- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsofia0093 #1785 üzenetére
PC-n meg így néz ki:
[kép]Ha belép, jobb felül ott lesz a neve (Ahol nekem a SyMbioTeHUN) arra rányomtok és Account menüpont. Ott lesz látható a Payment History is. Felette van a "payment" menü, ott meg az elmentett kártya adatai lesznek szerintem. Ne tévesszen meg, hogy az enyém üres, nem vettem még semmit a játékban
-
válasz
zsofia0093 #1782 üzenetére
Tehát a kisöcsédnek otthon nincs eszköze amin játszanak vagy venne vbuckot?
Mert ezen elindulva akkor a barátnál bent maradtak az adatok, ő meg vígan vásárolt. Nézzétek meg az előzményeket a kisöcséd profilján, meg a barát profilján is. -
válasz
Fitzgerald #1446 üzenetére
Na bakker
Első meccsemen én fegyvert sem találtam, úgy nyírtak ki.
-
Én továbbra is úgy gondolom hogy ez hülyeség. A battle royale mód ami közös bennük, maga a játék teljesen máshogy épül fel. Minden téren. Olyan mintha az a cég aki az első FPS játékot készítette, beperelné az összes többit, mert másolták.
Itt inkább savanyú a szőlő a pubg-nek Szerintem
Nem akarom becsmerelni a pubg-t mert az is egy jó játék, de más a stílusa mint a fortnitenak, mindegyiknek megvan a saját feelingje, felesleges a pereskedés szerintem... -
Mivan ma a módokkal?
Játszottam most ilyen jetpack + shoti módot, aztán vége lett, kiléptem a menübe, és eltűnt a mód, helyére jött Solid gold meg 50v50. -
-
válasz
Gentlelelele #1309 üzenetére
+1
50v50-et én is erre használom, jól lehet benne gyakorlni a lövést, mert kisebb az esély, hogy hátba kólintanak agy sniper fejessel, 100m-ről.
Meg nekem még a sandbox építkezős szerver tetszene, hogy kicsit lehhessen gyakorloni az építés gyorsaságát, akár úgy hogy botok ellen kell felépítkezni és kinyarni, vagy nemtudom. Gyakorló jelleggel. Vayg egy haverral bementek, és egymás ellen építés + lővés. Valami hasonló. -
válasz
maximilian4 #1190 üzenetére
Nem, a mobilos is crossplatform. Szóval akár mobilosba is belefuthatunk.
-
Hali!
Valakinek volt olyan problémája, hogy beregisztrált pl. egy gmail.com e-mail címmel, de az Epic Launcherbe gmail.omcom-al enged be?
Tesóm fiókjával van ez, .com.ra kidobja azt a hibát, hogy nincs regisztrálva, de .omcom-al beenged, pedig tuti nem írtuk el az email címet.
Játszani amúgy lehet simán, csak gondoltam megkérdezem, kívácsiságból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- E-book olvasók
- Bundle topik
- További aktív témák...
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest