- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
Ricsko :D #30664 üzenetére
http://www.hirado.hu/2014/01/16/villamos-teherauto-es-szemelyauto-utkozott-a-x-keruletben/
Az első kép sétálás közben készült hajnalban
-
törölt tag
-
hito
nagyúr
válasz
Ricsko :D #29482 üzenetére
Figy! Ha nem jön rá reakció, az azt jelenti, hogy nem nagyon volt hatással az emberekre. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy rossz, inkább azt hogy semmi extra. Ha rossz, akkor azt úgyis észre fogod venni, mert jön a sav. Ha nincs reakció, akkor semleges, se nem jó, se nem rosssz. Nem szabad kieröltetni a véleményt, hatást. Ha nincs, akkor nincs.
-
legiaap
félisten
válasz
Ricsko :D #28701 üzenetére
Minőség egyszerűen sz@r, de amúgy azon gondolkodok, hogy direkt csinálsz ilyen képeket?
Lépcső tök semmit mondó. Miért pont a korlát végére fókuszáltál rá? Mi van ott amitől a figyelem központjába tetted?
A két utas képpel ugyanez a helyzet. Nincs ott semmi sem. Akkor legalább fókuszáltál volna az autókra hosszabb záridővel és elmosódtak volna azt rá egy effektet és ki lett volna küszöbölve a teló gyenge fényképezési tudása.
Plakát rossz minőségű a Makró sem túl erős, olyan semmit mondó. -
-
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Ricsko :D #28484 üzenetére
Őszinte leszek. Eddig mindig jobb képeket tettél fel ide.
Nekem ezek most nagyon életlenek és sötétek. Mintha siettél volna, vagy éppen a lencse lett volna maszatos, zsíros.
Az ötletek jók, csak a minőség nem az igazi most.PS.: A vízcsepp tetszik, az jó lett, meg a színe is jó.
-
jampop
tag
válasz
Ricsko :D #28412 üzenetére
A fotós játék kulcs-makró témához lett volna hasonló ötletem. Át akartam világítani a kulcslyukon, miközben benne van a kulcs. A bibi az lett, hogy mikor beköltöztünk, minden hagyományos zárba való kulcsot eldugtunk, hogy a gyerekek ne tudják magukra zárni az ajtót. Nem találtam egy kulcsot sem!
Így maradt egy hagyományos kulcscsomó makró részlet a játékra...
-
toto0569
addikt
-
jampop
tag
válasz
Ricsko :D #27620 üzenetére
Igen
Tettem fel pár módosítás nélkülit is. Igazából most raktam a képeket a laptopra, eddig csak a telefon kijelzőjén láttam és kezeltem őket.Valóban kicsit sok az effekt, de nekem így jobban tetszenek
Most, hogy látszanak a túlzások, illetve minden kicsit sötét tónusúnak tűnik, tudom, hogy melyik irányba menjek.
Egyébként az előlapi kamera szuper az arcvasalós trükkel...
-
Tuninger
addikt
válasz
Ricsko :D #27268 üzenetére
A kérdés jogos, ezt nem tanakodta meg a zsűri, mivel most nem a képminőség, hanem a kép hangulata és témához kötődése az első, én engedélyezném a szerkesztett képeket. Wa2x_ is szeret belenyúlni a képekbe, Bobtailtől sem áll messze, talán csak Blyan az aki kritikusabb a képszerkesztést illetően.
Plusz a "szerkesztett..." fórumban megy a verseny
-
rizso
addikt
válasz
Ricsko :D #27252 üzenetére
Normál használatra elég a 4X kamerája is. Makrója elég jó, simán meg tudom mutatni, hogy mennyire porosodik a Zoom kamerája nálam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Honda topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest