- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
Nowhereman #3151 üzenetére
2 váltócsere ami most így beugrik.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Nowhereman #3015 üzenetére
Fogalmam sincs nekem megy gond nélkűl igaz akadozik néha
Na megint piros zászló Liuzzi miatt
-
Peat;)
veterán
válasz
Nowhereman #2904 üzenetére
2875-ben ezt írtam kb, amire reagáltál az kicsit szedett vetett hozzászólás volt. Szerintem azért előtte nem lenne, csak sokkal szorosabb lenne valószínű a dolog. Nekem kettő váltó rémlett, meg hogy egyik rajtnál nem ő tehetett róla hogy beragadt. Múltkor meg szerencsés volt a büntivel és nem élt vele. Nekem mindegy magyarul hogy melyik hondás nyer. Mármint brawnos. Kár hogy idén a legdrágább fejlesztés viszi a vb-t, tavaly meg az előtt is a legdrágábbak harcoltak. Sokak szerint megkeveredett a mezőny, de ha költségeket nézzük akkor ez annyira nem igaz.
Ami idei évben szerintem teljesen jogos az a Toyota kiakadása a versenyzőkre. Szerintem is illett volna ezzel az autóval nyerni és nekem az a véleményem hogy a mezőnyben nem is egy pilóta tudott volna nyerni ezzel az autóval.
-
Oliverda
titán
válasz
Nowhereman #2847 üzenetére
Az még hagyján de dupla nullával kezdte a tavalyi évet a saját szerencsétlenkedése miatt. Inkább ezen elmélkedne.
-
törölt tag
válasz
Nowhereman #2814 üzenetére
ha már összejártok, kérj már nekem autogramot.
.."javíthatatlan hazug"...hát néha csak nézek ki a fejemből. -
hunnylander
őstag
válasz
Nowhereman #2501 üzenetére
Esőre nincs sok esély.
Autosport.com Live: Japanese Grand Prix Weather
Bright sunshine and just the odd light cloud dotted around the skyline is expected for much of Sunday, with temperatures rising to 24 degrees Celsius.
With no chance of rain, the 20 drivers will be faced with similar track conditions and the early laps of the race could prove extremely challenging.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Szép, napos idő lesz 23-24 fokkal.
-
Oliverda
titán
válasz
Nulla.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Nowhereman #2209 üzenetére
Ebből a kameraállásból úgy tűnik, hogy Alonso talán nem hagyta el 4 kerékkel a pályát. Bár az is lehet, hogy igen. Nagyon csalóka Webber onboardja.
-
JColee
őstag
válasz
Nowhereman #768 üzenetére
nem fogja agyonnyerni magát
-
PazsitZ
addikt
válasz
Nowhereman #165 üzenetére
Azt láttam, hogy előzte meg Vettelt, de Heidfeld, Rosberg pároson nem tudom hogy jutott át.
Bari a "nagy öreg" másodszor rajtol így az évben ha jól rémlik.
Kiminek tényleg necces lehet az "előzése".
Badoernek meg az egy másodperces lemaradással olyan mindegy milyen keréken van. Tippem szerint a futam felénél úgyis eldobja majd a kocsit. -
Csabee.
nagyúr
válasz
Nowhereman #125 üzenetére
azért a Buttont ne mondanám szánalmasnak, mert nagyon jól kezdte az évet, és nem hiába ő vezet. Badoert már lehetne annak nevezni, de nem fikázom, mert mégis csak a ferrari tesztpilótája, valamiben csak jó ő is, hogy megtartják.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Nowhereman #115 üzenetére
Badoer kegyetlen rosz, remélem kiesik.......
Lauda: Verstappen jó srác
F1be még régen abba a narancssárga színű autóba ült az tetszett nagyon, hogy is hívták azt a csapatot anno?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest