- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen GPS-t vegyek?
Aktív témák
-
Mondjuk nem azért, de most ott ült az interjún, megkérdezik tőle telibe, hogy mégis mi volt ez, mit mondhatott volna? Hát őő, lecsúszott a lábam a gázról?
grabber:
Akkor visszakérdezek:Mi az, hogy el kell engedni Alo-t? Ő mi a r**** f****** csinál mindig, hogy a nála lassabb Massa mögé kerül, mikor előle rajtol és elvileg Ő a jobb? Komolyan mondom, úgy beszéltek erről az egészről, hogy Alonsonak minden alanyi jogon jár, és majd persze azért is Massa lesz a hibás, ha nem lesz meg a VB. LOL
Tovább pedig nem vagyok hajlandó erről vitatkozni. Nekem ez még mindig autóverseny, és nem arról szól, hogy a vinnyogót elengedjük, hanem arról, hogy a gyorsabb előz ha tud, ha nem akkor meg nem jobb. Ennyi. -
Szerintem meg az a téma unalmas, hogy Massa szar, Alonso király, így ha ő van hátul Massa a balfasz, mert(Alo szerint) kötelessége ellenére nem engedi szegényt előre..
Egyébként csak hogy tisztázzuk, Ferrari drukker vagyok, de kicsit már sok ez az Alonso sajnálat. Szóltak neki(Massának)? Szóltak.. Elengedte? el.. Akkor meg? Nehogy már mindenért Massa legyen a hibás, Alonso szegény meg had sírjon, mert jogos..
-
hunnylander
őstag
-
hejesírásó
senior tag
igen, rá
emlékszetek Coulthard ezen kijelentésére mikor megkérdezék sokadszorra h ki nyeri az évet asszem tavaly:
"I dont give a shit who wins the championship!"
most hasonlónak látom Raikonnen hozzáállását:
ha kapok jó kocsit versenyzek, ha nem nem, lexarom. és megrántja a vállát.
-
[CS]Blade2
addikt
Utána azt az időt megjavította elsőre, így olyan sok értelme nem volt. Szerintem nem maradt lágy gumi, az Q1-ben és Q2-ben 2x-2x tettek fel új lágyat, ha jól láttam.
A sárga zászló alatt pedig talán Button és Bari ment át, meg még valaki. És persze Alonso is, de ő szerintem lassított, azért volt pipa.
-
törölt tag
Rubinho megnyílvánulása szívből jön..ilyen 'hülye' csak akkor tud lenni. Látod nekem ő pont a példa...lehet hogy nem vagány, meg pózőr, vagy 007-s..de ez Rubinho, és így örül 37-38 évesen egy futamgyőzelemnek.
Vettel is örült, talán az ő örömével könnyebb azonosulni.Kimi-nél is...akarja a franc hogy vezényeljen, vagy ugráljon, dugattyúzzon a kezével...nem, de hol akar lenni ha nem ott ahol most van?
Nem írja elő neki senki hogy mit csináljon, de elvileg...elvileg valami nagy dologról van szó amikor odakerül.
...és mondom, minden futamot, minden dobogót meg kell becsülni, ezt nézi mindenki a csapatból..és ők igen is együtt akarnak örülni a versenyzőjükkel, mert az ő érdemük is.Rubonho-ra felnézni amikor ott picsog kissé szerencsétlenül mindenképpen szívmelengető, mert lehet hogy kicsit zavarbaejtő, de látszik rajta hogy megdöglik azért a dobogóért, és ha azon múlna a tíz körmével húzná át magát a célvonalon..érdemes érte güzülni éjszaka.
Nem azt mondom hogy Kimi-nek ilyennek kell lenni, nem...Hamilton sem ilyen, és MS sem volt az pl....de a motiválás az valahol az ilyen helyzetekben rejtezik.
Lehet hogy a drukkerek szemében vagány az ha úgy látszik mintha félseggel is sikeres tud lenni, de nem az. -
D@ni88
addikt
hát igen, nem sztárolja magát, és ezért tűnik hétköznapinak.
Nem úgy mint Button, amikor 6 futam után a vala versenyzett legjobb pilótának titulálta magát. Meg nem olyan mint Massa hogy ő semmiért se hibás, ő beszokta vállalni, ha ő hibázott. Meg ő nem nyilatkozza hogy 110%ot hajt ki magából. Hiába végzett csak általánost, de ott legalább megtanulta hogy 100% a maximum -
D@ni88
addikt
azt tudom, de ha jövőre leváltják, és Kimiben év végéig látszik ez a tűz, akkor sztem Hiába jön Alonso Massa mellé, nem érte meg. Mert Massa se olyan rossz pilóta, és hagy ne mondjam hogy a Brazil és a spanyol is elég heves vérmérséklet
Kimi meg egyenesen kihívásnak venné Alonsot, és inkább ösztökélné, minthogy idegesítené ha előtte végezneMíg Massa, hát nem tudom, főleg egy hosszabb kihagyás után...
okés erősebb volt Massa, de azt is vegyük hozzá ha ott volt Sumi, akkor mindig vlamai gondja lett Kiminek. Amióta massa nincs hiába van ott Sumi, nem rontják el a taktikáját, box kiállását, meg nincs semmi gondja érdekes módon
-
Oliverda
titán
Ezzel maximum csak azt igazoltam hogy nem ismered a nevesebb oldalakat.
Másrészt attól még hogy (nyilvánosan) az FIA és a csapatok nem vitáznak még nem jelenti azt hogy ezt máshol nem lehetne kivesézni.
Räikkönen: Monzában nehéz lesz nyerni
A próféta szóljon belőle. Remélem hogy a McLaren-nek nem lesz problémája a kerékvetőkkel.
-
hunnylander
őstag
Ez kollektív összproduktum.
Vannak olyan kommentek, amik mellett nehéz volt szó nélkül elmenni, annyira bosszantó. És ez oda-vissza működik.
A versenyzői eligazításokon elő szokták szedni a legutóbbi és az előzőévi futam dolgait. És szerintem ott is vannak néha parázs viták, ha megnézted a suzukás videót, érted mire gondolok.Komolyan értékelném, ha 'közvetítenék' az ilyen eseményeket, jó benézni a kulisszák mögé.
Grosjean nem fogja megúszni a fejmosást, a Kimi ügyet meg szerintem azzal zárják, hogy oké Kimi szép volt, gratulálunk, de srácok figyeljetek, ilyet jövőre már senki sem csinálhat. A tavalyi ügy is hatással volt, már egyből Monzára és akkor is nagyon témázhatták az esetet zárt ajtók mögött a pilóták is.
-
hunnylander
őstag
Elnézést, de mivel nem én egyedül foglalkoztam a témával, úgy tűnt, engedélyezett a megtárgyalása.
De, hogy tudd a teljes véleményemet, erre a kombinált pollra Yes-t és No-t szavaztam. Vagyis nem büntettem volna Kimit.
Szóval csak azt akartam kifejteni, hogy mi a szabály és hogyan volt tavaly és idén eltérően alkalmazva. Csak ezt kéne belátni leginkább azoknak, akik tavaly verték a mellüket a spai győzelem tetemén. Mert úgyis az a gól, amit a bíró megad, de ettől még lehetne igazságérzet, ott legbelül...
(#507) tuskooo: A pozíciót visszaadta, Kimi nem, nomen est omen. Jogosulatlan előnyhöz meg mindkettő jutott, és mindkettő élt vele. Ennyit be kéne látnod különben nagy a sötétség odabenn.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- További aktív témák...
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest