- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Samsung i900
Rom: i900DXID1/OMNIAElég nehéz vele jó képet lőni. Most elég sok beállítást próbálgattam, mert volt időm.
Mutatom mik lettek az eredmények (hogy melyiknél milyen beállítást használtam, nem jegyeztem meg):
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Viszont egy valamire rájöttem. Ha valaki fotózáskor az SCN beállításközt babrál, akkor az összes többi beállítása elszáll. Értem ez alatt, ha pl. valaki beállított egy ISO értéket, meg hogy napsütéses, meg mátrixra rakta a meteringet és az SCN-t átállította akkor ezek utána vissza állnak az eredetibe.
Véleményem szerint inkább ezekkel az állítgatásokkal jár jobban az ember, mintha csak az SCN-t babrálná.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest