- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vertigo18
addikt
válasz
shapphire #12680 üzenetére
A Crew-t érdemes megtartani a végéig (ergo kb. 30 napig), hiszen addig bármikor, ha jön valami ingyenes tartalom a Crew-ba, azt megkapod. Az utolsó napokban szoktuk lemondani, ezt ki is írja, hogy mikor lenne a következő levonás.
Az egy hónap alatt bármi történik a Crew-val, azt te megkapod. Teszem azt, múlt hónap 15-én vettél Crew-t, akkor az június 15-éig jó. Múlt hónap 15-én kaptál egy skint érte, aznap kaptál 1000 V-bucks-ot is. E hónap elsején újabb skint kapsz érte (mivel júniusban új skint ad a Crew és te tag vagy...), majd 4.én, az új szezonnál megkapod ingyen a BP-t, MIVEL te Crew tag vagy... Aztán 14-én lehet lemondani.
Esetleg még annyi, hogy ha múlt hónap 15-én megvásároltad a Crew-t és az előző szezont BP-ért vetted, akkor azt azonnal, múlt hónap 15-én vissza is kaptad (950 V-bucks).
-
Exelsior
őstag
válasz
shapphire #11442 üzenetére
Hali,
Igen 1440P-ben néhol már kevés. Erre már egy szuper kellene vagy 2070 de sokáig agyaltam a váltáson. Gondoltam jön az új széria és majd arra. Hát a sok várakozásból chip hiány lett. Én még használtan a ROG Strix-et 100k-ért vettem. majdnem 2 ÉV garival. 160 körül lett volna max a 3060. Erre most meg mennyi. Vicc. Marad még. Max lejjebb veszem a Grafikát.
-
Spec
őstag
válasz
shapphire #11165 üzenetére
Nyilván a PayPal-hoz van bankkártya csatolva, máshogyan nem is működik a fizetés. Úgy értettem, hogy be van kapcsolva a kétlépcsős azonosítás, és SMS-ben küld egy megerősítő kódot, amit vissza kell írnom neki, és akkor megy végbe a tranzakció.
Most legutóbb, mikor megvettem a decemberi Crew packot, akkor ezt nem kérte, hanem simán csak kérte a PayPal bejelentkezést, majd rá kellett nyomjak, hogy elfogadom a kiírt adatokat, összeget, stb. és simán végbement a tranzakció. Nem jött SMS kód, és nem is kérte. Pedig aktív a 2FA, és máshol kéri. Sőt eddig EPIC-nél is kérte, szóval furcsállottam a dolgot.
Arra gondoltam, hogy a Crew előfizetés, nem egyszeri tranzakció, hanem havonta automatikusan levonódik, amíg meg nem szünteted a subscriptiont. Emiatt biztos más típusú a tranzakció, és ezt valahogy "közli" is a PayPal-al rendszer, hogy ne kérjen 2FA azonosítást, ami meghiúsítaná a levonást, ha nem adod be neki a kódot. De ez csak tipp. -
0xmilan
addikt
válasz
shapphire #11165 üzenetére
Szerintem az MFA-ra gondol, ami manapsag mar elvileg kotelezo mindenhol. Az OTP-nel is van ugye ez a telekod meg amit SMS-ben kuld (ez ugye a masodik faktor azon felul, hogy tudod a kartya adatait).
En nemreg vettem pont az Epic Launcher-ben Trackmania-hoz standard access-t (ocsemnek) es a Revolut ilyenkor kuld mobilra push notifot, hogy megerositsem, hogy tenyleg en vasarolok, de ebben az esetben nem volt 2FA/MFA, hanem csak siman atment a tranzakcio. -
galaxys80
veterán
-
válasz
shapphire #9249 üzenetére
A horgászat az nekem rohadtul adja, volt olyan már 3-4 alkalommal hogy 8-9 órán keresztül folyamatosan pecáztam, szóval a mostani 250 darab az szerencsére meg se kottyant.Viszont a gold Lara skin nem akar összejönni, akárhonnan ugrok akármelyik módban , ha 1 méterrel is , de mindig valaki beelőz a fegyver felvételben, és sajnos ahogy tapatsztaltam ha utána veszed fel az arany fegyvert miután likvidáltam a többi játékost, akkor már nem támadott meg engem az NPC. Lehet hogy bug , de valamiért nem akar összejönni.
-
válasz
shapphire #8685 üzenetére
Egészen reggel 4ig toltam Squad-ot , semmi fagyás nem történt , ma kb 1 órája meg akartam nézni az új emote-okat Party Royale -ban, kb 3 perc után kopogósra fagyott megint ez a foshtenger.
Szóval egyre inkább úgy tűnik hogy a hiba nem az én készülékemben van, vagy ha igen, akkor valamelyik háttér app lehet ami dögleszti ugyanis az Epic launcher-en kívül semmi nem fut, se Asus Tweak, se MSI afterburner, se browser, se total commander , semmi. GPU Bios is a legfrisebb, alaplap BIOS is, még a router firmware amit nem csekkoltam. Így meg ember legyen a talpán aki ezekből az adatokból megmondja hogy melyik komponens a hunyó.
-
-
30z.Samu
titán
válasz
shapphire #8383 üzenetére
Gondolom mert most a konzolokon van a hangsúly és kicsit tolni kell a szekerüket, idővel megkapják a PC-sek is szerintem. Ha már PC, betettek egy új grafikai módot a játékba, konkrétan mintha valami mobiljátékot látnék vagy még annál is csúnyább. Megértem, hogy kell az fps ebben a játékban, ha try hard-olni akar az ember, de Nálam tuti lenne egy szint, ami alá nem mennék le. Na ez pont az...
-
Sefneni
őstag
válasz
shapphire #8229 üzenetére
Néhány rift jól jönne tényleg, mert amúgy hatalmas ez a map.
Vagy visszahozhatnák a jó öreg rift-to-go-t.
Egyébként most elég sok régyi fegyver is visszakerült a játékba.
Kiváncsi vagyok, hogy erre a szezonra így hogy fogják ráfűzni a karácsonyos témát. Valami csak lesz idén is, nem?
-
Sefneni
őstag
válasz
shapphire #7892 üzenetére
A daily quest-ek a Save the World-ben vannak. Ezek változó V-Bucksot adnak, általában 30-at vagy 50-et. Ehhez a StW-ben kell különféle feladatokat megoldani (pl. ments meg 50 túlélőt; csinálj meg 3 küldetést ninja karakterrel; ölj meg 500 ellenséget kézi fegyverekkel stb.) Ezekkel tehát a játékbeli pénzt lehet farmolni. Naponta 1 db ilyen küldetést kapunk, maximum 3 lehet egyszerre. Naponta egyet le is tudunk cserélni.
A BR-ben vannak a quick challengek. 5 db van ezekből, mindegyik 10k XP-t ér. Ezzel a Battle Pass szintünket tudjuk feljebb tornázni. Ezek BR-ben teljesíthető könnyebb-nehezebb feladatok - szerintem a legtöbb egy Team Rumble meccs alatt letudható. (pl. fogyassz el 3 zöldséget/gyümölcsöt; sebezz bizonyos fegyvertípussal; gyűjts nyersanyagot stb.)
Libus kolléga képén a "Samurai Scrapper Starter Bundle" a csomag megvásárlása után vált elérhetővé. Ezeknél a pakkoknál általában napi küldetéseket kell teljesíteni, hogy a pakk részét képező (1000?) V-Bucksot kihúzhassuk belőle.
-
30z.Samu
titán
válasz
shapphire #7697 üzenetére
Ha sárga, akkor boost-olva van az XP farmolás, vagyis sokkal többet kapsz, mint normális esetben. Bal oldalt írja is, hogy Supercharged. De ez csak egy ideig aktív, amíg a csíkon meg nem jelenik egy villám jel, ahogy azt eléred, átvált lilára és normális értékű XP-t kapsz. Ez csak a játékok belüli dolgokra igaz, farmolás, láda nyitás, ölés stb. A küldetéseknél nincs különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MÁV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged