-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
válasz
Fecogame #6061 üzenetére
Akkor játszál mégtöbbet, és ugyancsak nem fogsz találni. A bolt action sniper rifle hivatalosan is vaulted, éppúgy mint a csapda vagy a p90. Saját tapasztalat, hogy lila vagy arany supressed aniper rifle-t (amit most csak az új helyszínekről: agency, yacht, grotto, rig stb.) lehet nagy nehezen szerezni a speckó ládákból, de ezek is erősen korlátozott darabszámban vannak jelen, vagy esetleg ha olyan játékost megölsz, aki ilyen helyekről szerzett egyet. De éppen ha nem ezeken a helyeken landolsz, akkor nem lesz találsz sima bolt actiont. Ráadásul a mythic fegyverekkel úgy elbaszták az egészet, ahogy van. Főleg a midas drum gun és a brutus minigun beteg módon OP. Megszerezni sem könnyű, mert ha elsőnek akarod megszerezni, akkor meg ratyi fegyóval kell másokat megelőzve rámenned a mini bossra, mert ha jó játékos keze közé jut, még annyi esélyed sem lesz. Engem eddig nagyon taszít ez az egész season 2. Mind a téma, mind az új helyszínek, mind a az eddigi legOPbb mythic fegyók. Én egy teljesen új mapot vártam legalább, új un-vaulted fegyókkal (amikhez hozzá is lehet jutni, mert mondjuk a decoy meg a remote emgem pont hidegen hagy, de drum gun, mini gun, supressed sniper jó lenne simán szétszórva vagy alap ládából).
-
törölt tag
válasz
Fecogame #5481 üzenetére
Ms mailfiókom van, mindenen is 2 faktoros védelem van. Mondjuk pont az epic belépőmet nem tudtam, mert mindig xbox login-t használtam, de tegnap megváltoztattam a jelszót pont ezért.
A napokban egy furának tűnő figura szerette volna, hogy felvegyem a listára, és a felvétel napján tűntek el a dolgok. Arra is gondoltam, hogy így meg tudja nézni a mailcímem. Viszont haveibeenpwned-en nincs fent egyik mailcímem sem a spam-elősön kívül, javarészt különböző jelszavakat használok. -
-
barcabome
aktív tag
válasz
Fecogame #4441 üzenetére
Ettől az esettől egy kicsit üldözési mániám lett, úgyhogy én is rátoltam mindhárom email címemre az sms beléptetést meg az email címenkénti 10 db biztonsági kódot.
Mondjuk ezt a módszert a PSN accomnál már használtam eddig is, mert ott meg leteszteltem anno és át lehet írni visszaigazolás nélkül az email címet.
-
GEIL
addikt
válasz
Fecogame #3778 üzenetére
Sajnos A "live Eventről" lecsúsztunk....elinditottuk a "the end"-et .... voltunk bent 50-en....de az ellenfél 25 játékosa nyomta nyomta a killeket még 6 perccel az event kezdete előtt is küzdöttek és lőttek mintha az életük múlt volna rajta.....event kezdés előtt 5 perccel nyertek.....utána Lobby-ban ragadtunk....ahol az event után "átéltük" mi is ahogy mindent elnyel a fekete lyuk....vagymi...
-
GEIL
addikt
válasz
Fecogame #3252 üzenetére
Tegnap este toltam 1 óra 40 percet.....de 1 Tiert tudtam csak lépni feljebb...."küldetések nem mindig jönnek össze".......mivel nem vagyok túl gyors építő / skilled játékos, így nem tudok igazán figyelni a küldetésekre...vagy játszok vagy azokat teljesitem
, kettő együtt nem megy.......
-
-
YASKATIR
senior tag
-
tepenzed
őstag
-
-
YASKATIR
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged