- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.bruszli.
senior tag
válasz
picur220 #11041 üzenetére
Viszont ha lett volna egy normális géped,eszedbe nem jutott volna ilyesmit telefonnal 'fotózni'.
Nem vitázni akarok,csak leírtam a véleményem...én is szoktam néha telefonnal képezgetni,ha hirtelen jön valami és nincs nálam alkalmasabb eszköz.
Amúgy láttam itt rengeteg telefontól különösen jó fotót,tényleg nincs ezzel gondom. -
.bruszli.
senior tag
válasz
picur220 #11038 üzenetére
Inkább csak arra próbáltam célozni,hogy abban sem mindegyik egetverően jó. Viszont véleményem szerint mobillal a legtöbben csak közeli képeket csinálnak eleve... Gyorsba lőni,megörökíteni valamit,arra oké...de fotózni eszembe nem jutna csak telefont vinni magammal.
Nyilván ennek a topiknak az is a célja,hogy megmutassa melyik teló mit is tud,de néha ( legalábbis nálam ) egy jól elkapott vagy beállított téma többet nyom a latban mint a tényleges képminőség. -
-
korpicschess
veterán
válasz
picur220 #7788 üzenetére
Lehet... de nem mentem ott annyira közel, a falasnál ott tényleg közel voltam. Mekkora távolságból tud kb nem tudjátok? Fényképező átka, azt hiszem, hogy akárhonnan tud (az 1 centiről is
)
Próbáltam volna szoftvert frissíteni de a SE saját szoftverje nem látja a telefont... érdekes. De ez már egy másik topic.
szerk: felismerte, ez a legújabb szoftver aztmondja -
rizso
addikt
-
törölt tag
válasz
picur220 #7406 üzenetére
Igen, az a baj, hogy vacogva, szélben + szemerkélő esőben elég nehéz volt megtartani, hogy ne mozduljon be... Na, majd ma...
Most megyek egyet "túrázni", majd lövök pár képet a természetben. Mostmár szép idő van, egy felhő alig van az égen.
Kíváncsi vagyok, hogy új szofttal mit tud a Pixon.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
picur220 #7052 üzenetére
Ha a kék alapon fehér feliratra gondolsz, az valóban nem olvasható, csak az látszik, hogy az ott valami felirat. Nem tudom pl az N82-vel (szintén 5 MPx) olvashatóvá tudtam volna-e tenni. Talán. Egyébként az egész nem annyira éles mint amennyure szerintem lehetne. Erre mondtam, hogy a moddolt driver talán mégsem olyan extra.
-
ludsimon
veterán
válasz
picur220 #7046 üzenetére
Hajrá, lehet próbálkozni..
Az egyébként nem is probléma, hogy a kormány volt a fókuszpont, de semmi baj.
Vagy egyszerűen dobd ki a monitorod, mert egy gagyi..Két monitoron is megnéztem, egy LCD-n, egy CRT-n, és mindegyiken tökéletes volt 100%-ban, éles, mosottság nincs.
-
slimshady
senior tag
válasz
picur220 #6920 üzenetére
Szerintem az a mosógépdob sem para, igzából nem tudom te mit vársz el egy mobiltól, de ilyen csillogós retket azért nehezebb lehet megörökíteni, és nem fókuszálhat minden pontra.
Nem tudom miért kell leosztani a másikat.
Bár most hogy megnézem valóban ott van a topiccímben is. Megnézhettem volna egyből is. Egyébként meg 4,5 év alatt változhattak is az idők, és kíváncsi voltam ti mit ajánlotok feltöltésre, persze meg is nézhettem volna pár kép esetében, hogy hova is mutatnak.
De szerinted kettőnk között az a különbség, hogyha te dobsz ide egy hsz-t az nem para (picur220: "A BH-503-as nem olyan rossz, de a mosógépdob az kritikán aluli."), ha én akkor igen, és magunk között szólva szerintem nem csak ez a hsz-om zavar téged, ne azzal gyere, hogy ez most tényleg jogos.
Én is véleményezhetném a képeket 1-2 szóval, és az jó lenne? Nem kéne annyira nagyra lenni a rangoddal. Szép és jó, hogy mi van a neved alatt, de ettől nem leszel nagyobb valaki. Az tény, hogy szeretnék én is nagyobb rangot elérni, de értelmes hozzászólásokkal.
Nem szerettelek volna megbántani, de fölösleges volt megjegyezned a véleményedet miután már más segített nekem. Ha meg csak szimplán pörgetni akarnám a hozzászólásaim számát akkor én is tudnék elég sok a tiédhez hasonló hozzászólást írni. Hangsúlyozom mindemellett, hogy azzal kapcsolatban részben igazad van, hogy lehettem volna annyira intelligens, hogy mindjárt megnézem az 1. hsz.-t, vagy csak a 2. kérdésem teszem fel. Azért, hogy ne kelljen mindegyiket oldalt kipróbálnom, mert nem akarom, hogy a képek méretét esetleg feltöltéskor átkonvertálja majd ahova feltöltöm.Elnézéseteket kérem a hosszúra sikerült és nagyrészt nem is a témához kapcsolódó hsz-om miatt.
-
-
TooN
aktív tag
válasz
picur220 #6721 üzenetére
Az Imagers-en nem tudom az eredeti 3,2 mb-os képeket feltölteni, ezért méreteztem át!
De ha tudsz olyat, ahol ez a méret is felmegy, akkor rakok fek eredeti méretet is.
Addig, amíg tesztelem, hagyom ezen a felbontáson, aztán visszateszem 3 mp-re, a sima használathoz elég az is! -
-
ludsimon
veterán
válasz
picur220 #6201 üzenetére
"Nem a monitorod szar?"
Nem. Elég durva minőségű kijelző (LCD) előtt ülök most, egy laptop, de ilyen szép éles kijelzőt nem sűrűn látni!"Minden full auton van."
Akkor megfejve, hogy miért volt rossz a kép."akkor szoktuk benne használni a kamerát, ha vmit gyorsan le kell kapni, ekkor nincs idő állítgatásra"
Esetedben egy macskát lefényképezni, vagy egy CPU-t, VGA-t miért kellene olyan marhára gyorsan 'lekapni'?Nem értem.
Mellesleg én kb. 10 másodperc alatt beállítom a megfelelő beállításra. -
ludsimon
veterán
válasz
picur220 #6184 üzenetére
N79 tudását ismerve értékelem a képet.
VGA, CPU valamiért valami zöld, vagy ehhez hasonló színt tett a kép elé.
Tud ennél jóval többet is az N79.A 2 vessző, nahát ez az N79 egyik rossz oldala... Gondolom full autón volt, ebből sokkal jobb képet lehetett volna még összehozni.
A cicás képnél pedig nagyon nem találta el a színeket a telefon, még világos is lett, gondolom ismét automatán volt.
Adidas, ez az egy kép használható, ha azt vesszük, hogy vakuval készült.
Legközelebb ne nagyon töltögessél fel ilyen képeket, mert ezzel eléggé lejáratod az N79 tudását.
Ezeknél a képeknél jóval többet tud a telefon kamerája.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
picur220 #5790 üzenetére
az a helyzet, hogy mint írtam, az őszi szinek nevű téma volt bekapcsolva. Ez annyit jelent, hogy egy csomó dolgot átállít, és amíg ki nem kapcsolom az SCN-t addig egy csomó beállításhoz nem is férek hozzá. Csak mutattam, hogy pl egy ilyen beállítással ilyet csinál.
Ennyi. Majd csinálok olyat amit én állítok be és nem a téma. Az lehet, hogy jobb lesz. -
milandice19
tag
válasz
picur220 #5763 üzenetére
Én a Samsung Innov8 tesztre hivatkozva, szerintem túlzás hogy messze nincs olyan jó. Például a tesztben az N96-hoz hasonlították, és ahogy írták odavert neki.
De végülis nekem az N82-es az első symbian-os telóm, ha hozza azt a szintet az innov8 is akkor ok.
Konkrétan mégis mire gondolsz ezzel hogy messze nincs olyan jóFelkeltetted a érdeklődésemet
-
milandice19
tag
válasz
picur220 #5643 üzenetére
Saját véleményem az N82-ről: használom már 1 év 1 hónapja a telót, nagyon sok fényképet csináltam már vele. Makróban nagyon jó, a vakuja is király. De én nem tudok vele jó tájképet csinálni, volt Samsung G800-am azzal jobb tájkép fotót csináltam. És a beltéri képek sem valami jók, főleg vaku nélkül. Én ezekkel nem is nagyon próbálkozok. Egy horgászos képet tettem fel, de azon nagyon beégett az ég, konkrétan a jobb szélen volt ég elmosódva, a bal oldalon meg nem volt ég
Még egy dolog ami az N82 -ben nagyon tetszik, a video rögzítő. Bulikban szoktam vele videózni, a hangot nagyon szépen veszi, akármilyen hangos a zene nem recseg be.
Nekem ez a véleményem az N82 kamerájáról, de a hibáival is együtt ez az eddigi legjobb kamerás telóm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest