- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
Golden9 #12760 üzenetére
Szerintem ez senkit se zavarna meg, mert tudható lenne, hogy mikor van Star Wars-os event, amikor fegyverként is működik. Egyébként akkor is csak olyan mint bármilyen pick axe, amivel szét lehet kalapálni bárkit, és bármit, csak kicsit erősebb, meg van ez a lövés elhárító módja. Úgyhogy végülis az egy pick axe alapból is
-
30z.Samu
titán
válasz
Golden9 #9959 üzenetére
Véletlenül se emberi időben legyen...
Nem értem mi ez mostanában az Epic-nél, a "koncert" is rohadt késő volt, most meg az új szezon kezdete is "későn" van. Eddig délelőtti órákban indult el...
Mondjuk legalább addigra tuti itthon leszek és legalább meg tudom nézni, nem Youtube-on settenkedek.
-
-
-
válasz
Golden9 #8935 üzenetére
Egy sztori ami nem idevág, de akkor kicsit jobban megérted, megértitek a helyzetet...
Még zöld fülü voltam, mikor flehívtak, hogy hát segítsek már egy gépnél, telefonon keresztül, áruljam már el, hogy a BIOS melyik menüpontja alatt hányadik menüje a Boot sorrend beállítása... Hát mondom fejből nem tudom, de mondják már hogy mi van a képernyőn és mondom hol keressék, melyik menü alatt és mit is kell keresni... ÉS akkor szóltak, hogy ez itt a bökkenő... Mivel az uriember gépe vak... És hát ez miatt nem is használ monitort.. megtanulta kezelni a gépet egér+bill kombóval, de monitor, na az nincs és hát kéne mondani hogy hányat fel-le-jobbra-balra hogy elérjék a boot sorrendet... hát mondom az faxa
Na ez a helyzet egy kicsit hasonlít a mostanira... Áruljam már el hogy indítsák el a fortnájtot, miközben azt sem tudom mi ez a játék, de azért segítsek
Szal oké köszi az infót, továbbítom, de sztem sanszos hogy mehetek el személyesen -
BigBlue69
őstag
-
-
libus
őstag
válasz
Golden9 #7893 üzenetére
Nem tudom mennyibe kerül azoknak a Samurai Scrappter csomag akiknek megvan már a Save the World.
Ugyanis mikor rányomtam a Save the Worldre és ott a vásárlásra, ezt Samurai csomagot dobta be. Megvettem és lett Save the World-öm.Nem tudom, hogy van e határidő a V-bucks kifarmolásához.
De ahogy a képen is látszik van előtte egy naptár, hogy ez arra utal e azt nem tudom.
Ugyanis én csak tegnapelőtt játszottam vele először.
De tudtam mutatni újat a gyereknek tegnap hogy hogyan lehet harc közben a kifogyott lőszert pótolni úgy, hogy nem lépünk ki a harcból.
Pedig ő már két hónapja nyomja. -
GEIL
addikt
válasz
Golden9 #7836 üzenetére
A "bundle" csomagokat mindig jobban megéri megvenni, ha szükségünk van minden skinre és kiegészítőre.....egyben olcsóbb mint külön külön összeadva.
Nem jól számolod...a csomagban nem 2x800 =1600, hanem 4x800=3200 az érték.....tehát 2000 vbucks-ért 4 db skin-t kapsz........
(4 db csaj skines és 4 db fiú skines)
-
vargalex
félisten
válasz
Golden9 #7544 üzenetére
Köszi, hogy figyelmeztettél. de semmit nem vettünk pont ezért arra az accountra, bankkártyát sem rögzítettünk hozzá. A másodlagos e-mail fiókot megváltoztattuk. Nem is Epic fiókról volt szó, hanem Microsoft-ról. A fiam rendelte a saját Epic fiókjához ezt a Microsoft Accountot.
A fiókkal azért sincs gond, mert ismerősé...De egyébként nem jogi kérdés volt, amit feltettem, így választ nem is kaptam arra, amit kérdeztem...
-
-
törölt tag
válasz
Golden9 #7221 üzenetére
A magyarázó szöveg azért kell szerintem, hogy a félreértéseket elkerüljem. Nem kifizetem a 100€-s csomagot, hanem a 100€-s csomagban szereplő mennyiséget ajándékozom. Elég nagy különbség van a kettő között, pl.: BP-t nem tudok ajándékozni, illetve vannak nem ajándékozható dolgok az item shop-ban. De ettől függetlenül jöhet kritika is, nincs azzal baj. Dologidőben ennyit tudtam pár perc alatt összehozni két agyvérzés között, és a fogalmazás nem az erősségem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest