- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
galaxys80 #12659 üzenetére
Szintén, fps számláló 60-at ír, de zavaróan döcög.
Azt figyeltem meg, ha beállok a spawn lila kör környékére spawn-olás közben, akkor folyamatosabb lesz, mintha működne a freesync. Idáig pont az ellenkezője volt, mert ott terheli legjobban a gpu-t. Elég fura, korábban is volt már ilyen, de akkor 1-2 napon belül megoldották. -
Spec
őstag
válasz
galaxys80 #12387 üzenetére
Nem, az tegnap kellett hozzá.
Ma Duo meccseket kell menni no-build módban, és be kell kerülni a top 7-be. 2 db Top 7-es meccs ad 1 pontot, és 6 pont kell a gliderhez.
Vagyis összesen 12 db Top 7-es duo-t kell teljesíteni hozzá. Ez nem olyan egyszerű, és rövid. Lehet érdemes kivárni inkább, hogy mi lesz holnap, vagy utána a feladat. A glider bármelyik nap megszerezhető. Sőt a legvégén, az 5. nap minden megszerezhető egyszerre, a 4 db spray, és a glider. -
0xmilan
addikt
válasz
galaxys80 #10309 üzenetére
Dark Jonesy-nak 2 questline-ja van. A shotgun shell gyujtogetos a regi, neked gondolom az ujabb kellene a glider miatt. Ki tudod valasztani, hogy melyiket inditod el, amikor beszelsz vele, de egyszerre csak az egyik lehet aktiv, szoval torold a regit, mielott elinditanad az ujat.
-
30z.Samu
titán
válasz
galaxys80 #10081 üzenetére
Én már kezdem átlátni, viszont belefutottam 1-2 érdekességbe. Az még hagyján, hogy a szerverek nem állnak a helyzet magaslatán ma, de ott a küldetés, hogy csináljak ettől meg ettől elfogadott quest-eket. Ez oké, egyet megcsináltam, de utána nem adja a kövit. Ilyenkor mi van? Naponta csak egyet ad? Csak mert a napi küldetésben van benne, hogy csináljak három küldetést az adott NPC-től.
-
Sefneni
őstag
válasz
galaxys80 #10081 üzenetére
Vannak ezek a "pontgyűjtő" szerűségek, amik két kategóriába sorolhatók:
- karakterekhez kapcsolódó küldetések
- dátumhoz kapcsolódó (napi és heti) küldetésekA karakterekhez kapcsolódó küldetések 5 részből állnak, ahogy haladsz előre, annál nagyobb "szintűnek" (uncommon, rare, legendary stb) számít, emiatt annál több XP-t is ad.
A napi küldetések szerintem összetettebbek lettek a korábbiakhoz képest, mert itt pl. olyanok vannak, hogy csinálj meg 3 quest-et, és így ad 17K xp-t. (Napi max XP ebből 3x17K)
Plusz érdekesség, hogy nem lehet bármennyi küldetést "felvenni", talán 5-6-7 aktív lehet. Ha a telefonból vagy az NPC-től másik küldetést akarsz elfogadni, akkor valamelyik már meglévő küldetést "kukázni" kell miatta.
-
-
draco31
veterán
válasz
galaxys80 #9508 üzenetére
Felesleges plusz időtöltés csak szerintem.
Eddig ha meg volt a szint, kiléptem a kör végén, és adta automatikusan, csak le kellett okézni.
Most ha meg van a szint, nézzem meg, hogy van-e annyi csillag, akkor kiválasztom a következőt, nyomok hosszan egy gombot, akkor felugrik nagyban, azt még megint okézzam le, hogy meg van.Ha lehetne úgy, hogy bármit választhatok az egészből, akár most 30-as szinten már a tier 100-as skint is, akkor látnám értelmét, de így nem.
-
Årpi
őstag
válasz
galaxys80 #9464 üzenetére
Az Epic Games tuti úgy csinálta, hogy "mindenki" megszerezhesse a Superman skint, szóval költs csak nyugodtan
Mármint tippre ha bejön a vásárlás lehetősége érkeznek küldetések is, amikkel megszerezheted hozzá a csillagokat stb. Elég nagy hülyeség lenne, ha dönteni kellene nem csak a sorrendről, hanem arról, hogy melyik dolgokat old fel. Az Epic Games tuti figyelmeztetett volna, hogy óvatosan a költéssel, mert úgy csináltuk, hogy nem tudsz mindent beváltani, akkor sem ha belegebedsz.
-
GEIL
addikt
válasz
galaxys80 #9438 üzenetére
Igen.
Pont így ahogy mondod.
Annyiba nekem tetszik, hogy ad egy kis "szabadságot", hogy te választod ki mit szeretnél előbb megkapni.Nálam az első a vbucks amit kiszedek, (aztán jöhetne a skin) és esetleg a hátizsák.....csákány, töltőképernyő, "tánc"......a feldobható kis "ikon"meg a fegyverskin, zuhanó effekt és zászló egyáltalán nem kéne.....de a skin miatt kénytelen leszek megvenni őket.
Annyiból jó, hogy felmehetünk level 100-ig és az összes feloldható vbcucks-ot kiszedhetjük belőle úgy, hogy még egy új skin-t se oldottunk fel.....azok ráérnek nekem a végén
(a csillagok összegyűlnek stb)....van vagy 130 skinem, de maximum 10-zel játszok.Tegnap kb 2,5 óra laza játékkal....úgy hogy a küldetéseket nem is figyeltem csak az "új" területekre ugrottunk/felfedeztük....játszogattunk, már "level 8"-nál járok és a page2-ből is kiszedtem a vbucksokat. Victory még nem sikerült...de több 2. hely is volt.........
Fiam tegnap kb 4 óra játékkal már level 21(hihetetlen számomra)
Végjátékoknál megjelennek újra a magas tornyok és a sniperes emberkék.....nehezebb lesz mint előbbi seasonban volt.
-
-
Vertigo18
addikt
válasz
galaxys80 #9226 üzenetére
Azért a 100-as Spire Assa elég jól néz ki szerintem... És igen, szerintem is a küldikkel lehet a legjobban fejlődni. Sokszor csak azért lépek be, hogy megcsináljam a három, napi kiemelt küldit, az utána jövő 2.2k-s xp-s küldik már nem érik meg annyira, csak ha játszanék is vele...
-
-
-
galaxys80
veterán
válasz
galaxys80 #8533 üzenetére
Szerintem ez lesz itt a gond. [link] Én ezzel a
megoldassal csináltam. Így viszont maga a konzol accot adta hozzá az epic acchoz. Viszont az én profilomat és nem a gyerekét. Akkor ezt buktuk gondolom.
A fenti boxon megjelenő párosítás nem jön elő már többet? Mert akkor a gyerek profilját tudnám az új epic acchoz linkelni. -
GEIL
addikt
válasz
galaxys80 #8530 üzenetére
Igen.,..ez a Te Epic Accountod (Xbox)
Ehhez már nem tudod a fiadét hozzáadni. 1 Epic fiókhoz csak 1 Xbox Account adható......ha disconnecteled, akkor se engedi a fiadét hozzáadni.
Igen...a fiadnak egy zsír új ( más E-mail címes) Epic Accountot kéne csinálni, amihez az ő Xbox fiókja van társítva.
-
orc88
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged