- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Samsung i900
Rom: i900DXID1/OMNIAElég nehéz vele jó képet lőni. Most elég sok beállítást próbálgattam, mert volt időm.
Mutatom mik lettek az eredmények (hogy melyiknél milyen beállítást használtam, nem jegyeztem meg):
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Viszont egy valamire rájöttem. Ha valaki fotózáskor az SCN beállításközt babrál, akkor az összes többi beállítása elszáll. Értem ez alatt, ha pl. valaki beállított egy ISO értéket, meg hogy napsütéses, meg mátrixra rakta a meteringet és az SCN-t átállította akkor ezek utána vissza állnak az eredetibe.
Véleményem szerint inkább ezekkel az állítgatásokkal jár jobban az ember, mintha csak az SCN-t babrálná.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
feka007
veterán
válasz $lim*$hady #3997 üzenetére
Szvsz ez jobb.
-
kaller1
veterán
válasz $lim*$hady #3997 üzenetére
Ne szenvedj már annyit,inkább töltsd fel ide a képeket,aztán jöhetnek a linkek...
.::> <::.
-
$lim*$hady
csendes tag
már levettem..more. azt irja sikeres de semmi csak aza baj h annyira lekellet vennem a méretét hogy torzult....
[ Szerkesztve ]
HPI E Savage játékvideók on youtube with LG Arena:)
-
feka007
veterán
válasz $lim*$hady #3994 üzenetére
lol.. Akkor mondjuk mentsd el 95%-os JPG-be
-
<NewL>
addikt
válasz $lim*$hady #3994 üzenetére
linkeld
link gomb hozzászólás szerkesztésekor és illeszd beThere's an app for that
-
$lim*$hady
csendes tag
boccs all de tul nagy:S
-
kaller1
veterán
-
$lim*$hady
csendes tag
eza kép se w890-el készült.szerintem nem rosszak(igaz csak akkor ilyenek hogy ha elég fény kap...)jah boccs most probalkozok.. csak tul nagyok nem megfelelő
[ Szerkesztve ]
-
$lim*$hady
csendes tag
eza kép se w890-el készült.szerintem nem rosszak(igaz csak akkor ilyenek hogy ha elég fény kap...)
-
BalanceR
addikt
Körpanorámát esetleg nem lőtt mostanában valaki?
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
.bableWes
őstag
full auto. spanom fejéröl
hid kicsi CA a kép bal felsö sarkában . de elmegy szerintem...töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
feka007
veterán
válasz runner 125 #3981 üzenetére
Nálam olyan lightos sárga színűek a falak, szerintem ez nagyszerű szín egy szobának, csak már újra kéne festeni, mert kifakult 8 év alatt, mostanra szinte fehér.
[ Szerkesztve ]
-
kaller1
veterán
Pár újabb kép k800i-vel: [link]
A mappaszerkezetből nyithatóak a képek..::> <::.
-
runner 125
nagyúr
válasz ludsimon #3963 üzenetére
lolcsi. Mindezt itt?!
Annyi off topik van, mint állat..
Egyébként nekem nem jön be, fiúként én a kéket favorizálom mint szobafal szín.Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
BalanceR
addikt
válasz ludsimon #3963 üzenetére
Hát....
Én szvsz tuti agyfaszt kapnék hosszútávon ettől...
Nem is tudom ehhez milyen színű bútorok mennének... a padlóról meg nem is beszélve...
Részemről a fehér-bükk-króm kombóban hiszek...
Szintem ez túl szubjektív, kb olyan, mintha megkérdezném, hogy kibe legyek szerelmes...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
.bableWes
őstag
ludsimon
nézd nekem valami ilyen . képminöség off, most csináltam zárt zsalugáterrel, szvsz alig volt fény a falat nem nézni még nincs befejezvenekem bejön, mer csak alszok a szobámba
[ Szerkesztve ]
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
.bableWes
őstag
válasz ludsimon #3965 üzenetére
milyen beállitottságu vagy? nekem citromsárga, fehér plafonnal, lambériával, de kvára nem érdekel, hogy milyen szinü mer csak alszok a szobámba, és akkor nem látom milyen szinü
sztem neked fehér kéne, fekete "firkákkal".
bnömnek ilyen vörös, benne fekete csik étlósan faltól plafonon át, irásokkal, az nekem bejön. meg kérdés szüleid mennyire engedik meg...
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
.bableWes
őstag
secrettel is igy vagyok, lehet, csak nehéz...
picur220: tudom miröl beszélsz. olyan mint ahol nagyim lakik, ricsén falu eleje, szoszerint döl össze a ház, nincs ablak - télen, nyáron - de a zsir uj, opel, vw, nissan, és 1-2nél ügye a bömwös, vagy a merci, és ami a legfontosabb a DIGI TÉVÉ. ma lövök 1-2 képet, ha nem szednek le a buszrol, és vernek meg miatta
-
.bableWes
őstag
kiskésem amivel "szaladgálok" suliba, városba, mindenhova a táskámba
kiskés full auto minden. most készült 1perce
jobbra nem tudtam csinálni a képet, mer akkor a penge nagyon "beégett" volna szvsz ez maradt a 7.dik kép ami jo lett, és be tudott fokuszálni a kicsike secret...töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
.bableWes
őstag
válasz picur220 #3950 üzenetére
vannak normálisak is ezt nem mondtam. de itt sujhelybe az a 70% uk nem nem dolgozik és jobban él mint mi... szvsz erröl ennyit... és bizony láttam olyat, hogy a nagy zsir uj terepjárobol szált ki reggel a posta elött, a kocsiba levette a fuxokat, de az arany marlboro meg a kezében volt, 10 perc és kijött a postárol 1 köteg pénzel...
-
-
.bableWes
őstag
válasz picur220 #3944 üzenetére
jaja, mer felhuzta magát iso200ig. hát most beégett, legalább nem lilult és nem nagy része az képnek, szoval elmegy. én is elfogadnám. de teljesitmény és vagyon ado... inkább eladnám...
-
Algieba
őstag
Tudom, hogy mindenki unja a makrókat, de tény, nagyon jó közelit lő a K800. Ráadásul a katángkóró virága szép és bájos. Hálás fotótéma.
Ma túl erős a napfény normális kültéri fotókhoz. A virágot még kora reggel fotóztam le. Mire elértem a többi témához, a napfény hamuvá égette a fotós reményeimet.
Majd legközelebb.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
.bableWes
őstag
válasz LEFTHORSE1 #3937 üzenetére
itt van amire én küldöm fel a képeket. mindig elérem vele a képeket akkor gratuláciom a képekhez. komolyan mondom élvezet nézni öket
picur220: köszi a felvilágositás. de inkább biologiában vagyok otthon. de köszi
ferrari : az ég beégett, de szerintem jo lett. iso200, wb=napos, táj üzemmod: porté.
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz LEFTHORSE1 #3937 üzenetére
Gépre lehet, de a telomra neő akár lejönni...
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz .bableWes #3935 üzenetére
Na ná hogy nyers képek, semmiféle képszerkesztő progihoz nem értek, viszont máig nem kaptam egy igazán korekt képfeltöltő oldalt, eddig az Xs-to jött be, de például most nem tudom megnézni a feltett képeimet, még megpróbálom az Esato képtárát, az elég megbízható, a nap bármely órájában bejönnek róla a képek
Cseberből vederbe
-
zack
nagyúr
LG Arena
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
.bableWes
őstag
válasz LEFTHORSE1 #3934 üzenetére
ez még jobb mint az enyém! csak találo nevet akartam adni neki
ezek nagyon jo képek! valami utomunka is van benne? vagy csak sima nyers kép? mert nem akarom elhinni grat hozzá
[ Szerkesztve ]
-
LEFTHORSE1
őstag
Hogy szét lett offolva a topik... Az utóbbi héten készült legjobb fotóim a Sony Ericsson T650-el , ez a három ma készült kéknefelejcs málnaszemek lakmározó pók gyógynövény nyami csak a színek miatt
Cseberből vederbe
-
.bableWes
őstag
válasz picur220 #3931 üzenetére
figyelj! földrajz éretségit tettem, most nyáron. de ilyenröl h, antikrepuszkuláris jelenség, nem hallottam soha a büdös életbe max a nap és a felhök változatos felszine, különös egysikba esése, magyarázhatja meg a dolgot omfg én igy is tudok irni?
[ Szerkesztve ]
-
.bableWes
őstag
cigi : ez se a minösége miatt, habár jobb mint a pia, csak érdekesség
busz menet közbe
LG iso100, auto
isten ez ilyen este 9ora fele, érdekes, hogy full auto-n volt és nem küldte fel az iso-t szvsz, nem nagyon zajos[ Szerkesztve ]
-
.bableWes
őstag
válasz picur220 #3920 üzenetére
hegy: mivel a hegyre fokuszáltam, és kb 10km-re volt a hegy, johogy homályos picit a széle. a szinek pedig, este fél8 körüliek szvsz, érthetö
makro: sztem a makro lényege az 1pontra valo fokuszálás, és este kb 6x-re fokuszált be
pia: nos ez nem ihato, szvsz a metil - ha jol tudom, kémia ora régen volt - . minöség télleg no komment, csak érdekesség[ Szerkesztve ]
-
laca35
csendes tag
[L:http://kepfeltoltes.hu/090722/P22-07-09_12.32_www.kepfeltoltes.hu_.jpg] na most távoli nem valami fényes de a családiakon legalább látszunk most sziklák renior auto mod menet közbe nem volt idöm álitgatni nagy volt a tömeg.[link]és[link]és[L:http://kepfeltoltes.hu/090722/P22-07-09_12.46_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][link][/L]és[link]és[link]és[link]
-
picur220
veterán
Okok, de akkor minek írtad a rám-szakadékot? Ha nem látszik belőle semmi, akkor kit érdekel, hogy hol készült?
Amúgy a napsugarak elég zajosak lettek...
Makrók: az egyik képnél a távolabbi pontra fókuszált, nem a közelebbire. Egyébként már sztem itt elég sokan unjuk a makrókat... -
picur220
veterán
Ott már voltam idén! A korlátot nem kellett sokat fognom, de azért jobban éreztem magam, hogy ott volt, mert ha nem lett volna ott, lett volna gáz párszor...
A kép kegyetlen szar... nincs másik?
Semmmi sem látszik, csak a napfény ahogy törik, alig látszik tőle a szikla...
És a telod RENOIR
Vannak képeim a rám-szakadékról nekem is csak nagyon rossz minőségűek![ Szerkesztve ]
-
laca35
csendes tag
szevasztok egy kis érdekeség.renior Rám szakadék[link]
-
.bableWes
őstag
válasz 8nemesis8 #3913 üzenetére
azt mondják, hogy az LG secret - mert ez is slide telo - büszkélkedhet a legjobb slide mehanikával. és ebben eggyet is értek, mivel nekem ilyen van, és fogtam a kezembe g600-at is, - még a secret elött - és nem igazán jött be. de a g600-nak is jo...
ebben az esetben az LG slide-ban jobb, a samu meg kamerában
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
válasz 8nemesis8 #3907 üzenetére
Telefonálás közben a hang mindig tiszta, nem recseg, a hangerő jó!
A Zenelejátszó 5csillagos, sztereo BT fülessel használom, jobban szól, mit egy átlagos MP3 lejátszó
A menü, kezelőfelület logikus, teljesen testreszabható, mindenhez van gyorsbill.
A videólejátszója zseniális, kristálytiszta képet ad filmnézéskor, ha a videó megfelelően lett konvertálva, élmény rajta egérmozizni. (TV out-on keresztül TVre kötve VHS minőséget hoz)
A szoftver atomstabil, eddig még nem sikerült fagyasztanom...
A JAVA része egy picit gyengusz, nem kezeli az egy megánál nagyobb alkalmazásokat.
Az anyaghasználat megintcsak pazar,jól össze van rakva, bár egy pár leejtéstől a széleken, elkezdett lepattogzani a festék a fémről... (nemigazán vigyázok rá)
A flip napi egy éva alatt (napi kb 200 nitás-csukás) semmit sem romlott...
SMS nél, ha ékezetet is küldesz, kb 30 karakter egy üzi, de kikapcsolható az ékezet...
A rádió jó, tiszta a vétel, de az RDS az hiányzik
Külön okosság, hogy alapból megnyitja az XLS, DOC,PPT,PDF fileokat.Szeretem... =)
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
Egy Közeli de nem makró G600al:
Ez van most...
(ISO 100 / Napos WB)#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
8nemesis8
veterán
Barátnőmnek lesz, úgy láttam ez a pink egészen normálisan néz ki, nem túl rózsaszín.
Aki Pesten lakik, esetleg tudna segíteni samsung G600 Pink telót használtan, mennyiért lehet kapni!?
Holnap megyek föl valószínűleg és érdekelne, hogy újonnan vegyük 38ért vagy esetleg 30körül kaphatok jó minőségűt. -
BalanceR
addikt
válasz 8nemesis8 #3891 üzenetére
Naszóval, van nála jobb kamerával megáldott gép , azt tény...
(lassan egy éve használok G600at)
Viszont Ár-Érték arányban kiváló választás!
Én anno 22ért vettem , és nem bántam meg, sőt...
Előnyei:
-Természetes fénytél remek kontrasztarány, jó dinamikatartomány
-Pontos autófókusz
-Gyorsan paraméterezhető
-Videónál kategóriájához képest nagy felbontás
-Viszonylag alacsony zajszint
-Jól eltalált éjszakai mód
-Jó színhelyesség
Hátrányai:
-Rosszabb fényviszonyoknál (Borús ég neonfény szürkület) könnyen bemozdul (auto módban alacsonyan tartja az ISO-t )
-Videónál ha gyorsan mozgatod a telefont, csúnyán mosódik , "hullámzik" a kép
-Relatíve lassú képmentés
-Erős fénynél (pl felhős ég+napsütés) kicsit fakó színek
-Vaksötétben lassú AF, a LED max 2 méterig jó....Egy digitális gépel semelyik jelenlegi telefon nem veszi fel a versenyt, maximum ilyen NONAME vacakokkal (Pl. Apitek,Advent,Vivitar, Tchnika)
Ez főleg amiatt van, hogy az optika gyengusz, a digi gépekben célhardver van, a képalkotásra, feldolgozásra...
És a telefonokban kicsi a szenzor mérete...Arra tökéletesen megfelel, hogy ha valamit hirtelen le kell kapni, azt lekapd, illetve, ha szeretsz fotózgatni, de nem akarsz gépet cipelni, és értesz a PS-hez ;))
[ Szerkesztve ]
-
Algieba
őstag
Részemről tökéletesen elégedett vagyok a K800-assal. Jó a beszédhangja, gyors, remek a kamerája és van benne FM rádió.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
picur220
veterán
kép N79
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal