- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
válasz
csucsotke #11722 üzenetére
Köszi ezt átveszem
Bár én is nagyon béna vagyok építésben, de itt egy tipp:
Csinálsz egy bazinagy rámpát fel az égbe. Majd quaddal mész fel rá. Ugye ha lenyomod a ctrl-t akkor átül hátra így tudsz a quadról lőni. És a legjobb, ha kilövik alólad a rámpát és elkezd lebomlani, együtt zuhansz le a quaddal, de mivel te a quadon vagy 0 sérülésed lesz bármilyen magasról is esel -
Spec
őstag
válasz
csucsotke #11549 üzenetére
Tegnap volt egy meccsünk, ott volt majdnem egy hasonló attrakció, meg is lepődtem rajta, de hál Istennek sikerült kivédeni az amúgy elismerendően ötletes húzását az ellenfélnek.
Duo-ban mentünk a kis quaddal, és az ellenfél utánunk lőtt párat, mi meg kitértünk, és boosttal elkezdtünk menekülni. Erre egyszer csak látom, hogy röpül egy gránát a fejünk mellett, egyenesen előre, pont oda ahova mi éppen tartunk. Magyarán a gyerek előre dobta a gránátot, oda, ahova kiszámolta hogy mi megyünk. Mivel mi boosttal mentünk, még nagyon irányt se tudtam váltani, így a puszta szerencsénknek, meg némi manőverezésnek volt köszönhető, hogy nem pont alattunk robbant fel a gránát. Még mondtam is a duo partneremnek, hogy na ez egy frappáns megoldás volt, és én is ki fogom próbálni egyszer, ha úgy adódik -
válasz
csucsotke #11400 üzenetére
Ezt az utóbbi felvetésedet beküldhetnéd az Epic Games "Akarjuk-a-Feedbackedet" oldalára, biztos van kellő mennyiségű player aki támogatná. Amúgy megsúgom hogy én egy, a kanapén a faszát vakargató Al Bundy emote-ra várok titokban.
-
Spec
őstag
válasz
csucsotke #11372 üzenetére
Igen a videon látszik, persze. Mert bekapcsoltam a highlight módot a replayben, hogy lássátok egyáltalán miről beszélek. Nyilván élesben nincs ilyen kontúrozása a karaktereknek. Ha lenne akkor sehol se tudnál elrejtőzi. Éppen ezért szemléltettem így, hogy lássátok, nem nagyjából lőtt oda a bokorba, hanem pontosan a karakterre célzott, holott nem láthatta.
-
Spec
őstag
válasz
csucsotke #11367 üzenetére
Biztos nem lógott ki. A bokor sokkal nagyobb, mint a banán. Amúgy csak én voltam banánnal, és nem engem lőtt ki, hanem a társamat. Meg láthattad milyen messziről lőtt. Csináltam neked screenshotot közelről a bokoról, és látod, hogy még onnan se látszik semmi. Csináltam a csávó szemszögéből is, és onnan meg még úgy se látszik semmi.
Teljesen kizárt, hogy láthatott minket.
-
Spec
őstag
-
0xmilan
addikt
válasz
csucsotke #11345 üzenetére
Foleg akkor vagy lathatatlan, ha raguggolsz, egy eldobott eszkozre.
Nem tudom, hogy javitottak-e mar, tegnapi video. -
Spec
őstag
válasz
csucsotke #11129 üzenetére
Ha duoban meghal a társad, és te nyersz úgy hogy nálad a korona, akkor neked Crowned Victory Royale lesz természetesen, de sajnos a társadnak nem. Őneki csak sima Victory Royale lesz, de legalább a következő meccset egy korona birtokában kezdheti.
mcwolf79: Én is csak játszom. De mivel az elérendő célok közt ez is szerepel, ezért ez fontos számomra. Nem ráfeszülve vagyok, csak szeretek úgy játszani, hogy legyenek céljaim benne. Nem hiszem, hogy egyedül vagyok ezzel. De túl van ez már tárgyalva, mondtam túllépek a kérdésen. -
Spec
őstag
válasz
csucsotke #11064 üzenetére
Gratula! Engem ez a koronás téma egyre jobban idegesít. Eddig sosem volt ezzel gondom, de emiatt már 2x is rage quitteltem a játékból. Kifejezetten bosszantó, ha mondjuk nagy nehezen megnyersz egy kört, megkapod a koronát, a következő körben meg valami gyökér az első 10 másodpercben kinyír, mert előbb ér földet mint te, és mondjuk leszed egy fehér shotgunnal, és röhögve felveszi a koronádat. Na ilyenkor fel tudnék robbanni.
A korona védésnél lehetne a korona birtoklójának valami bónusza, esetleg kicsit magasabb HP, vagy damage bonus. Akkor tényleg lenne is értelme. -
Spec
őstag
válasz
csucsotke #11017 üzenetére
"a sikerre meg egyáltalán, a siker az a leglényegtelebb része a játéknak"
Akkor mi a lényeges része? Nem azért játszunk, hogy sikereket érjünk el a játékban? Fejlődjünk, Xp-t gyűjtsünk, unlockoljuk a rewardokat, stb. Az egész a sikerről szól. A játék öröme maga a siker, de ha folyamatosan kudarcot vallasz, vagy legalábbis más ezt az orrod alá dörgöli folyamatosan, akkor nem fog örömet okozni. Akkor meg minek játszol?
Ha valami nem okoz örömet, nincs sikerélményed benne, akkor semmi értelme. Csak azért játszani valamivel, hogy legyen miben gyakorolni a kudarcérzés, és a frusztráció leküzdését nem igazán hangzik túl jól. -
Spec
őstag
válasz
csucsotke #10995 üzenetére
Én egyébként ezeket a piszkálódó, a másikat kifigurázó, kifejezetten idegesítő emoteokat simán kivenném a gameből, vagy inkább bele se tettem volna. Ha már mindenben annyira pol. korrektek akarunk lenni, nehogy legyen olyan csoport aki megsértődik, bőrszín, nemi identitás, egyebek alapján, akkor arra miért nem figyelünk oda, hogy a szándékosan az ember idegrendszerét tépázó dolgok alapból ne kerüljenek a játékba.
Érdekes módon pozitív üzenetet sugárzó emote nem nagyon va na játékban, mondjuk egy meghajlás, fejhajtás, egy tumbs up, valami gratuláló emote. Akad pár, de nem igazán jellemző. Ellenben idióta szamár röhögés, meg looser emote az van. Gratulálok! -
Vertigo18
addikt
válasz
csucsotke #10979 üzenetére
Jajj, ilyen tapasztalatom nekem is volt, c@rrá röhögtem magam. Egy bokorban kempeltem, amikor hátulról guggolva betámadtak ugyanabba a bokorba. Nem vettem észre, mert éppen sniperrel kukkoltam a domboldalt, ő meg ugyanabba az irányba koncentrált, mint én, így egyszerűen csak odakucorodott mellém. Ott guggoltunk egymás mellett, nem is tudom meddig, azt se tudom mikor érkezett. Amikor észrevettem, egyből megugrottam, mint egy macska és mellésoroztam egyet smg-vel, ő ezen úgy megijedt, hogy ugrálni kezdett, mint egy majom.
A végére szerintem vagy 2-3 tárcsere volt fejenként, mire levadászott, aztán jött a hasat fogva röhögős emotion, de nem hiszem, hogy nekem szólt, inkább kettőnknek...
Ezen nem szabad ragelni. A fiamat rage közben (meg, amikor káromkodik), kiküldöm büntiből 5 percre nyugizni az erkélyre. Ami ugye elég hideg ilyenkor, alig várja, hogy leteljen, plusz a klántársai nem várják meg, elindulnak nélküle, így dupla a bünti. -
válasz
csucsotke #10133 üzenetére
Ez van, egy Unikornis csődört mi más ruházatban képzelne el az ember?
Gondolom a készítő(k)nek így jött a látomás egy ilyen kariról
Amúgy igazad van , a skinek nagy része brutál rainbow színezettel érkezik mostanában , annak ellenére hogy a torkos júniusnak már vége egy ideje.
-
Vertigo18
addikt
válasz
csucsotke #9816 üzenetére
Áh, életemben egyszer csináltam, valami Solo-event alkalmával. Ugyanarra jutottam, mint fent ti, többiek, hogy szinte semmi esélyem sincsen, azt hiszem 10 kört lehetett menni, de az első két körben leninjáztak az építőmesterek. Tulajdonképpen sokszor azt se tudtam mi történik körülöttem, úgy haltam meg nulla ponttal, így valamit ki kellett ötölnöm...
És íme!
-
30z.Samu
titán
válasz
csucsotke #9697 üzenetére
Én azt szoktam csinálni, hogy ahogy futok feléjük, dobok magam elé egy lépcsőt, ha ellövik, akkor még egyet és így közelítek hozzájuk. Aztán ha közel vagyok, akkor van hogy bepánikolnak.
Akkor van gond, ha egy építész van előttem, mert az leépít, mint a 3,14csa. Pedig tornyozni tudok, de sose jut akkor eszembe.
-
Monoton
tag
válasz
csucsotke #9691 üzenetére
Én billentyűzet + egér párossal játszok BR-t, ott tökéletesen működik. PVE-ben viszont controllerrel, mivel ott az egér érzékenységét egész máshogy állítja be.
Egyébként mi általában triozni szoktunk, ketten bill+egér kombinációval a harmadik tag pedig controllerrel. Azt vettem észre, hogy ha van egy controlleres a csapatban, akkor viszonylag könnyebb lobbyba dob be a játék. -
draco31
veterán
válasz
csucsotke #9691 üzenetére
Azt nem tudom mennyire működnek jól, azt tudom, hogy Xbox-hoz van direkt hozzá gyártott egér-bill páros, a jobb működés miatt.
Illetve még amikor bejöttek ezek a támogatások, akkor olvastam, hogy így lesz megoldva, mert alapjáraton az egér-bill jobb és gyorsabb mint a kontroller ehhez a játékhoz.
Aztán volt valami olyan egy ideig, hogy elindítottad kontrollerrel a kört, és amikor már a kezdő szigeten voltál, akkor bedugni a két cuccot, és sima győzelem. De azt hiszem ezt letiltották utána. -
GEIL
addikt
válasz
csucsotke #9633 üzenetére
Venture mód STW-n belül van...nem kell külön megvenni......kb 3 havonta cserélődik...új pálya, új küldetések, újabb adag feloldható cuccok.......de a fő küldetésvonal mellett még szezonáliosan van többféle mellékküldetés szál is....most pl az "Impostor" és a "hit the road" is játszható és végigvihető, amikből szintén jó cuccokat lehet kiszedni (fegyver tervrajzok, hősök...stb).....érdemes minden megcsinálni és a shopban is mindent megvenni
(ticketért / aranyért...stb).Tényleg összetett és hosszú játék....folyamatosan le tud kötni és nem dőlhetsz hátra hogy na kész vagyok, mert úgyis van olyan amit még csinálnod kéne......ha elhalasztasz vagy kihagysz egy szezonban lévő küldivonalat, akkor várnod kell 1 teljes évet mire újra visszatér és meg tudod csinálni....minden feladathoz más hős / csapat a megfelelő.....olyan nincs hogy egy típussal mész orrvérzésig, mert nem fog sikerülni.
Van ahová inkább épiteni és csapdázni kell, van ahol nehézfegyverek kellenek és sok HP-s karakter....de van ahová a gyengébb HP-s "ninja" a jó, mert mozgékony és 3x magasabbat is tud ugrani ha olyan team perkkel van használva és nem sebződsz ha magasból zuhansz le...(pl radarépítős pályák). Mind a 4 féle hősnek van előnye és hátránya...és mindegyikhez kombinálhatsz legalább 20 féle team perket, amikhez más és más segítőket kell betenni hogy passzoljon a perk és erősítse azt ( mint egy összeválogatós kártyás játék kb).
A power leveled pedig szintén összetett dolog, a survivor csapatokat igazán jól összerakni is külön mutatvány....sok karaktert kell gyűjteni, hogy tényleg minden csapathoz olyan főnököt tegyél be (mythic szintűt), aminek a belső tulajdonsága passzol....a csapatban lévő emberkéknek nem csak a főnökhöz kell passzolni, hanem egymáshoz is, hogy pl plusz % bónuszt adjon neked akár lőfegyverhez, vagy csapdasebzéshez...stb stb.
Órákon keresztűl tudom pakolgatni és kombinálni őket....ha jól össze van rakva a survivor csapat és a hősöd is fullos 130-as power ( nekem már van olyan csapatom ahol mindenki 145-ös a Venture módból kiszedhető superchargerek miatt ).........Úgyhogy óriási eltérés lehet 2 karakter között aki azt mondja hogy ő már 130-as power......az lehet de van mondjuk 690 ezer HP-je......nekem a legerősebb hősöm egy jó team perkkel már 1,2 millió HP felett van egyedül is......de ugyanez igaz a fegyverekre....egy fullos fegyver se sebez ugyanakkorát "mindenki kezében"....ahhoz hogy ki tudd használni a fegyó max. tudását ahhoz jó hős csapat (hero loadaut) kell.......
a fegyver tervrajzokat és csapda tervrajzokat is órákon át lehet pakolgatni és fejleszteni.....minden cucchoz tartozik 5-6 belső tulajdonság.....amit módosítva más és más lesz a fegyver / csapda viselkedése /visszarúgása és ereje tartóssága, sebzése, pontossága...stb stb.
Aztán az sem mindegy milyen fő perk van az adott fegyveren.....a lényekből is van többféle és minden tulajdonságú ellen más és más fegyver a hatásos. (föld, víz, tűz, természet)Sok fiatal is játszik ( 12 éves fiam is), de náluk látom hogy nincs türelmük annyi órát beletenni a gyűjtögetésbe és összetett fejlesztésekbe......nekik kimerül annyiban a játék hogy szaladgálnak a vbucks miatt...kicsi powerrel és átlagosan / rosszul összerakott csapatokkal lövöldöznek....kicsi power szinthez szereznek, vesznek, cserélgetnek 130-as vagy nagyobb szintű fegyvereket, de a töredékét nem használják ki....
Rengeteget lehetne beszélni a játék ezen részéről....és sokkal sokkal összetettebb mint az elsőre látszik. A kombinálás miatt nincs 2 egyforma összeállítás.....és ez a játék szépsége is.... BR mellett ide az STW-hez másfajta tudás és látásmód szükséges.....de kiegészitik egymást és így egybevéve a Fortnitenak még van jövője....ezt az EPIC is tudja és látja.
Kicsit hosszút írtam és van benne olyan amit csak STW játékosok fognak érteni...de talán kedvcsinálónak jó....vagy ízelítőnek, mielőtt nekiáll valaki. -
válasz
csucsotke #9530 üzenetére
Itt a mai termés a mai naptól pár napig tartó FNCS nevű eseményről , ezek a srácok most a legjobbaknak számítanak. Nemhogy az én tempómhoz képest ez fényévekre van, még szemmel is alig lehet követni ahogy végig editálják a versenypályát.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest