- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Spec
őstag
Francokat! Olyan pipa lettem most ettől, hogy tuti egy fillért nem teszek bele ebbe a játékba soha többet. Gyorsan kifarmoltam a hétvége alat vagy 20 szintet így meglett a hiányzó v-bucks, hogy kivegyem a Lara Croft skint. Ahogy számoltam még éppen kijön 1000 v-bucks a BP-ből, így a következőre is elég lesz. Nem értem miért ilyen tróger módon megy ez most, korábban sokkal barátibb volt a Crew működése.
Csak kérdezem, hogy ha a Crew-val oldasz fel minden Pass-t egy hónapra, és utána le is mondod, nem hosszabbítasz, akkor inaktívak lesznek a Pass-ok is? Mert hát ugye se a BP, se a többi Pass nem egy hónapra szól, hanem kb. 2-3 nagy átlagban. Gyakorlatilag lenne egy hónapod, hogy az összes Pass-t kifarmold, és utána kampec ha lejár a Crew? Ez milyen szemétség már? Arra kényszerítenek, hogy legalább 2-3 hónapot előfizess, mert különben bukod a Pass-okat -
Golden9
veterán
Lehet, hogy a nénit kellett volna idézőjelbe tenni?
Who is Ice Spice? Where did she come from? And how does she fit into the LGBTQ community? -
Spec
őstag
Szerintem itt nem is a szerverek terheltsége a kulcs probléma, mert több játékos ettől még szignifikánsabban nem lenne, hanem ugyanaz a mennyiség oszlana meg több felé.
Inkább a játék mérete nőne meg nagyon, mert mindegyik map saját modellekkel, textúrákkal, tulajdonságokkal bír. Kb. 60-80 Gb-t dobna a játék teleptési méretén szerintem.
A másik probléma, hogy így foglalkozni kellene a régi mapokkkal is, mert hát ugye azok se tökéletesek, biztos lenne bennük bug, amire külön embereket, fejlesztőket, tesztereket kellene ráállítani, amit gondolom nem akarnak. Nem lenne elég csak visszatenni a játékba, folyamatosan életben is kellene tartani. -
Franklin
addikt
Single player játékokat max grafikán, kompetitív multi címeket low grafikán tolok, nem kell sajnálnod, szabad akaratomból döntöttem így
Mi a baj azokkal, akiknek 1 milliós PC-jük van és átlag alatti játéktudással rendelkeznek? Csak azok tolhatják low grafikán, akik ügyesek vagy mi?
-
30z.Samu
félisten
Személy szerint amióta megvettem a gamer monitort, azóta a Fortnite-al Performance módban játszom, ami konzolon 120fps. Nyilván nem javít a skill-emen, de az irányítás sokkal reszponzívabb a magasabb képkocka miatt. A grafika a Fortnite esetében nálam sokadlagos, de igy is szebb, mint a PC-s performance mód.
-
Spec
őstag
"már csalóka a médium / high kijelentés, mert az egy kopár dzsunka grafika azok nélkül"
Ezt azért erős túlzásnak érzem. Azért mert le vannak véve az amúgy csak felesleges csilli-villi grafikai fícsörök, még nem lesz a grafika "dzsunka". Inkább csak nem pazarolsz felesleges grafikai erőforrásokat, és cserébe nem kell egy erőmű, hogy eldöcögjön a gép.
Ha "dzsunka" grafikáról beszélünk, akkor az a low beállítás, performance módban. De ettől egy medium/high beállítás, árnyékok, meg postprocessing nélkül, azért nagyon messze van minőségben.
De vitáztunk már ezen... Egyszerűen csak mások az igényeink, neked kellenek a grafikai fícsörök, engem meg inkább zavarnak, és még ha bírná is a gépem, akkor is valószínűleg kikapcsolnám ezeket, mert egyszerűen idegesít. Nem bírom amikor minden csillog-villog, repkednek a szikrák, árnyék, nem árnyék. Ezek engem inkább zavarnak egy FPS/TPS-ben. Régi gameken szocializálódtam, és akkoriban ez nem volt divat, még egy lensflare miatt is anyáztunk anno, meg még egy élsimítás is tudott anno zavaró lenni.
Szóval nálam az hogy medium/high beállítás, az pont ezt jelenti, hogy textúra, felbontás, élsimítás, stb. medium/high, minden egyéb grafikai extra OFF.
Vannak olyan játékok, ahol számítanak az effectek, mert van időd csodálni a részleteket, grafikát (pl. ilyen egy Skyrim, vagy Witcher), de a Fortnite pont nem ilyen számomra. -
-
Spec
őstag
Az árnyékok, fények, postpricessing, csak felesleges fícsörök részemről. Tudom ez visszatérő vitatéma, de én ezeket kapásból kapcsolom mindig kifelé, gondolom a régi jó beidegződés, amikor S3 Virge-ön próbáltam Quakezni, ez azóta megvan.
Szóval úgy értettem, hogy ezek nélkül, és nyugodtan maradhat a DX11 is, bár szerintem 11 és 12 között nincs lényegi teljesítménybeli különbség. Nevezzük ezt optimalizált beállításnak.
Párom laptopjában is 8. gen i7 CPU van, és abban is egy 1050ti mobil GPU, de nála is eldöcög a játék "optimalizált beállításokkal" kb. 50 FPs-el +/- 5-10 FPS. Akkor ez alapján kérdem, hogy így mi a legalja szerinted?
Ha nekem kellene saccolnom, szerintem egy 6-8. gen i5 CPU is bőven elég neki, de lehet még egy 4. gen i5-i7-en is eldöcögne. Az újabb CPU-k közül, amit még boltba lehet kapni, szerintem a 10-11. gen is bőven megfelel a célra. A 16 Gbyte RAM az ok, és talán egy GTX 1650, vagy RTX 2060 elég lehet GPU-nak alá.
AMD vonal is kérdéses, mert lehet hogy valamelyik újabb CPU az IGP-jével simán elviszi, és akkor nem is kell dedikált kártya. -
Spec
őstag
Most ezt komolyan mondod? Nem akarom elhinni, hogy ez a legalja. Az én gépemben egy 12. gen i5 CPU van, és egy 1050ti, igaz 32 Gbyte RAM, de ha nem is stabilan, de átlagban tudja a 55-60 FPS-t. És az én gépemben a GPU a szűk keresztmetszet, ha azt cserélném, akkor nagyaságrendet ugrana a teljesítmény kapásból, csak egyelőre sajnálok beleinvesztálni annyi lóvét, mert nincs rá komolyabb igényem. Amit te írtál, az szerintem jócskán főlé megy teljesítményben a megfoglamazott szintnek.
-
becenevem
aktív tag
Uhhhh, instagib UT2K4. De nagy kedvencem volt.
Néha nekem úgy tapad egy fegyver az ellenfelen, hogy azt hiszem bekapcsolt az aim assist egér mellett. Minden lövés talál, van amikor meg 5x újratöltök és nincs egy hit-em sem.Más:
Mivel a Fortnite szerintem pisztoly / puska / gránát harc így marad a Reload. Ez a repkedős égből turretes Amerika kapitány pajzsos anyja picsája nem érdekel. -
Spec
őstag
Ezt értem, csak ez akkor már nem a Fortnite. Akkor adják ki új néven, valami all-in-one verzióban, és aki ezt akarja az szépen ezt telepíti. Felpakol 60 gigát, és örül. A különálló játékok meg megmaradnak egy darabig, és szépen lassan kivezetik, ahogy az emberek átszoknak a másikra.
-
Marcsello31
őstag
Jah, azt tudom hogy nem kel, de sajnos a többihez igen, de ez van, én is inkább azt csinálom hogy magát a játékot ha tudom, eleve megveszem, majd a multi része ha érdekel akkor azt az előfizetést választom, amelyik valamennyivel olcsóbb és ad multi hozzáférést. De a pcről sem feledkeztem meg :=).
-
30z.Samu
félisten
-
Fáraó
őstag
Igen, több textúrát és effektet tölt be, az egész játék gyorsabb lett. Most már füves a domboldal, sűrű a növényzet, és ezzel persze sajnos kevésbé látom az ellent is. Betölt effekteket is, pl. fújja a szél a leveleket vagy a homokot, és a hordót is "rezeg" amikor ütöm a shield-ért.
-
Fortnite76
kezdő
A cél nélküli élvezetet nem a szexre értettem, hanem a játékra... Ha Te ráhúzod a szexre az a Te bajod...
A szex részét nem fejtem ki, ez a fórum nem erről szól, ha jól tudom... Ami a Fortnite-ot illeti, meg csak arra próbáltam reflektálni, hogy mindenkinek más és más a célja játékkal, de ettől még nem kell le f@szozni, vagy lesz@rozni a gondolatait...( Ez a mondat inkább Whitewalker Nagyúrnak szól...bocs ) Próbáljátok meg tiszteletben tartani azt, hogy másnak mi a fontos, mi a célja, vagy mit "élvez" a játék folyamán...Ennyi...
Mindenkinek jó játékot, esetleg jó "élvezetet" kívánok -
WhiteWalker
nagyúr
"Ha nálunk éjjelre raknák, akkor a Föld másik oldalán lenne nappal a frissités...."
Azért írtam azt amit , mert tudom.
Nem hiszem el , hogy nem tudják ütemezni az idő eltolódások szerint éjjelre.
Akarnák meg tudnák csinálni , de amíg egy update után órákig áll az egész , hagyjuk is , fabatkát sem ér az egész.
Jah és még mindig nem megy -
Lehiñito
senior tag
Igaz kratos nincs, de van egy nagyon jól, és ízlésre szabható női karakter a shopban tegnap óta Glitch személyében.
Igaz csak december óta játszok a játèkkal, de még ilyen skint nem láttam a shopban, ahol a meglévő wrapjaidat be tudod állítani és megjelenik a ruházatában. Sőt ha reaktív a wrap vagy animált akkor még pulzál meg mozog is a minta. Így gyakorlatilag ennek a skinnek rengeteg kinézetet lehet varázsolni és nem lesz unalmas. Ha bekerül a férfi változata, szerintem azt is megveszem. -
Lehiñito
senior tag
Igen, épp ezért nem szoktam hátizsákoz használni egyik karakteremmel sem. Főleg hogy elég sok hátizsák nagyon kiáll és még világít is. Azt viszont nem tudom elképzelni, hogy a gyakorlatban hogy oldották meg, hogy egy vékony karakternek meg egy nagyobb hulknak ugyan akkora legyen a hitbox mérete.
Én ezt csak úgy tudnám elképzelni, hogy hulknak nem a teljes test felülete sebezhető. Vagy nem tudom. Erről van valami elképzelésed, hogy hogy oldhatták meg? -
J o e
tag
Hehe, a "klasszik" felülök egy fa tetejére és várok, amíg elfogynak az ellenfelek
Régebben én is sokszor alkalmaztam, meglepően jó volt a top 3 %-os aránya, de aztán - főleg végjátékban ahol már csak páran vagyunk- rászoktak az ellenfelek arra, hogy a fákat kiüssék, így pedig bukó is volt a rejtőzködés. Mostanság nem próbáltam, de lehet este megnézek egy ilyet, csak a móka kedvéért
A rejtőzködős taktika mellett én szeretem az építkezős-kill gyűjtögetős stílust is, igazából mikor, milyen kedve van az embernekApropó, tudnátok esetleg nekem segíteni? Hosszú hónapok óta elgondolkodtam rajta, hogy megvegyen a battlepasst, viszont anno mikor megvolt, nem maxoltam ki és így 900 V-buckom van csak (régebben mindig úgy csináltam, hogy megvettem és a jutalmakból össze is jött a következő bpass).
A szépség az az egészben, hogy 950 a battlepass, tudtok esetleg olyan lehetőséget a játékban, ahol lehetne 50-et valahogy szerezni? -
ERPY
őstag
De ebben mi a játék, vagy az élvezet? 20 percig, míg el nem fogy az ellenfelek nagy része ülni egy fa tetején? Hogy utána 5. legyél egy lövés nélkül? Én pont azt szeretem, hogy kihívás harcolni, taktikázni, fegyvereket jól kihasználni. Van hogy nyerek, de nagyrészben 15 alatt tudok lenni, van hogy hamar én halok meg. Sok bujkáló embert találok, olyant is hogy el van bújva, de nem is figyeli a karaktert senki. Lehet wc-n van, eszik, kutyát sétáltat, de hogy nincs a gép előtt az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged