- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
Ha meglesz a 80-as level biztosan nem hagyom bent, de az előző is annyira nyögve nyelősen ment, alig bírtam kiszedni. 139-es levellel lett meg a max v-buck és a múlt hét közepére sikerült összehoznom. Nem sok időm van játszani az tény. Átlag napi 1 és akkor sem játszom, hanem nézem mi a napi küldetés és azt nyomom. Most tényleg megpróbálom csak úgy simán játszani azt a keveset, amire időm van, aztán meglátjuk hanyas level leszek, de előre nem veszem meg és a napi küldiket sem fogom nézni.
-
GEIL
addikt
Na így már tisztább a kép, hogy akkor te "nem valós medium / high" beállításra értetted a konfigot, mert alapból te "custom" grafikát állítasz azzal, hogy kikapcsolod a "számodra "felesleges fényeket, árnyékokat, effekteket, amivel már csalóka a médium / high kijelentés, mert az egy kopár dzsunka grafika azok nélkül....mobiltelós szint.....oda tényleg elég a GTX1650 is, akár 4 mag 4 szálas 4. gen i5-tel is ( és persze 16 Gb RAM és SSD-n legyen a game)
A DX11 az nem igazán van partiban a DX12-vel, hiszen CSAK DX12 módban elérhetők a Nanite részecskék és Lumen világitások...stb stb, amik végülis az Unreal engine 5.x legnagyobb újításai és látványosságai.....a DX11 az a PS4/Xbox One szintű picit fakóbb szinekkel rendelkező megjelenités.....össze sem hasonlitható a DX12-es PS5/Xbox series grafikával.
-
GEIL
addikt
Sajnos annyira rossz a kód és annyira x@rul van PC-n belőve az új unreal engine, hogy teljesen mindegy milyen géppel inditod....mindig lesznek hatalmas fps dropok, akár 240-ről hirtelen 30-ra....aztán felpörög 200 ig, majd vissza 20-ra XD.....és egyszerűen bármit állítgatsz rajta, kb mindig ez van vele. DX12 módban és Raytracinggel csak felidegelem magam....performance módban nincs gond vele, az jól fut, de ugye te is medium/high beállítást emlitettél, ami gondolom nem a performance módban található 2 db kapcsoló állítgatását jelentené medimumra vagy highra....hanem minimum DX11, de inkább DX12 amiről beszélünk.....árnyékokkal, fényekkel...stb
-
törölt tag
Lego-t korábban már kipróbáltam, de nem sok maradt meg belőle. Most ránéztem még egyszer nem korlátozott fiókkal, és első körben szerintem gyerek kompatibilis. Mármint azt leszámítva, hogy egy baltával a kezében rohangál a lego figura, és ezzel hadonászik.
Ezt nekem kell "eladni" az anyjának, de szerintem nem lesz para. Kikapcsoltam az ellenfeleket, rohangáltam erre-arra, bejött nagyon a napszak váltás és az esti fáklyázás, látványban nagyon rendben van.
Szombaton megyek legközelebb, ezzel bepróbálkozom mindenképpen. Egyedül az nem tetszett, hogy menet közben lehet állítani mindent, és reményeim szerint korlátozott fiókkal nem tudja bekapcsolni az ellenfeleket. -
törölt tag
Köszi az infót, ránézek majd. Egyelőre próbálnék minél több infót összeszedni, kezdésnek hasznos volt. Jelenleg a másodlagos xbox fiókom használja, mert egyik szülőnek sem volt mailcíme, amire regelhettünk volna egyet, illetve az egyik mailcímre regelve volt, de az a freemail-es mailcím nem elérhető, és ~1 hónapos átfutási időt írtak arra az esetre, ha meg szeretnénk változtatni a hozzátartozó mailcímet. Úgyhogy a másodlagos fiókra húztam fel neki a Forza Horizon 4-et (150+ autó), mivel ennek a résznek van egy lego kiegészítése, és lego 2k drive-val játszott először konzolon. Volt ám meglepődés FH4-ben, amikor a vízben nem változott hajóvá az autó...geht nicht, geht nicht...
Szóval a fiókhoz teljes hozzáférésem van, így szerintem ezt meg tudom oldani.
Emote-okat mindig nézegetnem kell majd? Jó volna egy csomó alap dolog, köszönés, evés, stb. Van még pár 10000 játékpénzem, így az nem para. -
GEIL
addikt
A Fortnite nekem pl a "Save the world"-öt mint az alapjátékot jelenti.....a "Battle Royale" a szememben már csak egy melléktermék a 2018 táján elinduló ilyen jellegű játékoknak és trendeknek....de kétségtelenül már az a népszerűbb.
Szivesen látnék telepitéskor pl jelölőnégyzetes listát ahol mindenki kiválaszthatja mit szeretne játszani....stb.
-
GEIL
addikt
Teljesen érhető az Epic games "stratégiája".....üzemeltetnek egy online multi játékot, ami ráadásul "crossplay"-es és ezen felül jóformán mindenféle játék van egy játékon belül....tehát több korosztályt és többféle játékot kedvelő embert/játékost is meg tudnak szólítani vele.
-
WhiteWalker
nagyúr
Ezt adom
Sokat markol keveset fog... Ráadásul egyre nagyobb tárhelyet is igényel ezáltal... Számomra gyakorlatilag a 90%-a tök felesleges. Ha játszom akkor csak ZB BR mód jön szóba.
Kár hogy nem lehet azt kiválasztani mit telepítsen , így elférne szerintem 10 giga helyen az egész game -
Skynet258
veterán
-
-
Skynet258
veterán
Felváltva van ugye a feladat, egyik, hogy játssz creator map-on, másik, hogy valakivel. Mindkét esetben 60k XP-t kell szerezni, hogy teljesítettnek vegye a feladatot. Creator map-nak én találtam egy ugratós pályát, egy ugratás cirka 2000XP, időben egy ugratás nagyjából 15mp lehet kb.
Társas részt vagy asszonnyal oldottam meg mert amúgy is szoktunk közösen Fortizni, vagy pedig este mikor már aludt akkor beraktam magunkat Lego-ba, csináltam egy tábortüzet amit fallal vettem körül, így sérültek a karakterek folyamatosan és ugráltak.Egy idő után így is kick-el ha inaktív vagy, de PC-n futott ez, a tévén meg sorit néztem közben.
Így szerintem egy 3 nap alatt kikaptam a verdát. -
WhiteWalker
nagyúr
Engem többször szedtek le röpködés közben , hol sznájperrel , hol távolsági fegyverrel. "Legszebb" ilyenkor a headshot
Jah kérdés , az indikátor jelzi ha valaki közelében vagyok mikor sétálva közlekedem? Vagy csak a futva haladást mutatja?
Guggolva közlekedést nem jelzi , azt tudom. -
-
Lehiñito
senior tag
Igen. Van ilyen xboxon is. Xbox family néven fut és használjuk is.
Ha belépek a gyerek epic fiókjába, akkor az account fül alatt ott van az email címe. Közvetlen alatta meg az én mail címem mint szülő vagy gondviselő. Nem tudom, hogy mit nézhettem be, de az elöbb írtam a supportnak. Kíváncsi leszek mit válaszolnak, és mikor. Azt tudod esetleg, ha megszüntetem a gyerek epic accja és az xbox profil közt az összelinkelest, akkor mi történik? -
Sirandrish
legenda
Az Inferno packos bug is meg volt osztva időben. Több órán keresztül működött még megosztás után. Arról senki sem tehet hogy te pont nem voltál gépközelben!
Mégis visszavonattad volna szemrebbenés nélkül...
Én azért nem próbáltam meg, mert engem nem érdekelt...50es vagyok már csak azzal hogy játszom. Ennek ellenére megköszöntem, és többször elmondtam hogy hálás vagyok.
Én a hozzáállásodra reflektáltam, és nem arra hogy neked sikerült, míg másnak nem... -
draco31
veterán
Nekem nem sikerült az elárazott cucc, későn jártam erre, és akkor épp streameket sem néztem.
Így jártam, nem aggódtam túl a dolgot.
Most ez hasonló, ismerős körben senki nem játszik ezzel, így esélyem sincs kipróbálni, megint csak így jártam.
Vontam egyet a vállamon, aztán kész.
Majd a következő dolog lehet összejön nekem is, ettől jobban nem kell szerintem túlgondolni ezt a dolgot. -
Sirandrish
legenda
Szerintem nem azzal volt a baj hogy megosztottad...sőt...azt köszönjük szépen!
A gond azzal volt ahogy felvázoltad a szitut...
A multkori glitchről többek között így vélekedtél:
"Úgy vannak vele, hogy aki ráugrott, az jól járt, a többiek meg le vanna tojva. De ez így nem korrekt"
"Egyrész be kellene ismerni a bakit, aztán a korrektség érdekében visszavonni a tranzakciókat"
Erre most, hogy csak te kaptál az effektív "előnyből", most ez így rendben van...sőőőt...igazságos
Pindurt kettősmérce szaga van a dolognak, nem gondolod?
Egyébként én hálás vagyok minden ilyen megosztott cuccosnak, és attól függetlenül köszönöm szépen hogy én nem tudtam rárepülni (bár meg se próbáltam). -
WhiteWalker
nagyúr
No offense
, de ez ugyanaz a szituáció.
Az egyik pénzért lehet venni , azon spórolt valaki , itt meg időt lehet nyerni , nem keveset , az idő pedig pénz.
Nem mindegy , hogy egy órát játszol , hogy 1 szintet ugorj , vagy mondjuk 50 percet. ..Nem éppen következetességre utal a kijelentésed , hogy a Vbucks bug igazságtalan ez pedig igazságos.
Mindenesetre jó játékot mindenkinek
-
Sirandrish
legenda
Nem akarok ezen rugózni, mert szerintem teljesen felesleges, de a Vbuckal pont annyi előnyt szerzel mint az EXP-vel. SEMMIT!
Attól hogy vehetek pár skint, semmivel sem leszek előrébb. Se jobb, se ügyesebb nem leszek tőle, és még csak sebezni se fogok többet.
Mondjuk eddig a pontig kb teljesen mindegy amúgy, viszont ez...:
Amúgy meg vegyük úgy, hogy ez egy kis kompenzáció, mert az új játékmódokban mindegyikben van napi küldizés, de hogy én ezeket nem fogom tolni, az is biztos, így jelentős XP-től elesek. Ezzel legalább előre betáraztam pár szintet. Így az igazságos
Tehát mivel te nem vagy hajlandó játszani a játékkal, ezért bugolsz, és ez szerinted így igazságos?
Azért ez komoly érvelés, már ne haragudj!
Megjegyzem...engem nem zavar hogy nyertél 50 szintet, váljék egészségedre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- 24 Hours of Le Mans
- Milyen notebookot vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- OLED TV topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged