Hirdetés
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Egy óra, két rendszer
- A titánkeret nem olcsó
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Samsung i900
Rom: i900DXID1/OMNIAElég nehéz vele jó képet lőni. Most elég sok beállítást próbálgattam, mert volt időm.
Mutatom mik lettek az eredmények (hogy melyiknél milyen beállítást használtam, nem jegyeztem meg):
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Viszont egy valamire rájöttem. Ha valaki fotózáskor az SCN beállításközt babrál, akkor az összes többi beállítása elszáll. Értem ez alatt, ha pl. valaki beállított egy ISO értéket, meg hogy napsütéses, meg mátrixra rakta a meteringet és az SCN-t átállította akkor ezek utána vissza állnak az eredetibe.
Véleményem szerint inkább ezekkel az állítgatásokkal jár jobban az ember, mintha csak az SCN-t babrálná.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Ujjlenyomatos bejárati ajtó kilincs 6hó jótállás!
- AKCIÓ! Asus Prime Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman600
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest