Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtörte a csendet a Samsung One UI 7 ügyben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Samsung i900
Rom: i900DXID1/OMNIAElég nehéz vele jó képet lőni. Most elég sok beállítást próbálgattam, mert volt időm.
Mutatom mik lettek az eredmények (hogy melyiknél milyen beállítást használtam, nem jegyeztem meg):
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Viszont egy valamire rájöttem. Ha valaki fotózáskor az SCN beállításközt babrál, akkor az összes többi beállítása elszáll. Értem ez alatt, ha pl. valaki beállított egy ISO értéket, meg hogy napsütéses, meg mátrixra rakta a meteringet és az SCN-t átállította akkor ezek utána vissza állnak az eredetibe.
Véleményem szerint inkább ezekkel az állítgatásokkal jár jobban az ember, mintha csak az SCN-t babrálná.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest