- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
-
0xmilan
addikt
válasz
Sefneni #21169 üzenetére
A BP tetszett. Aphrodite es Artemis szerintem jol sikerult, meg akkor is, ha sokaknak nem tetszett, hogy nem 1-az-1-ben a concept art kinezet.
Az animalt super style-ok nem jonnek be, bar az utolso, fekete hajas lila-rozsaszin nem rossz, csak ne mozogna annyit. A mostani legutolso quest rewardos kek Aphrodite peldaul szerintem sokkal jobb, mint mint a super style-os animalt kek Aphrodite.A fegyvereknel a szokasos minta felfedezheto - minden fajtabol kell egy gagyi meg egy hasznalhato: harbinger - burst, frenzy/pump - gatekeeper, stb... Legalabb konnyu valasztani.
Az uj thermal scope-ot nagyon birom, DMR es sniper melle az a kedvenc.
Az anime tolem is tavol all es jo lenne vegre egy szezon, amiben nincs semmi kamehameha meg vizipisztoly meg overpowered
weeb shit. -
-
KISDUCK
addikt
válasz
Sefneni #21169 üzenetére
Nekem ez a 2. szezonom, de az előző jobban bejött a society bossokkal és fegyverekkel, mint a táska, grappler és shield + pisztoly kombó. Most a víz tekercs igen op, általában ha találok akkor felveszem, mert van olyan jó mint egy legend vagy mythic AR. Ez a mostani star wars téma meg gagyi a fegyvereket sem értem gyakran nagyon szórnak volt hogy valaki meg úgy használta valamelyiket mint egy snipert. A snipert meg úgy érzem mintha nerfelték volna, ritkábbak vele érezhetően a pontos találataim.
-
0xmilan
addikt
válasz
Sefneni #21122 üzenetére
Eszerint novemberben lesz egy rovid, egy honapos szezon. Gondolom olyasmi, mint tavaly olyankor az OG season volt.
Itt a 3 kis kep a Chapter 2 elso 3 szezonja:
Ha igy haladunk, akkor jovo novemberben a Chapter 3 "OG" season jon es igy tovabb...
A kovetkezo szezon nem repit vissza sehova. Az valami Mad Max-szeru sivatagos temanak tunik.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
Sefneni #20991 üzenetére
Már régóta lehet tudni, hogy Ares lesz az áprilisi crew skin. Én Márc 3. Fizettem elő rá, így még Április2ig van tagságom ezért megkapom Arest is. Következőleg meg majd csak Május végén fizetek elő, mikor elkezdődik a kövi szezon. Így meglesz a kövi battle pass is és a Júniusi crew skin is.
-
Spec
őstag
válasz
Sefneni #20726 üzenetére
Nem egyszerű összeszedni a 300 db-ot az biztos. Én úgy láttam, hogy a fém, és kő épületrészek, és berendezési tárgyak szétverésére adja a legtöbbet. Vagy a romoknál (Ruined Reels) lehet hatékonyan csinálni, de oda általában sokan mennek, vagy van még egy jó hely erre. A térkép jobb szélén van egy nagy jacht, azon szét lehet verni minden fém berendezést, meg a válaszfalakat. Oda viszonylag kevesen is járnak, úgyhogy relatíve nyugiban lehet csinálni. Egy kör alatt kb. 40-50 mozaik is kiszedhető. Mondjuk totál nem éri meg a vesződést. Persze azért megcsináltam
-
0xmilan
addikt
válasz
Sefneni #19404 üzenetére
Ezt hiaba spoilerezed, mikor mar itt is volt rola szo.
De igen, lesz par ujitas. Peldaul a downtime alatt csak a battle royale, team rumble, stb. modokat kapcsoljak le, a creative palyakon lehet addig is jatszani.Amugy meg r/FortniteLeaks meg van par YT csatorna is, ami ezzel foglalkozik.
-
bpmcwap
senior tag
-
GEIL
addikt
válasz
Sefneni #19338 üzenetére
Az "új Venture pálya" pedig elég jól sikerült, hangulatos havas/karácsonyos.
Elméletileg az 50 level teljesitése után meglesz a maximum 145-ös powerem, na nem mintha sok volna az előnyöm pl a 130-as powerhez képest, de azért csak na....ha már a fegyverek és csapdák nagy része is 144-es szinten vannak, akkor a power is kövesse.
-
-
0xmilan
addikt
válasz
Sefneni #18813 üzenetére
Ezt a Horde Rush modot mintha egy az egyben kifelejtettek volna, mert a By Epic alatt nincs is.
...Confirmed. lol.
Elvileg azert vettek ki, mert veletlenul a build modot raktak be, de ZB Horde Rush-t szerettek volna helyette (?).Cserebe egyre jobban eroltetik a Creative modot. Nem csak a UI-ban, de a questek kozott is egyre gyakoribb az "Earn XP in Creator Made Experiences". A mostani Fortnitemares questeket be se lehet fejezni anelkul.
Tim Sweeney nagy alma a Fortnite metaverse, de az szerintem nem az ilyen gagyi kreativ palyakon keresztul fog megvalosulni.
Eddig a favorites fulon gyorsan megvolt, amit kerestem, de most azt hittem, hogy azt is teljesen eltuntettek... Hat nem, csak fentrol a 13. (!) sorban van!! Mert ugye a sok random creative palya sokkal fontosabb annal, mint amit direkt kezzel elmentettem.
...Ahh nem szoltam, a kis Windows logo a bal felso sarokban egybol a kedvencekhez visz. Hurra!Na meg a fomenu jobb oldalra mozgatasa.... Mintha az arab vilagban elnenk, vagy nem tudom mi ihlette. Annyira egyertelmu, hogy mindent ilyen menut a bal oldalon keres eloszor a szemunk. Az osszes letezo weboldalon es applikacioban ott van. Elkepeszto.
-
GEIL
addikt
válasz
Sefneni #18318 üzenetére
Kicsit utánaszámolva így sem járunk "rosszul", de picit dolgozni kell érte, hogy legyen több Vbucks.....bár szerintem a Founders-es játékosok közül jópáran vagyunk akik évek óta farmolják és gyűjtik a Vbucksot és kb már mindent megvettünk a shopból amit szeretettünk volna és 20-30-40 ezer Vbucks is összegyűlt és van jelenleg is tartalékban a vásárlásainkon kívül (de kb 4 év alatt nálam is 100 ezer feletti Vbucks megfordult már
) ....a több mint 300 skint meg egyéb cuccokat már kár is említeni....maximum 1-2 új skint szoktam venni ha megtetszik....remélem lesz Mortal Kombatos együttműködés..
(Street Fighteres is belefért nekik)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest