- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
kaller1 #8073 üzenetére
Akkor higgyetek a szemeteknek, bár azért az előző postom olvasd el előtte
Ott a videó, töltsd le és méricskélj, ha nem hiszel.
Segítek, ez a 20 FPS, és ez szintén Kérdés?
(Félreértés ne essék, nem a Galaxyt védem, hanem a 30FPS-t)
-
Danny750
őstag
válasz
kaller1 #7912 üzenetére
Miért?? Én ma szereztem egy ilyen LG-t is a gyűjteménybe ,de eléggé pozitív nekem! Új szofttal már elég gyors, egyedül a zenében lassúl be ,de itt minden LG ilyen!
Kamerát itt lehordták a fenébe ,pedig nem is rossz ez! Teljes méretben sem mosott, szóval a kamera része nagyon jó! Zene is meglepően jó mondjuk én MH100 stereo bluetooth headsetet használok, de kihangosítva is jól szól! 3G hiánya nem zavar!Amennyibe kerül annyiért nagyon jó kis teló ,korrekt anyaghasználattal! Nagyon masszív kis teló ,eddig tetszik!
Majd még jönnek képek ,csak semmi érdekeset nemtalálok az udvaron! -
Jimmy8
senior tag
válasz
kaller1 #7845 üzenetére
Köszi,
Ez makro, de szerintem ez az egyik legjobb képem, amit sikerült a K750-el csinálni.Igaz ez nem az a topic, de képek tekintetében ha a makrót nem nézzük, akkor az E52 vagy az 5800 csinál szebb képeket?
Már csak ezért is kérdem:
[link]
Én csináltam valamit rosszul, vagy ennyit tud a kamerája az 5800-nak (borús idő volt) -
korpicschess
veterán
válasz
kaller1 #7813 üzenetére
Igen van
Tessék itt egy kép, most csináltam (szinte hozzáér már az órához, mondjuk nem lett egy hatalmas kép, körbe ki is égett, de hát nem egy akkora csúcs gép ez, már öregecske):
[link]Ez a képem Arénával készült. (LG Arena, hogy rá lehessen keresni) Már korábban is linkeltem, csak nem lehet kikeresni. Az én véleményem, hogy inkább legyen zajos, mint ilyen..
-
korpicschess
veterán
válasz
kaller1 #7811 üzenetére
Nemár, hogy olyan telód van
Szereted?
Amúgy csináltam a Fuji-val egy képet:
[link]
Lehet, hogy kicsit ferdítettem az 1cm-el, de nézd ez, hogy készült:
[link] és [link] (Ezek K770-ek, nem az igaziak)
Mondjuk nem lett olyan jó, mint ez:
[link]
csak ezt sajna nem fényképeztem le, ahogy csináltam, mondjuk ennek a képnek a jobb sarka sem éles, sajna nem tud egyszerre 2 helyre fókuszálni.Maxtreme: ez tényleg nagyon jó kép
Majd én is próbálgatok drivereket K770-en, de így is sokat javult a gyárihoz képest.
Talán nekem is van itt korábbról Aréna képem, de én szidtam rendesenMondjuk az tájkép.
-
BalanceR
addikt
válasz
kaller1 #7752 üzenetére
Akárhogy is van, ez nem az a telefon, ami valaha is Magyarországon forgalomban lesz...
Egy 100ast meg biztos nem adnék az ebayen egy "ázsiai csodáért"
Az meg egy dolog, hogy tegyük fel valóban vakus de azt is el lehet b@szni, a 14 mp is csak parasztvakítás, az optika, meg ha gagyi (valószínűleg nem Schneider, Leica,Zeiss vagy Kodak)
akkor még ront is a képminőségen, és ameddig nem tesznek külön képfeldolgozó chipet a telefonba (hanem ugyanaz a proci dolgozza fel ami minden mást is végez)
Addig rendes fénymérés,AF,zajszűrés sem les elérhető mobilokban...
Szerintem.... -
zack
nagyúr
válasz
kaller1 #7203 üzenetére
Én láttam, mert a képet ahogy megnyitottam a címsorban ott figyelt a K750...
Tényleg jó kép lett.
De azért tegyük hozzá, nagyon sok múlik az élességnél az auto focus-on túl, hogy ne mozduljon be a kezed. Főleg makrónál nehéz kivitelezni, bár ezt is telefonja válogatja. Omnia2-vel pl. egész könnyű ezt megvalósítani. I8910 meg hiába 8MP, de ott valamiért meg baromi nehéz volt éles képet lőni. Lehetett, de unalmas volt, hogy 10 képből 3 lett éles. LG Arena-val is lehet jó képeket lőni, nekem tetszett a minősége, de nagyon szoftver függő volt. Van kismillió szoftver, és nem mindig a legújabb volt a legjobb. Amivel nagyon elégedett voltam képminőséget tekintve, az a K800. -
slimshady
senior tag
válasz
kaller1 #6993 üzenetére
Nos a Samsung fotója valóban jobbnak fest (elsőre), de összességében a Nokiával készült kép színei teltebbek, élénkebbek... itt hozzátenném, hogy nem biztos, hogy az is a jobb, mert nem láttam élőben.
A Nokiával "messzebbről" is készült a kép... igaz, hogy a Samunál kevesebb a megapixel, de csak közelebbről "látta" a virágot (ez ilyen téren véleményem szerint fontos, mivel csak makró, azaz közelről készült képekről van szó). Alaposabban szemügyre véve pedig a Samsung esetében pedig csak a virág közepe a szebb (amire ugye a szemünk is felfigyel először), de a Nokia 2. képén (az elsőről szerintem ne is beszéljünk, mert túlságosan az arcába raktad a virágot
) a szirmokon a pöttyök (horpadások) szebbek, és a barázdák is élesebbek, nincsenek annyira elmosva, mint az i8320 esetében.
-
Algieba
őstag
válasz
kaller1 #4227 üzenetére
Ha tudnám modolni a kamera szoftvert, akkor lenne értelme egy ilyen blognak, de már ott elakadtam, hogy csatlakoztasssam a megfelelő szoftverhez!
Ui.: Ma a buszon az előttem ülő fiatalembernél egy fekete K800-as volt.
Mennyi az esélye, hogy egy alacsony forgalmú járaton egyszerre kettő legyen eme remek modellből?
-
picur220
veterán
-
RadeonExClÛB
tag
Nagyon szép képeket csináltál
. Ezeket a képeket kellene megmutatni egypár emberkének aki elvan ájulva d600-tól meg a társaitól.
Majd holnap én is nyomok fel egypár képet a k750i-ről.
A pókos képet lehet jobb lett volna ha kicsit messzibről fényképezel ''1cm'' mert nem tudott a teló jól fókuszálni a pokicára.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest