- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
sullerj
tag
válasz
pulffy #13517 üzenetére
Szia!
Igen. Egy felugró ablakban amit az Epic kért valamelyik játék elindításánál, bekérhette a születési időt. A Fortnite-ban a voice chat-hez is szükséges bizonyos életkor betöltése. Az accountját addig nem fogja tudni használni, amíg te igazolványod feltöltésével , vagy pedig egy bankártyás tranzakcióval nem bizonyítod, hogy szülői felügyelet alatt "van" a gyermeked. Ha ezen a procedúrán túl vagy, de még nincs 13 éves, akkor pl. szerintem a Fortnite-ban (és vélhetően más játokokban is) a voice chat-et lehetőségét sajnos elveszítette. Sajnos az EPIC-es accounton belül az életkorát , mint lehetőséget módosítani nem fogod tudni.
-
30z.Samu
titán
Köszi, az utolsó meccset elfelejtettem lementeni és természetesen a játékon belüli replay sérült volt, így csak törölni tudtam...
Pedig volt ott minden, sniper-el olyat lőttem hogy magam sem hittem el, pedig nem tudom használni és viharban is voltam, szóval sietnem kellett. Egy gyerek a vihar szélén épített egy tornyot és ki akart fingatni. Majdnem sikerült is neki, csak az egyik skalpjánál ott hagyta a medikit-et meg a távcsövest.
Ráadásul ott volt asszem nyolc killem, ebből négy két perc alatt.
Intenzív meccs volt, sajnos nem nyertem a végén, ez a menet igazán megérdemelte volna. Volt nálam aknavető meg gránát is, gyerek észrevett, rám lőtt és felhúzott két másodperc alatt egy Deres-kastélyt. Lőttem a felső részeket rakétával, de tartotta magát. Gondoltam most már gyere lefele, elkezdtem gránátozni az alap pilléreket, de szerencséje volt. Túlélte és még le is tudott puffantani. Elég lett volna egyszer még eltalálni és win. Kár érte, de nem lehet mindig nyerni.
De azért ezt még lementettem... Tudok sunyulni vagy igen?
-
törölt tag
Xbox gamer tag helyére kell a fortnite név, amit beírva fel tudom venni a nyertest. Ahogy írtam, az xbox topikban volt egy ilyen adakozás hullám, és az ahhoz tartozó nyereményjáték sablonját "kölcsönöztem" (kértem meg az ottani tg-t a sorsolásra, és az ott használt sablon használatát), szóval azért néz ki így az űrlap. Nem jelentkeztem az ottani játékokra, így ez még nekem is új.
-
törölt tag
Xbox topikban indult egy nagy adakozás, csak kiterjesztettem erre a témára is. Felőlem ps4 júzerek is jelentkezhetnek, csak nem vagyok tisztában az ajándékozással ps4 irányába, illetve a topikban sem vagyok ismerős.
Ha pc-sként tudok ajándékozni ps4 és nintendo usernek, akkor értelemszerűen ők is jelentkezhetnek.
Szóval telefont leszámítva minden platform-ról jelentkezhettek, ha volt hozzászólásotok ebben a témában a nyereményjáték beírásomig. -
Årpi
őstag
*Virtuális pacsi*
Más: Indítottam custom meccset és kiderült, hogy feltölti botokkal. Pár meccsig figyelgettem őket és bizony eltérő skillekkel is rendelkeznek lövés terén, van amelyik rád sem lő 2 méterről sem, de van aki 100 méterről is képes letúrni. Squad/Duo módban megpróbálják egymást felszedni és squadban van hogy egész szépen pusholnak rád csapatostól. Egy dolog ami fix: Nem építenek 1-2 falon kívül SEMMIT, SOHA. Se rámpa, se padló, semmi. Így viszont fixen nem csak botokkal zajlott az első meccs.
A kezdő szigeten viszont meg nem mondanád ki bot, táncolnak, futkosnak. Nagyon kemény -
törölt tag
-
orc88
őstag
Daily challenge helyett vannak az időzített küldi sorozatok amik 7 küldetést tartalmaznak, és 1 hétig elérhetőek. Ezek nagyjából 7 dailynek megfelelő jutalmat adnak majd.
A skinekhez a küldetések adják a stilusokat majd, ezeket ún. prestige küldikkel lehet majd feloldani. (Kb. 2x kell megcsinálni ugyanazokat a küldetéseket de mindig egy kis nehezítéssel.) Ezek az eddigi weeklynek felelnek meg.
-
Årpi
őstag
A World Cup miatt alakult így, pont előtte 1-2 nappal lenne szezonváltás és nem akarták, hogy 1-2 napos Season 10 körülmények (és új tárgyak, új helyszínek) között játszanak a játékosok. Tippre a 9.40-el érkezik egy nagyobb időtartamú Overtime Challenge "esemény" és azzal kihúzzuk a szezon végééig.
-
orc88
őstag
Eddig is Aug. 1 volt a zárás szerintem. Season 9 Start and End date (fortniteinsider)
-
orc88
őstag
Csak emlegetni kellett...
BR:
A Horda játékmód küldetéseit meghosszabbították 48 órával a hiba miatt. -
orc88
őstag
Kétféle tartalom frissítés van:
Update és Content Update.A nagy frissítések (update) általában 2 hetente érkeznek, viszont ezek általában tartalmazzák a következő content update fájljait is, így content update-k esetében általában nincs szükség letöltésre és szerver leállításra.
Így tudják biztosítani azt, hogy minden héten legyen valami kontent, legyen az kisebb vagy nagyobb.
Az updatek verzió száma: v X.Y0 (pl v9.00), míg a content update esetében lehet v X.Y1 (pl v9.11) vagy v X.Y0 content update (pl. az utóbbi v9.10 content update)
-
Årpi
őstag
Ha megvan neki, akkor simán nem látod a "kinek akarod elgiftelni" listában. Ami még kimaradt, hogy a giftelés feltétele, hogy be legyen kapcsolva a 2FA és legalább 48 órája a barátlistádon legyen az adott játékos. Szerintem most már lassan kijelenthetjük, hogy permanens lesz a dolog, de régen valóban ki-be kapcsolgatták a funkciót.
-
orc88
őstag
-
manu75
aktív tag
-
törölt tag
Amúgy hang alapon kommunikáltok? Lövésem sincs, hogy ps-en mennyire macerás írni, vagy klavi is van rá kötve. Szóval bekapcsolom a voice chat-et miattatok, ha úgy kommunikáltok. Ahogy írtam itt és játékban is, az önjelölt énekesek miatt letiltottam. Haver szokta emlegetni, hogy megint énekel valami jótét lélek, mi skype-ozni szoktunk (részemről telefon + bt kihangosító), bár hónapról hónapra egyre rosszabb.
-
törölt tag
Pc-n már egy ideje nem látom az "életcsíkot" (csak party társakét), illetve a térképen látom a zöld pontokat, de nem látom a táblázatban őket (talán tab vagy esc, kontrollerrel játszok), ahol látszanak a statok.
Előbbi elég kellemetlen, mert próbálok odafigyelni a csapattársak életére, de így csak a halál beállta után tudok "gyógyítani". Dps karakter ellenére próbálok valamilyen szinten support is lenni, de általában az építkezés is rám marad. -
törölt tag
-
törölt tag
Védések adják emlékeim szerint a szinteket. Twine ssd 4 kellett az 5. csillaghoz, a többire már nem emlékeszem.
szerk.:
Amúgy kiírja piros szöveggel lent, hogy pontosan mi kell hozzá. Nálad valami kampány küldetést ír, de nem látom a végét. Tippre storm shield defense-t írhat. -
törölt tag
Ha a research-re gondolsz, akkor azt az elején egyenletesen költöttem amíg el nem érték a 4200 pontos határt. Onnantól egyesével húztam nagyjából, mert az utolsó 30 szint közel annyit ad, mint az azt megelőző 90. 120 szint van összesen, a végén 600 stat-ot ad. Nekem még 9 nap kell, hogy kimaxoljam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest