Hirdetés
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HarmonyOS Next rendszerrel érkezett a Huawei Mate X6
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Samsung i900
Rom: i900DXID1/OMNIAElég nehéz vele jó képet lőni. Most elég sok beállítást próbálgattam, mert volt időm.
Mutatom mik lettek az eredmények (hogy melyiknél milyen beállítást használtam, nem jegyeztem meg):
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Viszont egy valamire rájöttem. Ha valaki fotózáskor az SCN beállításközt babrál, akkor az összes többi beállítása elszáll. Értem ez alatt, ha pl. valaki beállított egy ISO értéket, meg hogy napsütéses, meg mátrixra rakta a meteringet és az SCN-t átállította akkor ezek utána vissza állnak az eredetibe.
Véleményem szerint inkább ezekkel az állítgatásokkal jár jobban az ember, mintha csak az SCN-t babrálná.How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest