Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomek
aktív tag
Üdv!
Korábban már írta valaki, és úgy tűnik, hogy nekem is mindig visszaáll a vaku "kikapcsolva" állapotba, azaz minden alkalommal be kell kapcsolni, ha használni akarom...
PC Studio-val az istennek sem akar működni (Win7Ultimatex64)...csak háttértár üzemmódban. Kipróbáltam már a kódot a szervizmenühöz (serial dload), meg kb. 6 különböző verziót a programból, de semmi.
S/W: MTG600.03
H/W: 0.1
FW: G600XDHF2Tud-e valaki valaki segíteni esetleg?
-
ktomek
aktív tag
Hi!
Működik ebben a telefonban valakinek a VPM Budapest JAVA alkalmazás?
-
zulu6666
csendes tag
Sziasztok !
A következő problémám volna a telefonnal, nem tudom -e hogy direk ilyen vagy csak valamit állítani kellene rajta -->
amikor fotókat csinálok (és ha azokat a telefon memóriára menti ) akkor lehet a képekre nagyítani, de amikor már a memória kártyára menti a képeket illetve ha új képet töltök fel a telefonra, akkor nem enged zoom-olni rá.Mi lehet a probléma ??? vagy mit állítsak rajta hogy müködjön ??
Válaszotokat is előre köszönöm.
-
sssssan
csendes tag
Sziasztok!!!!!!
Szeretnék egy nagy segítséget kérni tőletek samsung G600 tulajok!
Megoldható e az hogy a meglévő G600 as telóról leszedjem vmi jó kis programmal a tel számokat és egy Samsung s5230 ra rátegyem?Minden segítséget előre is Köszönök!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdv sssssan -
udi
őstag
Most néztem a G600-használt árakat és esküszöm felment megint az ára....
-
udi
őstag
válasz
WonderCSabo #1882 üzenetére
köszike
a tied sem rossz
-
udi
őstag
egy keresztkérdésem lenne a tulajokhoz.nekem volt g600 és g800-am is.ennél a telónál is vannak gondok az ékezetes SMS-el?vagy keverem a nagytestvérrel?
-
Sziasztok!
A tesztben olvastam, hogy nem tudja az RDS-t, és nem műxik pendrive-ként a teló, ha a gépre kötöm USB kábellel.
Ez Vista, és win7 alatt is így van?
Esetleg a két hiányosságot javították azóta újabb szoftverrel? Mármint, ha ez lehetséges...Köszi!
-
Tompeka
csendes tag
Sziasztok. Szeretnék kérni 1 linket ahonnan win 7 re tudnék driver-t letölteni. köszönöm
-
LGSyrus
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a nagy kérdésem hogy hogyan lehet új firmware-t tenii a telefonra?
Köszi! -
LGSyrus
csendes tag
Már nem kell válaszolni mert meg találtam a választ...Csak arra nem jöttem még rá hogy lehet kikapcsolni a tárolva,törölve,mentve történések hangját...
-
LGSyrus
csendes tag
Hali!
Nah hol is kezdjem...Szóval megdöglött a Sony Ericsson k800i telóm
amit még mai napig siratok!
Aztán hosszas keresgélés után vettem egy Samsung G600-at ... Haza vittem és próbálgatás képen tele fotóztam a memóriát de van egy nagy bökkenő!Hogy a manóba szedjem le róla a sok s***t ?
Telepítettem a PC stúdiót is az XP-hez valót ami a 3.1.2-es verzió és mindent ami ehhez kell, de nem mükszik!!! Mikor belépek a Fájlok Kezelése menübe és csatlakoztatni próbálom a telefont, azt írja ki hogy a "Egy másik pc studio program időigényes műveletet hajt végre. Próbálja meg újra, ha ez a művelet már lezajlott." DE KÖNYÖRGÖM MÁR EGY FÉL HETE MINDIG EZT ÍRJA KI AKÁRHÁNYSZOR MEGPRÓBÁLOM!!!
Máraz összes hajam kitéptem...
Könyörgöm segítsen valaki kérem szépen!!!
-
vittman
csendes tag
Helló Mindenki! Valaki tud segíteni, hogy ha lehet, hogyan lehet a G600-on azt beállítani, hogy ne mentse el a küldött üzit mindig illetve, hogy ne legyen a mentés/törlés/kilépés-nek hangja?
-
instru
csendes tag
üdv
beállítottam egy mp3-at (r2d2 prüntyögés) üzenet hangnak és ha jön üzenetet megismétli 2-3-szor. be lehet állítani, hogy csak egyszer játsza le? -
artoscsaba
csendes tag
sziasztok
tegnap óta boldog tulaj vagyok. ami fura, hogy a navigációs gomb, gyűrű picit ilyen (hogy is mondjam) picit lötyög. nem úgy hogy hallható vagy nagyon zavaró, csak szokatlan, nagyon érzékeny nyomásra, nem annyira atom stabil, kicsit billeg vagy mi.
ez gond? volt vele valakinek para?másik
ha pl. témát, profilt váltok van egy nyugtázó (elvégezve) hang. azt hogy kell kikapcsolni?
nagyon köszi. -
Jerry19
csendes tag
válasz
coyote55 #1826 üzenetére
Nekem is ez a probléma, román a teló. Firmware verzió:G600XFHF1. Ezenkívül nem tudom számít-e ez, de kártyafüggetlenül vettem és pannonos vagyok. Ha tudnál valami megoldást arra, h a wapom működjön, szívesen venném. + leszedtem egy BOLT nevezetű web browsert, és az szintén azt mondja, h Internet not available. Check network services. Nem tudom összefügg-e a 2 dolog, kb lövésem sincs a témáról, pls segíts!
-
ludsimon
veterán
Hát nem semmi a történeted.
Sajnálom, hogy így megjártad ezzel.Én nagyon szerettem ezt a telefont, és meg mondom őszintén, hogy 2. telefonnak még mindig gondolkodok, hogy G600 lesz, mert egy iszonyatosan jól sikerült darab.
Azóta se sikerült ennyire jó telefont összedobni a Samsungnak, mint a G600.
Verhetetlen kamerája van.
Én imádom!!!
Csak pozitívumokat tudok róla mondani.Ezért is, ha ismerős, vagy én vagy bárki keres 40k alatt telefont, csakis G600!!!!!!
Saját lustaságomból nem vittem el a szervizbe szoftverfrissítésre, kicsit lassúnak találtam visszagondolva, de nem zavart annyira, biztos megoldotta volna egy szoftverfrissítés.
-
hedhed
csendes tag
Sziasztok!
1 évig voltam tulaja eme készüléknek. Nekem sajnos eléggé megoszlóak voltak már az elejétől fogva a véleményeim a készülékről! A teló kamerájával volt vmi gikszer, 10 képből ha 3 igazán jó minőségű lett akkor lehet sokat mondtam. 2x volt szervizbe emiatt kb 1,5 hónapot összesen, bemérték, bevizsgálták és visszajött úgy ahogy vittem. Beállításokat, hozzászólásokat kutattam mindenfelé, de semmit nem tudtam változtatni rajta...:S Garanciálisan sem tudtam kicseréltetni, megjavíttatni, vagy nem tudták vagy nem akarták...Beletörődtem, ilyen marad és kész, kb 11 hónapon át minden jól is működött, a kamerát leszámítva. Nagyon szerettem még így is a készüléket, mert tényleg igényesen és jól össze volt rakva...Szóval azonban 11 hónap után jött a következő probléma. Elkezdett magától, leállni, újraindulni, valamint melegedett a hátulja, nem tulajdonítottam neki nagy problémát, egy nap megcsinálta 1-2x és kész. Ám egyre sűrűbben, óránkénti többszörire sűrűsödött az ügy, valamint szinte mindig tiszta forró volt az egész hátsó aksi alatti része. Ekkor már muszáj volt elvinnem hogy nézzék meg, de ekkor jöttem rá hogy cumi mert kb 2-3 hete ment le róla az 1 éves gari. (nesze neked nagy pech). Szóval irány egy GSM bolt, ahol megnézték és közölték, nincs ennek semmi baja, szinte tuti egy szoftverfrissítés megoldja a bajt. Oké, egy hét múlva kész lett, és érte mentem. Közölték hogy sajnos nem szoftveres baja volt (ezért is tartott ennyi ideig) hanem zárlatos a G600, vizet kaphatott és hogy ennek annyi, mehet a kukába. Pedig vigyáztam rá, soha nem kaphatott vizet, esetleg a nyári melegben munka közben a zsebembe talán a pára végzett vele, másra nem tudtam gondolni...Végszóval igazából ezt annak írtam aki talán egy ilyen telót készül venni, hogy igazán jó szeretni való készülék a G600, kamerája ami igazán nagyot üt, valamint nagyon jól össze van rakva. Sajnos úgy néz ki nekem egy gyári selejt jutott
de azért így is szerettem, akkor 43e Ft volt az ára, most 38e körül, szóval megéri, persze ha jó lesz...
Most valami Nokián gondolkodom... üdv
-
Crytek
nagyúr
TV -Out kábelt hol lehet kapni hozzá sehol nem látok ahol árulnának
?
-
Crytek
nagyúr
Lehet hülye kérdés lesz,de ha teszek a telefonra egy filmet és azt tv kimeneten keresztül rákötöm a tv-re akkor ott a tv-n mekkora lesz a képe???
Akkora amekkorára csinálja a konverter? -
Farstaff
csendes tag
Egy éve nagyon félve vettem meg ezt a telefont. De nem bántam meg. AJánlom mindenkinek. Az N73-am cseréltem erre, és nem bántam meg. Amíg bírja ezt a telót fogom nyúzni. Naggyon jó készülék.
-
Cyberb0b
tag
Kicsit megkésve bár, de törve nem.. Beszerzek én is egy ilyen készüléket a nokiám megadta magát
-
MixY
tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes lecserélni egy LG KP500at egy ilyenre?
Kamerája nagyon bejön, csak hát Samsung nem tudom milyen, nem volt még Samsungom, meg nem kicsi a kijelzője, vagy átlagos? -
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Akinek ilyen telója van ,kérhetnék egy rövid értékelést.
Kamera téma külön érdekelne. -
pekka93
csendes tag
Köszi akk beruházok 1 ienre 38 ért
-
pekka93
csendes tag
Üdv mindenkinek ez a samsung g 600-as megéri az árát még most ish k750i-t érdemes lecserélni egy ienre én 38e forintért láttam érdemes megvenni???A segítséget előre ish köszi
-
szkorhetz
őstag
sziasztok, én nem tudom beállítani, hogy fusson a háttérben a zene.
mi a megoldás? -
marcell1993
tag
Nagyon jó kis teló és már semmibe nem kerül!(Használtan)
-
judit81
csendes tag
Sziasztok!
A mobilkövető menüpontról valaki tudna bővebben írni valamit? Hogyan működik az?
-
Guderian
tag
Hello.
Érdeklődnék,hogy van e olyan progi G600.-ra amivel lehet manuálisan is állítani az equalizer-t.
Ugye ezt alapból nem lehet megtenni. -
hardline
senior tag
válasz
judit81 #1834 üzenetére
Vodás vagyok,de a "csodakód" miatt a többi szolgáltató beállításai is a listában vannak:
T-mobil wap
Kezdőlap: http://www.t-zones.hu
csatorna: csak gprs
kiszolgáló: engedélyez
GPRS beállítások:
kiszolgáló ip: 212.51.126.2
kiszolgáló port: 8080
hozzáférési pont: wap
felhn.:wap ,jelszó is gondolom az
gsm beállítások: üres -
ludsimon
veterán
Később G600 vs N82.
-
Peat;)
veterán
válasz
judit81 #1834 üzenetére
mgsm.hu honlapján fent vannak a beállítások asszem, vagyis 1 éve amikor néztem még ott volt, ha nincs -> tmobil oldala, de wap csak a pénzedet nyeli, mailhez már a gprs kell vagy mi ha jól tudom
kamera: iso 100 legyen. A többivel játszhatsz, de ez kötött. A makró csalóka, kell vagy 30-40 cm a tárgytól ha éles képet akarsz és betonbiztos kéz (apró remegésre is bemozdulhat, én már meguntam, nem emberkéznek való a g600 makrója). Vakító napsütésben a legkönnyebb szép képet lőni, kb ennyi a többit majd kitapasztalod.
-
judit81
csendes tag
Akinek sikerült beállítani azzal a csodakóddal a WAPot és t-mobilos, ossza már meg velem a beállításokat legyen szíves. Köszönöm.
-
BalanceR
addikt
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy meg lehet-e oldani szoftveresen, hogy a teló kezelje a microSDHC kártyákat?
Egyes leírásokon / teszteken az az infó szerepel, hogy HC kompatibilis....Vettem bele egy 8G-s kártyát, és simán viszi.... (azaz megnyitja, lejátsza a rajta lévő összes állományt) de írni nem hajlandó (nem készít rá képet, nem másol rá file-t , a memóriainfónál meg azt mondja a behelyezett kártya kapacitása 0Kb.....)
Tehát a hardver elméletileg tudná kezelni, de a szoftver jelenleg nem képes erre
(G600XDGK1 ez mennyire régi???)
(a HC kártyák teljesen eltérő memóriacímzéssel rendelkeznek, de csak szoftveresen)
Esetleg tud valaki megoldást, vagy nyugodjak bele a 2 gigába?
Köszi!
-
coyote55
őstag
válasz
judit81 #1829 üzenetére
Melyik szolgáltatónál vagy?
Írd be légyszíves a telefonba, mint egy telefonszámot: *#1234#
Ezzel a kóddal meg tudod nézni, milyen firmware (szoftver) van a telefonon.
Elméletileg nem szabadna különbségnek lenni a különböző országokban forgalomba hozott telefonok között, ha csak az nem, hogy a WAP, MMS, net beállításokkal többet kell görcsölni...
Fényképezésről: látni kellene a telefonnal készített képeket, így nehéz bármit is mondani. -
judit81
csendes tag
válasz
coyote55 #1828 üzenetére
Bármilyen, amivel kicsit többet megtudhatnék a mobilomról. Senki sem szőkézett le, csupán magamat ostoroztam ezzel.
Mondjuk az érdekelne, ha már kiderült, hogy román a telóm, akkor hogy lehetne beállítani a wapot, meg egyáltalán van valami jelentősége annak, hogy melyik országból vannak ezek a telefonok?
Ami nem kódhoz kapcsolódik, de mégis érdekelne, hogy mik az ideális fényképező beállítások? Nekem a makro hagy ne mondjam milyen lett, de nem lett éles, maradjunk annyiban. -
judit81
csendes tag
válasz
coyote55 #1826 üzenetére
3 hete vettem egy gsm boltban 1 év garival. Mondjuk, lehet ezt most én szőkéztem el, mert nem autora, hanem iso 800ra volt állítva a kamerám és azért csinált olyan kaki képet, de majd töltök fel este párat, amit csináltam vele és megnézitek, hogy jó e vagy sem.
No és hogy román volt, most mit tegyek vele? Kerestem azt a weblapot, ahol a kódok voltak leírva, de sajnos már nem volt elérhető. Nem tudná valaki újra beírni? -
judit81
csendes tag
-
válasz
BalanceR #1820 üzenetére
Szia BalanceR!
Ha a telefonod támogatja az albumborító képének a megjelenítését, próbaldki a Mp3tag szerkesztőt (magyar nyelvű), ezzel pofon egyszerű hozzárendelni a kiválasztott album képet. Csak bele kell húzni a kép helyére a kívánt fájlt, ill. rákattintasz a flopi ikonra és már bele is helyezte a képet a zene számba. Én ezt használom, nekem nagyon bejött. Innen tudod letölteni: [link]
-
BalanceR
addikt
Namármost ...
Az albumborítós dolgot még mindig nem tudtam megoldani...
Lenne olyan szíves valaki, leírná, hogy pontosan mit hova kell másolnom, beállítanom, hogy egy adott album borítója megjelenjen lejátszáskor?
Nem lehetek ennyire béna
Előre is köszi! -
coyote55
őstag
Nos, mielőtt bárki is tévedésekbe ringatná magát: a G600 jobban "tuningolható", mint a D900, vagy a D900i. Ez a "tuning" azonban csak optikai tuning, a beépített témaszerkesztő használatán alapul. A menüben az ikonok nem változtathatóak meg!
A G600 volt az első 5Mpx-es kamerával forgalomba hozott (legalábbis Európában!) mobil.
Nem tudok arról, hogy bárki is foglalkozott volna hasonló firmware előállítással, mint amilyen a D900-hoz van. Egyszerűen nem olyan elterjedt típus, hogy megérte volna.A WAP problémákhoz: írjátok be a telefonba a következő kódot: *#638738#
A megjelenő listában válasszátok ki kis hazánkat
A telefon automatikusan lekéri az összes elérhető hálózatról a beállításokat, a dolgotok csak annyi, hogy kiválasztjátok a szolgáltatótokat, és beállítjátok aktívnak a megfelelő profilt -
judit81
csendes tag
sziasztok!
Megint lenne egy kérdésem
Miért van az, hogy az E betű helyett néha néha G betű jelenik meg? Nálam semmi nincs egyébként se beállítva.
Aki mostanában vett telefont és már úgy kapta, hogy rádiós headset és 1 gigás kártya is volt benne, az nem kapott még mellé bluetooth headsetet? Mert a dobozra rá van írva, de mégsem volt benne :S Még sima headset sem, csak ez a rádiós füles.
-
BalanceR
addikt
Namost addig eljutottam, hogy az Mdnsresponser-t nem kellet volna tűzfallal tiltani, mert azon kommunikál a WMP...
Deviszont albumborítóm még most sincs... :S
Pedig 100% hogy valahogy át lehet tölteni azt is, mert a telefonban van borító szerinti rendezés nézet...
Várom az ötleteket, javaslatokat.... -
BalanceR
addikt
Béke haccázasok!
Egy kis help kellene...
Olvastam valami fórumon hogy ha WinMediaplayer-el szinkronizálom a telót (médiatár módban)
Akkor látszik majd az album borító lejátszás közben...
Namost ez nekem sehogy nem akar összejönni...
Bevallom a WMplayert soha az életben nem használtam, és biztos én vagyok a béna, de ha szinkronizálni akarom az albumokat a telóval, vagy leáll másolás közben hibával, vagy 0 kb-os fileokat másol át...
Szóval ha valaki tudja, mi lehet a hiba, legyen szíves jelezze, illetve ez az albumborírós dolog valakinél működik egyáltalán?
Előre is köszi! -
Lasy
veterán
illetve VODÁNÁL nincsen EDGE!
sajnos
mielőtt nagyon nézed, csak a gyáriakat lehet beállítani SMS-nek -
judit81
csendes tag
még valami ...
szeretném a PC Studio 3-mal letöltött telefonkönyvemet, meg a beérkezett smseket elmenteni, de nem tudom hogy kell. -
judit81
csendes tag
Sziasztok!
No, megvan a telóm nekem is. Nagyon tetszik, csak 2 dolgot nem találok.
1. Hol lehet átállítani az sms üzenet jelzőhangját? Már végignéztem mindent és nem találom
2. A kijelzőről hogy lehet eltüntetni az E vagyis EDGE jelét, vagyis hol kell azt kikapcsolni?Köszi
-
BalanceR
addikt
Hmmm nekem is kb egy nap az akku , de Napi minimum egy film(kb 100 perc) meg kb 90perc zenehallgatás ST BT fülessel, nammeg telefonálás, SMS, szóval szerintem teljesen jó...
Én a Tmobile-nál vagyok, és nekem sincs megrendelve semmilyen netcsomi, mégis használja az EDGE-t, pörög is a számlám...
K850! Ne aggódj, ez a Soft teljesen ingyenes, korlátozásmentes, soha nem fog REG-et kérni ;) -
Lasy
veterán
mid van megrendelve? én 1gb netet használok az 3000.-pénz, és a beállítsa:
annyi hogy az APN-hez beírom hogy vitamax.internet.vodafone.net semmi mást nem kell beállítani.
menü- (4) internet- (6) internet beállítás- (7) internet profilok
bal gomb opcio- (1) szerkeszt
profil neve: amit szeretnél. én pl Vodka-t írtam
kezdőlap címe: ide is bármit beírhatsz de célszerű olyat beírni amit WAP alatt sokat használsz, de ha opera minit szeretnél haszálni akkor érdemes az http://operamini.com-ot beállítani.
csak GPRS
proxy: kikapcsolva
GPRS beállítás-->
csak az APN-hez kell írni! minden mást hagysz nullán.
előfizunál: internet.vodafone.net
vitamaxnál: vitamax.internet.vodafone.net
elmented,
és megint elmented.
innentől már megy minden. ha az opera minit le szeretnéd tölteni akkor az operamini.com-on katt a ha ez a verzió nem menne felíratra, és ami ott megjelenik abból azt töltsd le ami alá az van írva hogy:
már el felejtettm, de ha jól emlékszem a Thawe certificate felírat van, de lehet hogy a Verising certificate.ha nem megy az egyik akkor a másik. bocsi, de már régen volt mikor telepítettem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Alighogy kisétált a szerkesztőségből a K850i, máris megjött a koreaiak 5 megapixeles telefonja.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest