- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
psajti
aktív tag
válasz
unyadavid #44363 üzenetére
Nagyon tetszenek a képek, alig várom, hogy végre már én is beszerezzem az 6S-t, ha minden jól megy 1-2 hónapon belül meg is lesz
Nagyítás ide vagy oda szerintem telefonhoz képest szuper képeket lő a masina, persze vannak olyan dolgok amikben ez jobb, vannak olyanok amikben S6/G4, de normál méretben amiben általában megmutatok ismerőnek 1-1 képet bőven hozza a számomra megfelelő szintet
Bár még a Samu S6-ot sem zártam ki teljesen, el kell majd döntenem az örök dilemmát, hogy IOS vs. Android a nekem megfelelőbb.
-
janaman01
addikt
válasz
unyadavid #39706 üzenetére
és még egy hasonló
jiayu s3 al -
válasz
unyadavid #39433 üzenetére
nekem is volt S3 neo, és úgy ámblokk az egész telefon korrekt darab...szerintem elfogadható képeket készít,nem kell bíbelődni vele gyorsan fókuszál gyorsan ment és egy elfogadható kép lesz belőle...még úgy is veszek egyet
de most S4 Zoom-ozok egy kicsit
Nagy előny még továbbá,hogy este is elfogadható videót csinál az S3 neo !
erre sok mai telefon nem képes...ismerősöm Lg G3-ja is k@k@....hiába a 4k meg stb ha kb 15fps produkál
élvezhetetlen......
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest