan az lett a legjobb, pedig igazán az s7 napfényben készült képei továbbra sem tetszenk, kicsit műanyagok, nem annyira részletgazdagok pl. egy nexus 5x, 6p vagy g4, g5 jobban teljesít erős napfényben. De ha ilyet leírok kitiltanak mert a többségnek most s7 van. Nekem a legkiegyensulyozottabb a nexus 5x, tengerparti nyaralás , tájképeknél talán a g4 v10 is kiemelkedően teljesít . S7 sötétben, rossz fenyviszonyok között kiemelkedően teljesít.
-
Arcképgyáros
Rég jártam a topikban...
Látom, hatalmas az igény a mutatós képekre, így hoztam egy igen egyedi kompozíciótPanasonic Lumix CM1
-
Drakmusz
addikt
válasz S e t h #56362 üzenetére
Van némi igazság abban amit írtál,de azért nem annyira elkeserítő a helyzet szerintem!Ha látok egy több képből álló sorozatot amiből csak egy-két jó akad,akkor megpróbálok azokra koncentrálni.Persze azért kritikusan,de normális stílusban.A topik szerintem maximálisan kihasználja azok igényeit akiknek fontos a mobil kamerájának minősége!
Volt már olyan képem egy másik közösségben,amiről beállítási adatokat kértek mert azt hitték hogy géppel készült.De eszembe nem jutna valakit megsérteni,vagy csak szimplán lefikázni a képét.Van erre elég felület a neten sajnos!A topik jó hangulata pedig sokat hozzátesz az egészhez,legalábbis én így látom!😁https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
félisten
-
MikulasB
tag
válasz ToniSoprano #56366 üzenetére
Nekem ezekből a képekből az jön le, hogy szép helyen készült, egy-két véletlenül eltalált kép.
Az egyik hajós képen valakinek belóg a keze ahogy fényképez, a hajó tök középen van ehhez nem kellett nagy kreativitás.
A lábnyom egész tetszetős, de kereshetett volna hozzá simán egy érdekesebb perspektívát.
Van kép strandolókról...
Egy ferde napkelte.
Parti sétányról kövekkel a vízben, a képen a hajó teteje levágva.
+ van egy-két jó kép, amit én ezek tekintetében a véletlennek tekintem.
Én ezt látom benne, lehet én vagyok a hülye.
-
Attiba
tag
válasz S e t h #56362 üzenetére
Szívemből szóltál Seth!
Egy jó pár hozzászólással korábban írtam pl. a Manula Camera app hibájáról, amit tudom, hogy jó pár ember használ. Semmi reakció, pedig a nyers kép adta lehetőségektől sokan szárnyakat kaptak korábban.Iphone 16 Pro, Apple Watch Series 10, Airpods Pro 2, Samsung 55QN95B,
-
MikulasB
tag
válasz bghistvan #56363 üzenetére
Bunkó leszek de ez tőled szimpla képmutatás amit írsz.
Alig van fotós szempontból értékelhető képed. Nem mintha én egy hű de profi fotós lennék(én is csak próbálkozom), vagy annyira értenék hozzá, de a te képeidnek a fele egy egyszerű utcakép. Ahol pedig talán még értékelhető téma is lenne belógnak dolgok a képbe, vagy a téma lóg ki a képből. Egyszerűen azt látni hogy megtetszett valami és lefényképezted. Ha annyira igényed van a minőségi képekre akkor legalább olvass kicsit utána, hogy ilyen alapvető hibákat elkerülj.Én is örülnék, ha itt csak minőségi képek lennének, mind gyönyörűen megkomponálva, de itt a kamerák összehasonlításáról szól elvileg a topik, és ha csinál valaki két tesztképet a kutya nem szólhat érte, mert egyáltalán nem jogos a felháborodás.
-
-
S e t h
nagyúr
válasz #16514048 #56326 üzenetére
Időnként olyan érzésem van ebben a topikban, mintha a facebookon járnék. Megy a köszöngetés jobbra-balra, szinte viszonossági alapon dicsérgetik-köszöngetik egymás képeit, miközben a képeket nézve azokat egy 4 éves is készíthette volna.
Dicsérni egy kompo nélküli képet?Ott minek szól a dicséret?A telefon paramétereinek?A sikeres kattintásnak? Szeretem ezt a témát, jó nézni néhány kifejezetten értékes képet, de itt tiltottam először vkit, mert naponta kerülgettem a sok dicsérő, köszönömöző hozzászólását.
Én úgy érzem(ugye ez szubjektív és nem biztos, hogy igazam van), hogy itt már túlsúlyban van egymás képeinek ajnározása és háttérbe szorult a technikai bemutató, hogy mire is képes egy kamera.
Elfogadom és egyben örülök is, hogy kialakult egy jó közösség, de nem érdemes fennakadni az esetleges dicséret, elemzés, kritika elmaradásán. Ha megdicsérsz pár képet, akkor számíthatsz rá, hogy a jövőben te is kapsz majd.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Burt1793
veterán
válasz #18001664 #56354 üzenetére
Azonos szenzorral azonos képet fogsz kapni, maximum hibahatáron belüli eltérések lennének, de az ugyanúgy lehetséges két edge vagy két flat között.
Az van, hogy asszem w333 s7-ese sony-s, az enyém például samus (isocell). A két szenzor között van minimális különbség.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
natë
nagyúr
iPhone SE - ProCam
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Burt1793 #56346 üzenetére
Ezt mondom én is ... túlélesített és nem színhelyes !
Valóságban is pont ugyan olyan színű mint a "második" képen amit kivágtál !
Szerk.
Ha az égboltra ránagyítasz ott is látszik hogy mennyivel zajosabb a varázspálca !
(#56348) Burt1793
Ott a HDR + ezt megoldja azért tűnék jobbnak, viszont zajosabb !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Burt1793
veterán
válasz kacsa7 #56342 üzenetére
Én egy 24 colos E390HL Samsung monitorral, amit nagyjából bekalibráltam, semmi különös... Mindegy, a tesztek szerint is színhelyes alapból és szerintem az a szürke fátyol a valóságot tükrözi, nem olyan, mint az s6-é. A másik, hogy az ablakok élesítettek, a kontúr ki van emelve feketével. Az aszfalt olyan fekete, mintha most készült volna.
Néha kirakom TV-re, az egy 55 colos f6400-as alap samu, nem mai (3,5 éves), azt is én kalibráltam, hasonló a kép, mint monitoron.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz kacsa7 #56342 üzenetére
Dell S2415 IPS !
Amiről beszélsz a "fátyol" az pont a természetes vs túlélesítés különbséget látod
Nagyíts a képbe és meglátod !
Szerk.
De neked egy régi 5 hónapos rendszer van a telefonodon ... frissíteni kéne !
Szerk.2
Én szép színesnek látom a képet mert nekem nincs matt bevonat a monitoron, pont e miatt vettem ilyen monitort mert a matt tompítja a színeket
[ Szerkesztve ]
-
kacsa7
őstag
Csak hogy kicsit árnyaljuk a képet, milyen kijelzőn nézitek? IPS, VA, TN, PLS?
Mert nálam a Dell IPS-en kb. olyan, mint ha a varázspálca levenne egy fátyolt a gyári képről. Egy szürkés réteggel kevesebb van rajta, nagyobb színtartománnyal. Nem mondom, hogy a legtermészetesebb, de az én ízlésemnek pl. a varázspálcás általában(és nem mindig) jobban tetszik. Persze ízlések és pofonok, ezt nem vitatom. -
Burt1793
veterán
Ezt mondtam én is. Teljesen elrontja a képet, oké, amoled kijelzőn (főleg, ilyen kicsin) odaüt, de nem azért, mert valóságos. Monitoron pedig egyszerűen csak szarabb. Túlélesít, feljebb nyomja a kontrasztot, melegebb hőmérsékletet vesz, állít a színeken.
És igazából ez becsapós, ha valaki idetéved, azt fogja hinni, hogy az s7 se tud színhelyes képet csinálni, úgy, mint az s5 vagy az s6, pedig volt javulás.Nagyon jó ez a képed, XEH androidot használsz? Milyen végződésű a build? Komolyan mondom, hogy szépek az ablakok a téglavörös házon, elolvadok.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Jack Oneill #56334 üzenetére
Szerintem pedig sokkal rosszabb ... gyári vs varázspálca
-
törölt tag
Én utómunka során szinte soha nem csinálok olyat ami pro módban előre be nem állítható.
Lényegében csak expot, csúcsfényt, árnyékot és wb-t állítok. -
kacsa7
őstag
válasz Burt1793 #56311 üzenetére
A varázsceruzát én személy szerint azért nem venném utólag szerkesztettnek, mert nem kell hozzá semmi. Egy gyárilag megírt algoritmus szerint automatikusan utána állít az elkészült képnek. Kb. mint a gyári kamera szoftverek is. Gyárilag benne van a rendszerben, nem kell hozzá semmilyen érzék, tudás, képesség. Pont azt mutatja, amilyen képet a telefonnal tudok készíteni, ha az elkészült képnél még kell is 2-t kattintanom pluszban. Nem kell hozzá fotós ismeret, program ismeret, photoshop tudás stb. stb. Rányomok az elkészült képre és ott van, általában sokkal jobb színekkel. Ha anyukám kezébe adom a telefont, ő is meg tudja csinálni, pedig kb. azt sem tudja, melyik a telefon elő és hátlapja. Mi mutathatja ennél jobban egy telefon gyári képességeit?
Sőt, élő példa, pont unokatesóm, aki lány és nem konyít a fotózáshoz, kérdezte meg karácsonykor (S6 Edge tulajként), hogy én szoktam-e használni a varázsceruzát, mert nála mennyire sokat dob a képeken. Szerintem így lehet laikusként maximálisan kihasználni egy telefon tudását. -
MikulasB
tag
válasz Jack Oneill #56327 üzenetére
Szerintem hogyha belinkeled az eredeti kép mellé a szerkesztett változatát is senki nem fog szólni érte.
-
w333
félisten
válasz Jack Oneill #56324 üzenetére
Annyit hozzátennék hogy oké a "varárázsceruza" kicsit szinesebbé teszi a képet, viszont a minőséget kicsit lerontja, nem lesz olyan részletgazdag a kép
S7 full természetes képet készít, semmi baj nincs vele !
-
Jack Oneill
veterán
A fokuszpont éles, a kép szélei életlenek picit.
(#56326) kdavid94
Így igaz. Szerintem én nem nagyon fogok ide visszajárni...Ezt vegyétek fenyegetésnek Na nem a viccet félretéve sajnos valóban vannak vélemények, ellenvélemények a témával kapcsolatban,amit szerintem fontolóra kellene venni és nem rögtön elutasítani. Valóban vannak ultra gyatra témákról készült fotók, amiken sokat lehetne javítani. Szerény véleményem szerinte az ilyet úgy kellene megoldani, hogy mind a két képet linkeljük, mellé írva, hogy melyik-melyik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #18001664 #56313 üzenetére
+1, én is leírtam már ezt párszor, de a többség máshogy látja.
(#56315) B-L-A-C-K:
Nem tudom ki hogy van vele, de én ha akarok venni egy telefont, akkor keresek összehasonlító teszteket, ahol azonos témát, azonos körülmények közt fotóznak, mert azok alapján tényleg lehet látni, hogy mit tudnak egymáshoz képest a kamerák. Ebből a fórumból csak az derül ki, hogy ki mennyire jó fotós.
A képminőségről elég pontos képet adnak a tesztek, ilyen szempontból semmi újat nem lehet tanulni az itteni képekből, erre vonatkozóan annyi megjegyzést szoktak kapni, hogy "aha, tipikus Nexus,Sony, stb minőség"...Az is érdekes, hogy múltkor raktam be pár fotót, nem azt mondom, hogy profi képek, de viszonylag jók a kompozíciók, némelyik szerintem egész ötletes is lett. (Oké, egy része egy kicsit sötétre sikerült, de ugye nem rakhatok be szerkesztett fényképet, két külön topikba meg nem fogom linkelgetni az azonos témájú képeket.) Ennek ellenére rá sem bagózott senki, másnál meg el vannak ájulva egy ablakból, vagy utcán vaktában lőtt képtől, aminek semmi témája nincs, de tesztképnek tökéletes, mintha nem lenne belőle elég a neten...
Sajnos megérteni nem tudom, de ez van, el kell fogadnom, hogy a többségnek erről szól ez a topik.
-
natë
nagyúr
válasz Jack Oneill #56324 üzenetére
Nem életlen? Sajnos csak mobilon tudom megnézni..
-
-
natë
nagyúr
iPhone SE
-
félisten
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #56318 üzenetére
Nem...az csak a szenzor által begyűjtött adatokat ìrja.
-
törölt tag
válasz B-L-A-C-K #56315 üzenetére
Személy szerint engem érdekelne azok véleménye is egy adott szerkesztett képről, akik csak ezen csoport látogatói, nem járnak át a másikba. Így egy helyen lenne, mindenki látja ( ha akarja ) és mond róla véleményt. Ha meg nem érdekli, nem kattint rá, továbblép. Gond nélkül elmenne az a kevéske szerkesztett kép ebben az amúgyis pörgősnek számító topikban.
Ez az én véleményem, ami ugye nem Szentìrás! -
félisten
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #56314 üzenetére
Mert honnan tudod, hogy amit legközelebb felteszek képet ide az utómunkázott vagy sem? Hidd el nem fogod tudni megmondani. Ez csakis a becsületen múlik.
-
BigBlackDog
veterán
Szerintem azért jelent ez akkora nehézséget, mert több ember általában egymástól eltérő módon gondolkozik. Így hiába gondol egy ember valamit, a többiek lehet, hogy nem így gondolkoznak.
De részemről nem jelentene problémát ez, lényeg, hogy legyen egyetértés.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Szerintem meg pont így a jó, hiszen nem hiába működik is mind2 topik. Eleve azért jó így mert pl ha te akarsz venni egy XY telefont, és tudni akarod milyen képeket készít, akkor rákeresel itt a nevére, és kidobja milyen tud... Az meg hogy ki hogy módosítja át, az már ebből a szemszögből nem szempont.
-
félisten
-
törölt tag
Szerintem felesleges emiatt két topikot fentartani!
Ide jöhetne minden mobillal készült kép azzal a feltétellel, hogy meg kell jelölni ( odaírni ) ha szerkesztett a kép!
Nem értem miért jelent ez akkora nehézséget... -
BigBlackDog
veterán
válasz Jack Oneill #56310 üzenetére
Ez nem az én döntésem, ez a szabály, ami a topik lakói által fogalmazódott meg.
-
Burt1793
veterán
válasz BigBlackDog #56309 üzenetére
A varázspálca pedig a fényerőn, kontraszton, telítettségen, árnyalaton és a hőmérsékleten állít (ezt is lehet manuálisan, miután kész a kép, de ez tényleg szerkesztés).
-
Jack Oneill
veterán
válasz BigBlackDog #56309 üzenetére
Hát rendben, elfogadom a döntést De pro módban vedd figyelembe, hogy színekkel is lehet variálni, ami megint csak megkérdőjelezi a kamera képességeit.
(#56308) Burt1793
Köszi, ezért is linkeltem a sima képet, hogy alkossatok véleményt. Legközelebb akkor javított képet nem teszek ide. A színekkel viszont vitatkozom Szerintem sokkal jobb a javított, életet ad a színtelenségbe. Nyilván nyáron erre nem igen lesz szükség.[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz Jack Oneill #56296 üzenetére
Kérlek legközelebb ezeket a képeket a másik topikba tegyed, itt az eredeti, utólag módosítatlan képek helye van!
A Pro mód (én értelmezésem szerint fehéregyensúly, ISO, záridő, fókuszpont állítás) nem utólagos módosítás, a kamera képességeit használod csak ki vele.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz Jack Oneill #56294 üzenetére
Szerintem nem jók ezek a színek, nekem nem tetszenek, én még sose töltöttem fel ide varázspálcás képeket, de ebben az esetben csak rontottak. Nagyon túlélesítettek. Melyik havi szoftververzión vagy? A nyáriak még elcseszték ennyire a képet, most már sokkal jobb a helyzet. Az elsőn ijesztően néz ki a fű például.
(#56307) Jack Oneill: Így sokkal normálisabb az első, tél van, ilyenek a színek.
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
[ Módosította: BigBlackDog ]
-
Bossi
őstag
-
natë
nagyúr
iPhone SE
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Jack Oneill #56302 üzenetére
Azért egy nyers HDR, és egy program által rábökök a képjavításra kép között hatalmas különbség van. De nekem mind1, felőlem rakhatsz be ilyen képeket, csak nem tükrözi a valóságot, azaz nem ebbe a topikba való. Viszont ez csak az én véleményem, ha a topikgazdáknak belefér, nekem is.
Plazmacucci: Az oké, de ha nem ismeri be valaki, nem fogunk mindenkit kérdőre vonni hogy ugyan már ez full gyári vagy sem, vagy el mondja vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Jack Oneill
veterán
válasz B-L-A-C-K #56300 üzenetére
Oké, értem,amit mondasz, legközelebb odaírom, hogy ez a kész nyers kép. Viszont logikailag szoftveresen szerkesztettnek minősül egy hdr-es kép is, szóval akkor mindenkinek itt szerkesztett képe van bizonyos értelemben. Technikailag ez így nem állja meg a helyét szerintem. Sőt tovább megyek. Ha pro módban fotózunk, azok sem ide valók, mert a látott kép totál más, ha pl állítgatok a fehéregyensúlyon, már színesebb lesz, és nem a valóságot adja vissza. Szóval ezt azért nem fogadom el teljesen
Szívesen elküldöm az alap képet is. Annyi, hogy picit színtelenebb...picit.[ Szerkesztve ]
-
TomiJordi
tag
Köszönöm,a makro fenyőnek szépek a szinei,kékes.jó ez a s7 csak fura a 4:3 arány
olympus E-420,LG G4,gitup git2 silver Elnézést a helytelen írásért Slovakia magyarként kicsit nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Honor Magic 6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független 2025.07.30 Apple jótállás