-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz mobilefan #30345 üzenetére
Egyetértek veled, de egy kicsit máshogy közelítem meg a kérdést. Ha egy drága fényképezőt használó hobbi vagy profi fotós megteheti(és bizony megteszi), hogy állványt használ ahhoz, amit anélkül is megtehetne én miért nem? Azért mert az már komoly cucc? Az enyém is az. Mondom én. Este, éjszaka még nem láttam dslr-t, fényképezős fickót állvány nélkül fotózni (Úgy aki tényleg jót akar fényképezni). Sőt Shanghai-ban fényes nappal állvánnyal(amit nem szoktam). Még azok is állványoznak, meg nappal méretes objektívvel letámasztva, nekidölve hosszú percekig dekkolva dolgoznak. Akkor én minek bénáskodjak a telefonommal? Szoval nálam "is" a cél, végeredmény a fotó lenne. Ami belefér max teljesítmény azonnal és utómunkára gyártva (ez még nálam a jövő). Tanulok azoktól akik hozzám hasonlóan szeretik megörökíteni a legszebb pillanatokat. Próbálok igényes lenni telefonnal. Ha nem telefon lenne, nem járnék ide. Nem lennének időnként vakon beletrafált mesteri fotók sem tőlem, sem másnál. Vagyunk páran Mi lesz itt pár év múlva..........
Sosem állítom éjszakai üzemmódba, maradok simán. Egységes kék vagy sárga színt nem akarok rátenni fátyolként, bár igaz sötétben nálam kb azonosat produkál. Ami a linkelt fotót illetei persze az sem egyből lett olyan, sajnos muszáj ügyeskedni, odafigyelve többet lőni, de a végeredmény ilyenkor mindig kárpótól pár tovább szentelt pillanatért.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 3 ( 2022 ) , Red Limited, 64Gb, független
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független