- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
jansky1
senior tag
válasz
Monoton #11601 üzenetére
Jó ötlet a limitálás, én valami cooldown-t adnék az egyes elemek letétele között. Frászt kapok attól, hogy jobb helyzetből elkezdek lőni valakit, kap 3-4 lövést, majd várat épít maga köré.
A fegyverek nekem jobban tetszenek. Előző verzióban ez a shotis bolhaként ugrálás is kiverte nálam a biztosítékot. Jó most a 2 AR, főleg a reddotos, a sniperrel is viszonylag meg vagyok elégedve, de mondjuk fejre lehetne egy lövéses. Az smg is frankó szerintem.(#11602) Aby_2014 : Néha én is, csak aztán mindig jön a victory
-
-
30z.Samu
titán
válasz
Monoton #11594 üzenetére
Parancsolj, viszont mint írtam, állítólag...
Hozzájuk passzolna a pizzás emote, de ha úgy van, szerintem kapnak sajátot.
-
Spec
őstag
válasz
Monoton #10730 üzenetére
Mondjuk ilyen megközelítésből meg nem értem miért jó az, hogy sokszor áll a lobbyban az ember 1,5 percig, és a játékos szám mondjuk 93-on van, aztán fél perc múlva felmegy 95-re, majd újabb fél perc múlva 98-ra, és végül elindul a játék 98 játékossal. Akkor nem lenne egyszerűbb alapból max. mondjuk fél percet várakozni, és aki bújt aki nem, indul a játék. A maradék helyeket pedig feltölti 100-ra bot playerekkel és kész. Szóval zavaros ez nekem.
Nem lehet, hogy a botokat inkább azok helyett teszi be, akik f*szkalap módom logoutolnak már lobbyban, vagy mondjuk az első pár secben, valami számomra megmagyarázhatatlan okból (mert hogy ilyenek is vannak bőven). -
30z.Samu
titán
válasz
Monoton #9869 üzenetére
Igazából szerintem csak ott tudod "véglegesen" megcsinálni a karaktert. A "vásárlásnál" csak a kymera cuccokat oldod fel, meg meg tudod nézni mi hogy néz ki stb. Legalábbis Nekem csak úgy mentette el a karaktert, hogy a locker-ben nyomtam rá a Save-re. Viszont ha utána is maradna ez az opció, az viszont jó lenne, mert akkor kis millió féleképpen tudod tudod variálni a karaktert később is. Viszont akkor ezt a lehetőséget megcsinálhatták volna Maya-nál is.
-
csucsotke
aktív tag
válasz
Monoton #9696 üzenetére
Mostanában próbálkozok a lövöldözés közbeni nagy pánikban dobni egy két lépcsőt, de jók a tapasztalataim, mert attól kicsit meghökkennek, gondolom megijednek hogy valami építész vagyok, jobb eséllyel élem túl az összecsapást. Ha nem rakok valami marhaságot, attól vérszemet kapnak, és magabiztosabban támadnak.
-
30z.Samu
titán
válasz
Monoton #9459 üzenetére
Én nem játszottam eddig sokat az új szezonban, de nekem első nekifutásra tetszett. Pedig én alapvetően nem vagyok nagy űr fan.
Ez el fog tartani egy ideig, mert szeptember 12-én jön az új szezon. Fél távon valószínűleg ezt is meg fogom már unni, de most nem fogok tudni úgy haladni a quest-ekkel, mint a 6-ban, mert nem sokat leszek gép előtt nyáron.
-
GEIL
addikt
válasz
Monoton #9459 üzenetére
Ingyenes játék, tehát bárminek csak örülhetünk ami végül is jó benne vagy legalább működik.......Így is sok millió játékos tolja orrvérzésig.
Epic bevétele így is megvan belőle.
Tényleg sokféle játékmód van benne....solo, duo, trio, squad, arena, creative, party....meg a sok sok más ( solid gold...stb)...és az STW is, ami már tényleg viccesen kis összegért lehet a miénk.
Ha ennyi nem elég, ráadásul ilyen látványvilág mellett és crossplay támogatással, hát akkor van COD warzone, Apex Legends, PubG meg a többi akármi..... -
galaxys80
veterán
válasz
Monoton #9067 üzenetére
De nem rémlik, hogy korábban valaha felvettem volna. Szerintem biztos nem.
Valamit lehet, hogy a korábbi küldetéseknél nem csináltam jól. (1 hónapja kezdtem a Fortnite-ot, szóval kezdő vagyok)
[link]A 2-es műtárgyas feladat után lehet, hogy elfelejtettem visszamenni Tarana-hoz. (Legalábbis én nem kaptam 60.000 XP-t)
Illetve a 3-as lépésnél sem rémlik az 52.500 XP.
Minden másik feladatot viszont biztosan megcsináltam. Azokra meg is kaptam az XP-t.
Próbáltam visszamenni Taranához, de már nem ajánlott fel semmit.
Lehet, hogy így már nem is lehet végigvinni?
Vagy akkor nem jelennének meg a kristályok sem a Spire-ben?
Előre is köszönöm a segítséget. -
Exelsior
őstag
válasz
Monoton #9040 üzenetére
Joker kinyílós hátiszákját sem tudtak hónapok óta kijavítani. Trello's Fortnite Community Issues tele van bug jelzéssel. Nem is értem.
-
-
30z.Samu
titán
válasz
Monoton #8900 üzenetére
Az meg a másik, Nálam volt olyan, hogy akkor is ment le az életem, amikor nem voltam a viharban. Mondom emmegmi?
Solo meccset még nem is nagyon mentem, meló után általában nincs is nagyon türelmem hozzá, azért megyek csak TR-t, legalább a küldetésekkel haladjak egy kicsit.
-
-
markknight
veterán
válasz
Monoton #8575 üzenetére
Monduk kiszedhetnék az ilyeneket, mert elég frusztráltak lesznek tőle a gyerekek. Squadba mentem randommokkal, de a gyerek végig sipákolt, hogy keltsem fel és öljük meg a predatort, mert neki nagyon kell már a skin. Persze megkapta az egész hulla csapat miattam, (gondolom) szóval szereztem nekik egy jó napot.
Sokkal jobban szeretem a kreatív feladatokat, emlékszem season 7-ben volt olyan, hogy az egyik fa alatt található zongorán kellett eljátszani egy dallamot. Rengetegen ugrottunk oda és sorba álltunk, hogy eljátsszuk. Voltak akik kiléptek, másokat lelőttek utána, de mindenki türelmesen várt és mindez soloban.
-
markknight
veterán
válasz
Monoton #7599 üzenetére
Én így csináltam meg. Igaz, elég nehéz volt az alap küldetés is, mert rengetegszer nem is találtam meg Wolverine-t, de mákomra a Marveles LTM-ben pont a karmokat kaptam és csak futkároztam, hogy töltődjön az életem is, így rövid idő alatt teljesítettem azt a plusz két küldetést is.
-
vargalex
félisten
válasz
Monoton #7552 üzenetére
Ahogy írtam, a játékba eddig is és most is a fiam epic fiókjával voltunk/vagyunk bejelentkezve. Ezért furcsa nekem.
Esetleg elég az, ha valamikor az ismerős fiókjával is bejelentkeztek korábban (ahol esetleg még volt véve, bár, ahogy írtam, a Microsoft store-on biztos nem), így aktiválódott ez a játékmód?
-
markknight
veterán
válasz
Monoton #5096 üzenetére
Én azt az ingyenes SW hajót is lecseréltem, mert egyszerûen olyan hangos, hogy nem hallom a haverokat meg semmit se. Értem én, hogy ez az elefánt hang a védjegye, de akkor is.
(#5098) maximilian4: Köszi! Mondjuk ezt bírom az Epicbe, hogy ami az event savát borsát adná, azokat a skineket mindig az event végén kapjuk meg.
-
orc88
őstag
válasz
Monoton #3234 üzenetére
Összességében szerintem jó döntéseket hoztak.
A drumgun nerf nagyon kellett, a Supressed smgre is szükség volt szvsz mivel csak a burst smg volt a játékban, még a robbanó fegyverekből is van legalább 6 féle...
A pump érdekes lesz, hogy hányan térnek vissza rá és hányan használják majd továbbra is a combat shotit, kis színt visz a palettára.
Mivel csak a kék Tactical AR-t vaultolták így az nem nagy érvágás ennyi új opció mellett.
-
orc88
őstag
válasz
Monoton #2645 üzenetére
Azt én is támogatom, csak szvsz már egy nagy katyvasz az egész, túl van zsúfolva. Sok olyan helyet is kiszedtek az idők során ahol csak 1-1 ház volt és megérte kezdő lootért ilyen elhagyatott helyekre ugrani, most már minden négyzeten legalább egy populáris poi van. Talán Junk maradt a tipikus elhagyatott helyek közül.
-
Monoton
tag
válasz
Monoton #1344 üzenetére
Itt van az említett videó. Állítólag az a bajuk, hogy elhangzik a PUBG szó és ezzel így az ő játékukkal népszerűsítik a Fortniteot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 4
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Tőzsde és gazdaság
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest