- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
draco31 #22713 üzenetére
Mentem pár kört az új szezonban , elsőre tetszik , volt egy Victory Royal győzelem is (elhulló koronát felvetttem és én nyertem végül) .
Igazából mákom volt , lapultam mint sz@r a gazban , mivel nem ismerem az új szezont.
De szerintem sokkal több izgalmas dolog van benne elsőre is , mint az előző lézer showban (SW) volt.
-
KISDUCK
addikt
válasz
draco31 #22439 üzenetére
Nem rossz ez, kicsit visszahozza c5s1-et ezzel a páncéltermezéssel. Meg vannak ezek a rejtekhelyek(?) ott is lehet aranyból meg páncéltermi tokenből cuccokat venni. Bár a battlepass egy jó nagy semmi, egyedül sub zero kell belőle, sajnos még egy normális MK-s emote-ot se szórítottak be az MK zenéjével a passba.
És úgy néz ki hogy most sincs mod pad.
-
Spec
őstag
válasz
draco31 #21985 üzenetére
Ez engem is érdekelne, hogy meddig van időm még farmolni. Az érdekelne, hogy pontosan meddig lehet játszani, mikor lövik le a szervert.
Mindig megszívom ezekkel az időpontokkal, mert jellemzően ez az új szezon indulási időpontja, cask azt felejtik el előre közölni, hogy előtte fél nappal lelövik a játékot. -
30z.Samu
titán
válasz
draco31 #21892 üzenetére
Már reggel elérhetőek voltak, jó részét meg is csináltam.
Meg volt egy könnyű győzelmem, vagyis csak az utolsó player volt könnyű préda, az előtte lévőket csak ki kellett nyírni.
Fent voltam a hegyen, szűkült a kör, neki nem volt semmi repkedős tárgya, elvitte a vihar.
-
válasz
draco31 #21801 üzenetére
Ebben nincs Reload ernyő, csak ez most
:
https://fortnite.gg/cosmetics?id=14557
"Ranker's Doom BrellaMarvel series Glider
, get 50 points in a ranked cup",valszeg ez nem lesz meg nekem most.
-
-
válasz
draco31 #21709 üzenetére
Ok akkor nem egyedi boomer probléma , mielőtt írtam ide , a fortis számait is megnéztem ytubon ,csekkoltam hogy ki is ez , de semmi, az égegyadta világon semmi ismerős nincs az anyagaiban,és mindez úgy hogy én válogatás nélkül szinte mindent végignyálazok amit látok. Ezért is érdekes főképp hogy hogyan mentem el a munkássága mellett az évek alatt.
-
Skynet258
veterán
válasz
draco31 #21696 üzenetére
Nekem is két kör eddig, viszont másodikra meglett a win.
Ez a rakétázós/gépfegyveres kesztyű elég op, tuti nerfelni fogják szóval öljetek vele amíg lehet.
Eddig tetszik, bár eléggé figyelni kell mert most már vertikálisan is eléggé megnőttek a lehetőségek, simán ellebegsz fél percig valaki feje fölött aztán nézi honnan lövik. Mire meg rájön már meg is halt. Érdeke újítás, hogy ha lelövöd az NPC-t akkor belőle tudsz csinálni társat (second chance). Jó lesz ez szerintem is. -
Spec
őstag
válasz
draco31 #21640 üzenetére
A Rocket Racinget én is szoktam tolni. Általában minden nap megyek egy 5-6 kört, hogy a napik meglegyenek. Az is 60k XP. Ha könnyed kikapcsolódásra vágyom, akkor csak ezt tolom. Sokkal kevésbé terheli az ember idegeit, mint pl. a BR, vagy egyéb hagyományos játékmód. Néha azért káromkodok cifrán, ha mondjuk első vagyok, és a cél előtt 20 m-rel csapódok be a sziklafalba, és mire respawnol a játék már 12. vagyok
Mostanában vannak ezek a daily discovery questek is, amikor creator mapokon kell XP-t gyűjteni, azokat is lenyomom általában. Könnyű 60k XP az is. Nagyjából fél óra alatt megvan simán. -
Spec
őstag
válasz
draco31 #21618 üzenetére
Nem azzal van gond, hogy a feladat nem egyértelmű, hanem hogy a legtöbb csak XP-t ad. A kalóz aranyból meg csak tierenként ad 1x 300-at. Ahhoz hogy ebből meglegyen 11k, bazi sok küldit kell teljesíteni. Ha meg nem csinálom meg az XP-s küldiket is, csak a kalóz aranyat adókat, akkor addig nem válik elérhetővé a többi tier. Vagy rosszul értek valamit?
-
KISDUCK
addikt
válasz
draco31 #21591 üzenetére
Lehet 4everalone-ba is.
Senkit nem akarok ezzel szívatni úgy hogy csináltam még egy accot azzal party telefonról és belépek sandbox módban a lego fortnite-ba. Ott 15 percenként jön 30k xp ha jól emlékszem. 10 percenként ránézek mindkét eszközre mozogni hogy ne afkoljanak be, mert akkor bedob és közben meg sorozatot nézek.
-
válasz
draco31 #21422 üzenetére
Annyira nem bénák , rohadt jól összedolgoztunk mindegyik csapattal, 2-3ik hely lett általában a kimenetel.Aztán meg is lett a győzelem , és hozzá a csak Reload BR-hez tartozó Victory Umbrella is .
Egyébiránt az alap BR-hez tartozó Umbrella szerintem bugos mivel nyertünk már de nincs semmilyen CH5S3-hoz tartozó nyertes ernyőm. -
válasz
draco31 #21417 üzenetére
Semmi esélye hogy egy ekkora legendary karaktert mint a Captain Sparrow ingyen elénk dobna az Epic. Ez a kari egy elég combos vagyont összkalapál nekik nagyon rövid idő alatt,így miért adnák ingyen. Max valamelyik skin-je lesz kihúzható küldikből.
Én inkább a Vault Boy-t vártam , de az meg nem jött játszható formában csak hátasnak meg ilyen olyan gadgetnek.
-
Skynet258
veterán
válasz
draco31 #21334 üzenetére
Az NPC-k szerintem úgy általánosságban hülyébbek lettek mint voltak, nekem is volt ilyen, hogy dobálta a bombát a nagyvilágba és sehol senki nem volt. Az meg kész vicc amit az autóra szerelt fegyverrel csinálnak, kb sosem talál. Ok értem, hogy OP lenne, ha én vezetek ő meg terminátor módjára mészárol, de így meg full fölösleges akkor inkább ne is lődözzön.
-
Skynet258
veterán
válasz
draco31 #21244 üzenetére
Ja erre én is gondoltam de csak nem lesz ilyen. Végülis nem játszottunk össze, nem volt összebeszélés, a körülmények áldozatai voltunk.
Ő vezetett én lőttem, most az, hogy mindez egy autóban történt...
De amúgy tök jogos, én sem szeretnék egy ilyen ad hoc csapat keze által meghalni, szóval nem tervezem ezt a stílust nagyon tolni, csak vicces volt, hogy így jött ki a lépés.
-
válasz
draco31 #21031 üzenetére
Én az elmúlt hetekben 1 alkalommal találtam hand cannon-t , és akkor mondtam is társamnak hogy akármi lesz ha 100an ugranak a nyakamba akkor is megcsinálom, figyeljen körém, kb 2 perc múlva a nagy kéz melletti dombon futkosott egy player vagy bot player , és nagyjából fejre húztam . 8 skuló volt a tárban, és valahogy 4-5 lövésből beadta a 2 fejest. Azóta se találtam hand cannon-t, de áldom a szerencsémet hogy így sikerült bemákolnom 1 perc alatt.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
draco31 #20965 üzenetére
Tudni is kell vele bánni Watch unnamed | Streamable - any@d
-
GEIL
addikt
válasz
draco31 #20851 üzenetére
Annyi az értelme, hogy konzolokon "menet közben" is lehet felhasználót/profilt váltani/hozzáadni/bejelentkezni és így a "folytatásra" nyomva egyértelművé lehet tenni, hogy végülis kinek a profilja töltődjön be.
Ezzel szemben PC-n van az EPIC-launcher nevű kliens program, amibe bejelentkezve csak egy azaz egyetlen egy felhasználó profilja lehet bejelentkezve és játékot inditva mindenképpen az a profil fog betöltődni.....nincs menet közbeni "még egy felhasználó belépett" stb helyzetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest