- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
Seggfejek! Nekem azt nem tudták megoldani , hogy az epic fiókhoz csatoljam a PS accountot.
Mert miután beléptem az epic oldalra , kiírta hogy másik fiókhoz van csatlakozva, miközben nincs is mások epic fiókom
Kellett egy új epic fiókot csinálni és ahhoz már tudtam csatlakoztatni a PS accountot. -
-
galaxys80
veterán
-
libus
őstag
Gamestar oldalán ezt olvastam:
"
csak kettő, különböző platformokon használt fiókot lehet összeolvasztani, és a kettőből az egyikkel One-on vagy Switchen, a másikkal PS4-en kellett játszani szeptember 28. előtt. Ezen felül a két fiókból egyik sem lehet banolva vagy lezárva, illetve mindkettőnél hozzá kell férnünk a kapcsolt e-mail fiókhoz is.
Maga a folyamat elég egyszerű: fellépsz az oldalra, és kiválasztod a két fiókot. Ekkor a fő accountként megjelölt profil megkap szinte mindent a másodlagostól, néhány dolgot leszámítva: a kreatív módban létrehozott pályáikat hátra kell hagyni a Save the World módban elért eredményekkel együtt. A másodlagos fiók megszűnik."Szep. 28 előtt én nem játszottam Pc-n.
Így akkor megsem tudom csinálni.
Arról nem is beszélve, hogy az STW módban elért eredményeket nem viszi át.
Pedig ez lenne a lényeg, ahogy előzőleg is írtam. -
Rebel007
csendes tag
Szia,
Köszönöm a választ. Még egy kérdésem lenne, az Epic Games fiókhoz ugyanazt az email címet kell használni mint amit az XBOX-hoz vagy a PS-hez használok? Vagy lehet más is? Kicsi t összetett okból kérdezem valószínűleg valaki csinált az én email címemmel egy Accountot egy jelszó módosítással beléptem de jobban örülnék, ha egy steril fiókot tudnék használni. Köszi
-
törölt tag
szerk.: akkor még egy jelentkezőt várok.
#8404 30z.Samu
30zSamu az epic neved.Naponta este 8-ig várom a kéréseket privátban. Darabszám alapján (napi max 5) próbálom elosztani, ha véletlenül mindenki ugyanazon a napon szeretne gift-et kapni. Pár 10000 V-Bucks-ot szórtam már ki, és nem volt rá példa, de próbálok mindenre is gondolni előre.
-
rgobolos
csendes tag
Köszönöm! Sikerült ezzel a módszerrel! :D Csináltam egy mailcímet, majd beléptem az xbox live accounttal, kérte hogy regisztrálják, beírtam az új címet, de azt nem fogadta el. Szerintem azért mert 5 perce regisztrált cím volt. Majd megpróbáltam egy alig használt mail cimmel regisztrálni miután az Xbox belépés utáni kérdéseket kerdezte, es azt elfogadta. Az ID itt mar stimmel, es megy ps-en is a fortnite. :) A regi epic accountokat kitöröltem, de ezeknek kell 2 hét mire valóban törlődik, utána megpróbálom átvezetni egy most meglévő címre.
Köszönöm a segítséget mindenkinek, es ORC88 fórumtársnak is. :) -
rgobolos
csendes tag
Ezt szeretném én megcsinálni, de az Xboxbol mem tudom kideríteni hogy milyen mail címmel folyik ott a játék. Ha pc-n lépek be, az id mindig más mint boxon. Ha xbox accountot választom belépéskor, akkor regisztrációba kezd, de nem fejezi be, mert ilyen már van. Úgy érzem meg vagyok lőve. :)
Az Epic pedig nem válaszol. -
-
-conrad-
addikt
Bocsi, lehet rosszul írtam le. Van egy ghost acc, ami akkor keletkezett amikor a switchen el lett indítva a game epic acc nélkül. Ezt az accot nem uppoltam, hanem létrehoztam egy újat. Azt szeretném most, hogy ne upgrade-elni kelljen a ghost accot, hanem mergelni egy már meglévő epic accounttal. Az sem gond, ha így elveszne a progress, az a 20-30 battlepass level nem sok, de jelenleg egy ghost accon fut switchen a game ami nem tetszik.
Két megoldást látok:
PC-ről epic oldalon upgrade-elem a ghost accot egy teljesre egy ideiglenes email címmel, majd unlinkelem a switchet és törlöm. Ekkor a switchen gondolom újra kér auth adatokat, akkor már a frissen generált de hosszútávra tervezett accal lépek be.Valahogyan a ghost accot szinkronizálom egy epic accounttal. Nem is értem miért nincs erre lehetőség, miért csak újat lehet megadni, nem lehet egy már létezővel összeolvasztani akkor is, ha switchen az első belépéskor nem adtam meg.
-
Nem nálam van ez, csak valaki kérdezte.
Csak mondtam már n+1 alkalommal nekik, h SSD nélkül vétek azt a gépet használni, és pénz is lenne nekik rá, csak az akarat hiányzik, inkább évek óta szüttyögnek a merevlemezes megoldással.
Legalábbis én úgy gondolom egy ilyen gépet iszonyúan visszafog a hagyományos HDD.
Ennyi erővel egy 750Ti is elég lett volna, meg i3-as processzor, mert így hiába a viszonylag erős gép, ha az alapműveleteket a végtelenségig lelassítja a hagyományos merevlemez. :/
És akkor mondja a srác, h erősebb videokártyát szeretne, meg több ramot. Én meg hiába mondom, h ide nem 16, meg 32 giga ram kell, meg nem 1080-as VGA, hanem egy SSD.
Az mondjuk alap szerintem, h gamelés közben, torrent csak úgy menjen, ha másik fizikai diszket használ, illetve semmi más ne menjen a háttérben, tehát nincs olyan, h Chrome egy füllel nyitva marad. -
alite
senior tag
Bevallom nekem ez a szovegbol, akkor nem volt egyertelmu.
Latom ugy irtak, hogy "entry to Save the World" es a foton ott az "include" felirat is.
Az egyik legnagyobb huzoereje az StW-nek ezzel a pakkal, akkor el is veszett, ha jol olvasom:
"This new pack series will have no impact on existing Founder daily login rewards or their V-Bucks earned, which is now exclusive to early access Founders. The current Founder’s packs and their rewards will be retired once this new pack series becomes available."
Tehat, a daily reward-okat ezzel a pakkal mar nem kapja az ember, ha uj belepo lenne, csak az 1000 V-Bucks-ot ami a pakkhoz jar, ha teljesiti a feladatokat.
-
GEIL
addikt
Starter packokon kívül már én sem veszek semmit. Ezeket azért behúzom magamnak és fiamnak is.....kettőnknek együtt kb 3.000 Ft...3-4 havonta belefér
Annyira rámentem STW-re, hogy Battle Royale-ban az új season-ben 1 solo és 4 duo meccs volt eddig ( 1 duo victorym van...fiam lehozta egyedül XD )...level 12-n állt meg akkor...kb 1 hetede nem vonz.....azért level 100-ig megcsinálom, mert 950 vbucks volt a battle Pass és 1500 "kiszedhető" ...550 a profit....3 hónap alatt hozható még nekem is a level 100.
-
Sefneni
őstag
Pedig szerintem lenne business abban is, ha utólag lehetne megvenni BP-s skineket, akár emeltebb áron.
Bár szerintem ezt nem fogják meglépni.
Kiváncsi vagyok, hogy a Carlton emote valaha visszajön-e még a shopba. (Fresh Prince-féle tánc, ami miatt 1-2 éve ment a pereskedés is az egyik szereplővel.) -
S e t h
nagyúr
Így már sikerült, volt is sikerélmény, első játék után ötös szintű lettem, plusz megcsíptük a második helyet.
Mondjuk a hangot nem sikerült összelőni, nem tudom mi lehetett a gond, úgy kiabáltunk egymásnak a szobákból, mert a fejhallgatókból egy hang nem jött ki.
Köszönöm nektek a segítséget! -
-
törölt tag
Akkor elnézést kérek a félrevezető információért, és köszönöm a javítást.
Szemre ugyanaz volt, most másodszor megnézve nincs a rouge a neve előtt, és nem szürke-zöld árnyalatú.
Az is megvanBeváltottam egy ilyen xbox-os kódot, hogy tudjam mit adok el (5000-ért vitték az isten háta mögül elvonatozva). Illetve a játékpénz része ment a karácsonyi 10000 v-bucks-os nyereményjátékba.
-
markknight
veterán
De nem az a játék lényege, hogy használjunk ki minden játék által programozott lehetőséget? és úgy nyerjünk? Ilyen játékban mint a fortnite, ahol rohadt nagy a szerencsefaktor.. szimplán nem fair azokkal szemben akik fegyverrel törnek előre és elbuknak mert gunfightolnak, míg mások futkorásznak, mert nem kényelmes nekik a harc.. Ez kb olyan mintha valaki megtiltaná, hogy sakkban nem léphetek a lóval, mert bannolnak.
-
ultio
aktív tag
Nem tudom, hogy csak a Fortnite-nél van-e, mert mással nem játszik a fiam. De ott tartunk már, hogy eladjuk az xBox one-t, ha így folytatódik.
GEIL, az xBox utp kábélen csatlakozik a netre. Mégis van olyan játék közben, hogy gyenge hálózatra hivatkozik és mintha wifin menne.
Megkérdezem az Xbox one topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- Motoros topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest