- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
Vertigo18 #19623 üzenetére
Egyébként én is azt csinálom, hogy mindig hagyok 1000 v-bucksot, hogy a következő BP kijöjjön belőle, és így folyamatosan van ingyen BP-em. A csavar ott jön a dologba, hogy időnként (ha valami nagyon jó skin van benne), akkor befizetek egy havi CREW-t is, főleg úgy amikor pont BP váltás előtt van, és két havi skint, meg BP-t meg lehet vele szerezni. Na akkor még a BP-be betett v-bucksomat is visszakapom, meg a CREW-ért járó 1000-et is. Emiatt szinte mindig egyre több és több v-bucksom lesz. Most én is vettem a kisfiamnak egy skinpakkot, és még úgy is bőven maradt a mostani BP-re is. CREW-t most egy ideje nem vettem, mert elég fos mindegyik.
-
gduck
addikt
válasz
Vertigo18 #19554 üzenetére
Ez érdekes, pedig tök komolyan gondolom. Eddig 1db indulásnál volt pici gond, a többinél nem. Mondjuk az is igaz, hogy mindig egyből indulástól toltuk, nem több órával később léptünk be.
Viszont ilyen esetekben második belépéskor, általában másnap, már volt többször is gond. De ez nekem már nem tartozik a "starthoz"#19560stewe780: Ja, a weboldal... De ki az aki a weoldallal szeret játszani?
-
GEIL
addikt
-
GEIL
addikt
válasz
Vertigo18 #18591 üzenetére
Sajnos nem megoldható, de szerintem vagyunk páran akik örültek volna egy "szétválasztásnak" vagy hogy az eredeti felállásnál maradva a "save the world" az alapjáték és a BR "csak" egy lehetőség/játékmód maradt volna benne. De hát a célközönség BR-ra szocializálódott és a jelenlegi generáció inkább azt tolja.
A frissítésekben elfordul, hogy stw-ben is hozzányúlnak dolgokhoz. Hibákat javítanak vagy "nerfelnek/buffolnak" dolgokat, fegyvereket, állatokat, hősöket, képességeket amik hirtelen nem is feltűnőek. Pl a héten volt egy változás, ami annyi csupán, hogy a megszelidített vadmalacok már csak 1 db szenet túrnak ki nekünk....régebben több volt...stb.
-
Spec
őstag
-
-
GEIL
addikt
-
-
válasz
Vertigo18 #17675 üzenetére
Ezek inkább arra jók hogy begyűjtsd mint 2023-as Coachella exclusive, meg enni nem kér, meg ingyen van, meg az inventory-ban is elfér , meg megcsinálni is kb 15-20 perc a komplett main sziget küldi sorozatot. Az igaz hogy nem az a kategória amiért az ember má melóhelyen verejtékezik hogy hanyatt homlok hazaérjen behúzni. Én ilyen kisebb jelentéktelen drop-ok kihajtása előtt mindig arra gondolok hogy ez a pár nap van arra hogy kiküldizzem , mivel aztán nagy részük soha többé nem szerezhető meg. Kb ennyi. Értelmetlen igaziból mert se több se kevesebb nem lesz tőle az ember inventory-ja, de ha van rá fél órád egy nap akkor miért ne. Meg pluszban annyi hogy a Fortnite amúgy sem bővelkedik az 'ingyen' cuccok kiszórásában,lévén minden szir-szar egy talicska Vbuck-ba kerül , szóval nekem jöhetnek az ilyenek.
-
Spec
őstag
válasz
Vertigo18 #17235 üzenetére
Tényleg így van. Ha előfizetsz, akkor onnantól 30 napig aktív. Azon belül bármikor lemondhatod, az csak a következő havira van kihatással. Akár 1 nap múlva is lemondhatod, és akkor is aktív marad arra a hónapra, hiszen az már ki van fizetve, vissza meg nem kapod a pénzed.
Hozzáteszem, ennyire nem kell parázni attól hogy levonja a következő havit is. Elég bemenni a Crew-ba, és ott pontosan írja, hogy mikor esedékes a következő levonás. Előtte napra beállítotok magatoknak egy figyelmeztetést, és kész is. Nem fog elfelejtődni. -
-
-
Deck
titán
válasz
Vertigo18 #16952 üzenetére
Köszönjük Emese. Majd mindenki eldönti mit csinál és mi neki a fontos. Ha valaki a skinek miatt játszik az ő dolga, ha csak xp glitch-el az is stb.1 skinnel játszon mindenki és ne vegyen semmit? A pénzét is arra költi mindenki amire akarja és opcionális a dolog. Vagy neked nem telik rá aza baj?
Persze és frissítés se kéne hisz érje be mindenki a legelső játék verzióval...
Néha mássz már ki a barlangból...
A csalások ellen a Fortnite a legjobb, ha nem hiszedzmenj COD, Apex-ezni. -
-
Spec
őstag
válasz
Vertigo18 #16855 üzenetére
1050ti-in miért erősen performance módban nyomja? Én high/mediumon vegyes beállítás mellet tolom 1080p-ben, és simán megvan 55-60 FPS. Annál nem is értem miért kell nagyon több. Azt aláírom, hogy van olyan kompetitív játék ahol nem árt ha van 120 FPS-ed, de nem pont a Fortnite az szerintem. Főleg nem Creative módban, oda minek 240 FPS?
A 3070-en meg simán viszi szerintem a 120 körüli FPS-t is high/ultra beállításon. Ha be van ragadva 60 FPS-re akkor ott valami rosszul van beállítva. Vagy az FPS limiter van behúzva 60-ra, vagy tényleg a V-Sync. -
-
S e t h
nagyúr
válasz
Vertigo18 #16208 üzenetére
Nem tehetség kell hozzá, hanem türelem, hogy elviseljem, de gondolom az kiviláglott az általam eddig leírtakról, hogy mi a véleményem az építősdiről egy shooterben.
Arról nem beszélve, hogy felélesztősdihez ez szupi, de amikor egy-egyben nyomod a végén és már kezdesz örülni, akkor 2 másodperc alatt kinő a kör közepén az Empire State Building aminek még a tetejig sem látsz fel.
Gondolom nem véletlenül került be ez a mód a játékba, nem két ember igénye lehetett.
-
GEIL
addikt
válasz
Vertigo18 #16142 üzenetére
Teljes érthető hogy idegesített.....sajnos ezért nem szeretek "fontos" pályákat random emberekkel csinálni, mert szinte mindennap belefuthatunk olyan játékosokba, akiknek fogalma sincs az egészről, vagy szándékosan keresztbe akar tenni.
Vannak akik a pálya nehézségi a szintjét akarják "felhúzni" vagy belépés után 30 mp-cel már inditani akarják a feladatot.....persze épiteni, csapdázni már nem szeretne.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
Vertigo18 #15821 üzenetére
Én november 6. - án vettem Crew - t és még a mostani BP - t is megkaptam ingyen meg a skint, szóval el se kellett tennem 950 - et a mostanira.
Egyedül a +1000 V-Bucks - ot nem adta újra csak ha megújítom, de ígyis nagyon megérős volt 2 free BP meg 1000V-Bucks meg a skinek annyiért. -
Spec
őstag
válasz
Vertigo18 #15796 üzenetére
"Viszont a BP utolsó oldalán (vagyis most nem is oldalak vannak...) lévő pali a nekem nagyon bejön, alig várom már, hogy odaérjek, ha hazaérek melóból (este 10) már tolom is az STW-t!"
Melyikre gondolsz, Geraltra? Az még nem elérhető, csak kb. 2 hónap múlva lesz speciális rewardként. Olyasmi mint az Indiana Johnes volt az előző körben. -
ridiculous
aktív tag
válasz
Vertigo18 #15519 üzenetére
Oké hogy volt kétszer is volt free de én pár hete kezdtem játszani a Fortnite - al. 4590FT alatt meg bőven lehet olyan játékokat venni külső oldalról ami 4590FT alatt van és én bőven jobbnak tartom mint a STW - t, de ez egyéni vélemény. (pl. R6S, GTA5, DIV2)
Én elhiszem hogy téged beszippantott, de hogy értsd én szinte csak a PvP játék(módokat) élvezem, Horde Rush - t is csak addig toltam amíg meg nem csináltam a küldiket.
Plusz építés is van az STW - be, én meg kb. azért nem Fortiztam soha.
Azért kezdtem el mert valahogy szembejött velem egy videó és akkor láttam hogy van "építésmentes" játékmód.
Szóval only Zero Build megy nálam.
"Stw-ből meg jön napi 5-6 szint simán és még élvezem is."
Ez a lényeg, élvezed. Én tudom magamról hogy nálam nem így lenne, a BP szintezés meg nem ér annyit hogy "kötelességből" játsszak valamivel. -
stewe780
őstag
válasz
Vertigo18 #15485 üzenetére
Nagy ritkán, de ha sikerül elsőnek lennem, akkor mostanában mindig a nyugágyas emote-t nyomom. Valamelyik battle pass-ben volt talán. Az olyan ami nem a másodiknak szól, hanem az összesnek, még ha nem is látják, vagy inkább csak magamnak, jólesik látni a megpihenő karaktert, hogy akkor ezzel is megvagyunk
-
30z.Samu
titán
válasz
Vertigo18 #15264 üzenetére
Ne kérdezd hogyan meg miért. Kíváncsiságból beléptem, hogy az megy-e Deck-en, megcsináltam egy küldetés, ami tényleg nem lehetett több mint 5 perc és szórta a BR XP-ket, mint bolond a lisztet. Pislogtam én is rendesen. Lehet azért, mert nem sérült az objektum, amit őrizni kellett és 4-es szintű kék ládát nyithattam a végén. Ott volt a sok XP.
-
-
30z.Samu
titán
válasz
Vertigo18 #15206 üzenetére
SteamOS-en nem indul el sajnos, mert az Epic nem hajlandó támogatni a Linuxot és a Heroic Launcher sem ismeri az anticheat rendszereket, amivel dolgozik az Epic. Vagyis az egyiket igen, de az sajnos kevés ahhoz, hogy játszani tudjunk vele. Szóval vagy felhőben tolod vagy felteszel egy Windows-t és úgy játszol. Én kipróbáltam az egyiket is, másikat is, ha jó a neted, akkor felhőben is egész jó. Viszont Windows alatt laggolt, mint a disznó és nem tudtam rájönni mitől. Aztán rájöttem, hogy valószínűleg adatátvitel parája van, mivel az SSD egy 2.0-s keretben van benne. Elvileg holnap érkezik meg a 3.1-es keret, szerintem azzal már mennie kell rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged