Aktív témák
-
janeko
őstag
válasz
!Overdose! #27253 üzenetére
miért? jobb egy kimi fajta versenyző, aki nem is küzd, csak autókázik
-
prmcsk
addikt
válasz
Te melyik versenyt nézted ? Ne legyél már elvakult !
Hami belülre ment, glock kívülről jobbra akart kanyarodni és rákormányozta a jobb első kerekét, hami bal elsőjére. Egyszerű "kipozíciózás" volt, amiből kb. huszat láthatsz versenyenként...
Pilács Igen, akkor is ezt mondanám, mert vettel nem volt ma a bolyban és ott mutatkozik meg igazán, hogy ki mit tud reagálni a kényszerelőzések sokaságában. Elöl, zavartalanul nem kunszt a leggyorsabbnak lenni, mert nem tartanak fel. Egyszerű, nem ?
-
dnelb
veterán
válasz
Sztem nagyon is jól csinálta
Nem is értem mit akart ellene Glock
Amugy meg gratulálni kellene Hamiltonnak a szép versenyért, de ahogy elnézem te mindig vmit keresel hogy bele tudjál kötni... -
AMD Power
titán
válasz
!Overdose! #26876 üzenetére
Én imádom Coulthardot. Már 10 éve ,hogy neki szurkolok. De amit ebben az évben művelt eddig az nem méltó hozzá. Nagyon Sajnálom ,hogy ilyen lett az utolsó szezonja.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
!Overdose! #26719 üzenetére
Mert már a pálya rohadtúl nem alkalmas arra, amire ki lett találva (autversenyzés)és mind e mellett veszélyes is.Simán lehet egy tömeg karamból is akár
-
Pompi
nagyúr
válasz
!Overdose! #26712 üzenetére
Ne viccelj már. Szerintem ez a sport nem erről szól. Ha ilyet akarok látni, akkor majd kajak-kenu versenyeket nézek.
-
soulcube
aktív tag
válasz
!Overdose! #26707 üzenetére
Szerintem arra játszott a Meki, hogy akartak (amíg jó volt a pálya) intermediate gumikkal nagyon jót futni utána meg várni amíg a többiek csak erőlködnek. Hát nem jött össze, de Kovát kihagyták ebből a taktikából.
-
Peat;)
veterán
válasz
!Overdose! #26501 üzenetére
Alonso ezek után hogy nem mehet ferrarihoz ha mást nem is egy bmw-t megérdemelne a feneke alá. Elfogult vagyok, de ezt az alapból hátrányból induló gyenge motoros rönyót akkor sem érdmelte ki.
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #26424 üzenetére
Erdemes elolvasni a Gorbe tukrot.
Szerintem a kimis Farkas Peter kivaloan lezarta a temat: meggyőződésem ugyanis, hogy a jogszerű méltánytalanság tipikus esetéről van szó. Hogy miért? Nem azért, mert bódult szentimentalizmusomban azzal akartam volna meglágyítani a felügyelők kérgessé keményedett szívét, hogy "hát nézzétek meg, milyen gyönyörűen versenyzett ez a srác, van lelketek elvenni tőle a győzelmet?" Nem: sokkal inkább azért, mert az ellenfele semmivel sem volt korrektebb nála.
A témát tehát jobb lezárni inkább. Räikkönen és Hamilton az utolsó két-három körben olyan párharcot produkáltak, amit szerencsére nehéz lesz elfelejteni; nem tagadom, hogy én is újra meg újra végignézem az egészet a McLaren és a Ferrari belső kamerájából, s az élmény, ahogy két ilyen kvalitású versenyző egyensúlyozik körbe az egyre vizesebb pályán, szó szerint lélegzetelállító. Nem ömlengésnek szánom, mégis szívesebben gondolok vissza arra, amit Lewis felszabadultan, spontánul és szemlátomást őszinte egyszerűséggel mondott néhány perccel a dobogós ünneplés után: "Imádok olyan emberekkel küzdeni, mint Kimi."
-
törölt tag
válasz
!Overdose! #26256 üzenetére
Nem-nem, a jelenlegi versenyzők között én nem nagyon látok meggyőző erőt, de biztosan tudom hogy lesz majd akiben meglesz.
Beültetni már most is be lehetne...kapásból van 3 csaj akire kiváncsi lennék, de hogy kihívok lennének azt még nem érzem. -
válasz
!Overdose! #26241 üzenetére
Ilyen rossz a Honda még sosem volt már már a Force India is jobb nála
-
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #26241 üzenetére
Mást nem tudsz felvenni helyette?
-
PazsitZ
addikt
válasz
!Overdose! #26109 üzenetére
-
PazsitZ
addikt
válasz
!Overdose! #26104 üzenetére
-
Integra
titán
válasz
!Overdose! #26096 üzenetére
megértem, én fizetnék neki a bmw helyében egy plasztikai sebészt és egy stylistot
-
soulcube
aktív tag
válasz
!Overdose! #25981 üzenetére
Vicc
A Honda biztos a jövő évi autót próbálgatja. Lehet, hogy olyan jól sikerült, hogy Patrese is körrekordot fut majd vele.
Vicc Off -
dokar
addikt
válasz
!Overdose! #25521 üzenetére
hurrá, van remény
-
szeva000
addikt
válasz
!Overdose! #25582 üzenetére
sztem me köss bele mindenbe,ez beteges...Ha ő hemiltonnak írja....megértem én úgy is
..ha te nem...akkor sajnálom.....nem ez a világvége
-
törölt tag
válasz
!Overdose! #25574 üzenetére
milyen szép lenne, ha ez is feltünne pl:
-[link]
de mindegy, mert alapvetően valóban szép lenne, ha a hangnem megfelelő lenne. -
RoyalFlush
őstag
válasz
!Overdose! #25565 üzenetére
-
LOTR
addikt
válasz
!Overdose! #25491 üzenetére
én is egyetértek, régen nagyon nem bírtam Alonsot a stílusa miatt, de mostanában egész szimpi lett, ellenben Hamiltonnal....
kíváncsi lennék Jacques Rogge mit szólna hozzá, ha már Usian Boltot is megszólta, hogy hogy ünnepli a győzelmét, szerinte mennyire nagyképűen -pedig aztán semmi extra nem volt, csak a műsort csinálja-, akkor itt már a rosszullét keringetné -
gV
őstag
válasz
azért nem bánomMotion_Blur:
-
IreN!CuS
addikt
válasz
bebizonyosodott h segitik a ferrarit,értelme nincs néznem a további futamokat.
üdv! -
janeko
őstag
válasz
azé kíváncsi vagyok a ferreárisok mennyit adtak a fia-nak...
-
MPowerPH
félisten
válasz
!Overdose! #25458 üzenetére
Ez amúgy a modik dolga lenne. Elmenteni ezt a hozzászólást, elküldeni benfenntes személyeknek, aztán lefülelni, és bezárni egy életre.
Szerintem simán kivitelezhető.
Modiknak mi a véleménye erről? -
janeko
őstag
válasz
!Overdose! #25443 üzenetére
ha úgy nézzük 1:1 mivel az egyiket teljesítetek a másikat meg megszegték.. csak az nincs írva ilyenkor mekkora büntetést szabhatnak
-
IreN!CuS
addikt
válasz
!Overdose! #25443 üzenetére
jhajha remélem kapnak 10ezer euros büntit ugy mint a ferrari
-
janeko
őstag
válasz
!Overdose! #25220 üzenetére
és ha csalt? kimi így is úgy is neki ment a falnak
-
lesaux
veterán
válasz
!Overdose! #25211 üzenetére
Csak azt, hogy le lettem ugatva, hogy melyik futamot néztem. Mást nem.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
!Overdose! #25207 üzenetére
Nem fogják megbüntetni, győzelmet ezért nem illik elvenni. De szerintem se volt frankó a történet...
-
soulcube
aktív tag
válasz
!Overdose! #25207 üzenetére
Egy biztos, Kimi NEM ! volt sportszerűtlen.
-
D.Orion
veterán
válasz
!Overdose! #25176 üzenetére
Hamilton-ról ezt eddig is tudtuk. Túl sokat volt Alonso mellett és már túl is tesz rajta.
-
soulcube
aktív tag
válasz
Kiszorította Kimi ? Mivaaan ?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Mit nyilatkozott?
-
D.Orion
veterán
válasz
!Overdose! #25144 üzenetére
... Négyszer kicsúszott - megpördült - elhagyta a pályát és úgy ment neki a falnak. Én már az első után ordította, hogy hagyja már második is jó lesz. Láttam előre, hogy ki fog esni! Ennyi! Lement neki a redőny, akkor amikor nem kellett volna!
Mellesleg célegyenesben Hamilton sztem nem engedte vissza rendesen Kimi-t vezető helyre. Ezt most vizsgálják, de így, hogy Kimi nekicsapta a kosit a falnak, már nincs értelme...
Ui.: Ne személyeskedj, mert nem szeretnéd ha fordítva is ez lenne.
-
janeko
őstag
válasz
!Overdose! #25130 üzenetére
nem örülhet annak, hogy ö nyert vagy mi? ha te nyerted volna mit csinálnál sírnál?
-
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #24589 üzenetére
Szerintem ez még senkint nem hatalmaz fel itt semmire. Oké hogy szándékosan cukkolja az illetőt de ezzel egyidőben esetleg más szurkolókkal is ezt teszi. Tehát az ilyenek nyugodtan mehetnének privátban ha nem bírja ki hogy ne cseszegesse.
Vajon lesz eső ma?
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #24494 üzenetére
Tavaly is! Meginkabb mint az iden!
Iden sokkal inkabb kozeledtek egymashoz: a McLaren hosszitott a tengelytavjan, a Ferrari roviditett, a McLaren javitott a gumikezelesen, a Ferrari passz (Kimi szeretne, ha a Ferrari is tulkormanyozott jellegu lenne, igy jobban melegitene a gumikat, de jobban is fogyasztana), a McLaren sokat javult aero hatekonysagban, a Ferrari mar hatekony volt...
-
tuskooo
addikt
válasz
!Overdose! #24457 üzenetére
Jah, csak szomorú, hogy itt tartunk. A schumis érában mindenki problémázott, hogy nincs izgalom, hát most sincs sokkal több, csak annyi, hogy nincs egy egyeduralkodó, de előzések még mindig sehol kb.
-
AMD Power
titán
válasz
!Overdose! #24433 üzenetére
Őszintén szólva engem se.
-
soulcube
aktív tag
válasz
!Overdose! #24433 üzenetére
Jövőre a Forma-1 egy kicsit hasonlítani fog a néhai ChampCar világra. Slick gumik, utcai pályák, butított aero. A jelenlegi mezőnyben senkinek nincs annyi gyakorlata ebben mint Bourdaisnak.
-
Kleroo
veterán
válasz
!Overdose! #23975 üzenetére
van.
Te nem vagy jártas az f1 világában. mi a reteknek szoktak spórolni az autóval már vagy 20 körrel a vége előtt ha megtehetik?talán márt eleve nagy a rizikó, hogy a motor nem bírja annyira. tehát a te logikád szerint, egy már szarrá használt motornak semmit nem jelent ha maximális fordulatig eljut. egyáltalán nem mindegy hogy mennyi van ilyenkor ezekben a motorokban. kb annyi közük van az utcai kocsikhoz, hogy benzinnel megy és hengerekkel működöik. az utcai kocsit küldheted tiltáson ha hűtve van, mert 400ezer km-re tervezték, és arra, hogy a hülye gazdája ne csinálja ki. a forma1ben pedig a végletekig hegyezik a motort. és a tiltás közelében nem is szoktak járni, csak a pillanat(ok) hevében.
kimivel ez a futam végén történt meg, és ez sok volt a motornak.
de vegyél már vissza.
a videón tényleg nem volt olyan hosszan tiltáson, de ééérdekes, hogy ahogy elkezdte kinyomni a motor szemét, mindegy-mindegy alapon, elpukkant. táncsak nem nem vette figyelembe hogy 2.versenyes motor, és széthajtotta. -
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #23968 üzenetére
Nem azt mondtam hogy ezt csinálta csak hogy mit lehet.
-
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #23966 üzenetére
Túlforgatni nem lehet csak esetleg túl sokáig a maximumon pörgetni.
-
copin
őstag
válasz
!Overdose! #23528 üzenetére
Az utolsó szektor nem lehet vészes (mihez mérten). A közép mezőny is jól vette.
-
pH érték
aktív tag
válasz
!Overdose! #23521 üzenetére
Ment egy gyors kört?
-
pH érték
aktív tag
válasz
!Overdose! #23519 üzenetére
hmm?
-
AMD Power
titán
válasz
!Overdose! #23333 üzenetére
Nem is egy kategória a két ember....
-
tuskooo
addikt
válasz
!Overdose! #23333 üzenetére
Ez se az igazi azért.
Látszik, hogy elég más a két kategória.
-
tuskooo
addikt
válasz
!Overdose! #23046 üzenetére
Vagy már Montezemolo az. Ferrari közeli emberek. Már várom a legújabb összeesküvéselméletet
-
Jadro
veterán
válasz
!Overdose! #23021 üzenetére
Azért annyira nem durva, inkább csak megmosolyogtató.
Vérszemet kapott a szöszi.
-
AMD Power
titán
válasz
!Overdose! #23031 üzenetére
Még 1-2 ilyen év és Button lehúzhatja a redőnyt.
-
AMD Power
titán
válasz
!Overdose! #23029 üzenetére
Ne is mond. Rá már Nagyon ráférne a jó eredmény.
-
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #23021 üzenetére
Akkor ez azt jelenti hogy mostmár mégiscsak Hamilton-nak fogsz szurkolni Kova helyett?
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
!Overdose! #23007 üzenetére
2006-ban azért szar lehetett, a kép szerint Button is és hamilton is 2006.-ban nyert. Én nem láttam versenyt, ahol 2-en áltak a dobogo legfelsőbb fokán...
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #23007 üzenetére
Kovalainen de durva!
-
AMD Power
titán
válasz
!Overdose! #22917 üzenetére
Rájuk is fér szerintem MS. Szerintem ha következő futamon beülne Kimi helyére egyből pole-ban lenne a Ferka.
-
wildrain
addikt
válasz
!Overdose! #22932 üzenetére
Természetesen Alonso kivezető körének nagy szerepe van, ha sokkal lassabb volt a pályán, mint Kimi (és biztos, hogy lassabb volt, hiszen ő nehéz autóval, hideg gumin tette meg azt a kört), akkor nyilván sokat veszített vele szemben.
-
wildrain
addikt
válasz
!Overdose! #22927 üzenetére
Kösz.
Szerintem neked kellene végiggondolnod. Menjünk sorban:
1. Alonso bemegy tankolni, Kimi továbbmegy, megtesz egy tiszta kört.
2. Alonso kijön a boxból, Kimi egy kiállásnyi előnnyel vezet előtte, Alonso megteszi a kivezető körét.
3. Kimi a kör végén bemegy a boxba, közben Alonso elfogyasztja az egy kiállásnyi előnyét.
4. Kimi kijön a boxból, és megteszi kivezető körét. Ekkor Alonso már mögötte van, tökmindegy, milyen gyors a kivezető kör, az előzésben már nincs szerepe. -
D@ni88
addikt
válasz
!Overdose! #22927 üzenetére
De Alonso kivezetőkörét onnantól számítjuk ahogy kijött a boxból. és az első kanyarban Kimi fordult el elsőnek, és azt a kört befejezve volt 47es ideje Alonsonak
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #22924 üzenetére
Azzal kapcsolatban is vannak 'telemetriai adatok' az FIA-nal is, nem lehet csak hasravagassal kijelenteni, hogy nade azert volt olyan rovid az uzemanyagtoltes idotartama, mert meg sok uzemanyag volt az autoban. Ezt bizonyitani is kell majd adatokkal. Pont az ilyen dolgok miatt lett bevezetve az egyseges ECU, az meg rogziti az uzemanyagszinteket is, es az FIA szamara hozzaferheto adatokkent.
-
wildrain
addikt
válasz
!Overdose! #22920 üzenetére
Nemcsak, hogy semmi köze a kivezetőkörökhöz, de magában az előzésben sem volt KR kivezető körének semmi szerepe, hiszen ő tankolt másodszorra, amikor kijött a boxból, Alonso már mögötte volt.
hunnylander: hol lehet elérni a versenyzők összes köridejét? Kíváncsi lennék, milyen kört futott Kimi, amíg Alonso a boxban volt.
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #22920 üzenetére
Ennek semmi koze a kivezetokorokhoz, itt az uzemanyagtoltes sebessege a kerdes a Renault szamara. Majd Renaultek kielemzik az adatokat, nekik megvan minden szukseges adat, es, ha az alapjan szabalytalanul gyorsnak velik az uzemanyag aramlasi sebesseget, kezdodhet a sardobalas.
-
tuskooo
addikt
válasz
!Overdose! #22917 üzenetére
Inkább versenyezni kellene beültetni, kár, hogy az esélytelen.
-
uszkart
tag
válasz
!Overdose! #22854 üzenetére
Jó reggelt!
"Szívből remélem, hogy jövőre a földig süllyed a McLaren és végre ő is megtapasztalja, hogy milyen egy esélytelen autóval körözgetni, harcolva a 12. helyért!"
Én ezzel kapcsolatban csak arra lennék kíváncsi, hogy ha esetleg a McLaren tényleg lecsúszik, akár több évre is, akkor is megmarad-e Hamilton lojalitása, vagy keres magának nyerő csapatot!
-
dnelb
veterán
válasz
!Overdose! #22862 üzenetére
Ha Kimi igy folytatja akkor nem sok esélye marad
Max ha megint mákja lesz mint ezen a versenyen
Kihullik előle 2 ember lol
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #22856 üzenetére
Ezt igy ON-ban ideszemeteled? Ezt a keptelen agyszulemenyedet? Szemelyeskedsz? Kelted a feszultseget? Ahelyett hogy pl. a (#22855)-ra reagalnal kulturalt modon? Mert ott hagytuk abba parbeszedunket.
Ja, kosz hogy emlekeztettel. A futam utan nem is szemeteltem meg Hamiltonos keppel. De koszonom, hogy eszembe juttattad.
Sok szeretettel a topik mclarenes tagjainak:
-
Integra
titán
válasz
!Overdose! #22856 üzenetére
támogatom, fele ennyi hsz születne alaphangon és nem kéne scrolloznom
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #22854 üzenetére
Ebbe kotsz eppen bele: De, hogy cukkoljalak is, ha mar pocskondiazni tamadt kedved Lewis miatt. Az a srac tobb mint egy masodpercet ver a csapattarsara versenytempoban egy technikas palyan. Vagyis ilyen kepessegekkel kozepmezonyben lehetne egy sereghajto Hondaval is, az idokulonbseg figyelembevetelevel. Button vagy Barrichello meg agyon lenne verve, nem kicsit. Ez a ket B betus soha nem is volt nagy durranas, soha nem is lesznek azok mar, Lewishoz kepest, SZVSZ!
Tudod mit jelent, hogy SZVSZ? Direkt neked irtam nagybetuvel, mert mar megint ugy viselkedsz, mint aki tuladagolt valamit.
A kerdeses dologban nem hazudhattam, hiaba irod vastagitott nagybetuvel, ugyanis szubjektiv feltetelezes vagyis NEM TUDOD MEGCAFOLNI.
Ha Button, Webber, Kimi, Kubica, Vettel és még sokan mások ugyanolyan autóban ülnének, mint ő, akkor közöttük is akadna 1-2 srác, aki elkenné a száját!
Hiszi a piszi. Alonsot ezen versenyzok fole emelem. Kubicaval es Vettellel volt mar Lewis egy szeriakban, o volt a jobb.
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #22831 üzenetére
Tudod, csak, mert te mindig a tényeket közlöd és nem a fikciókat!
Alljon meg a faklyas menet! Nekem mar nem is lehet szemelyes szubjektiv velemenyem semmirol, pl. Buttonrol?
De, hogy cukkoljalak is, ha mar pocskondiazni tamadt kedved Lewis miatt. Az a srac tobb mint egy masodpercet ver a csapattarsara versenytempoban egy technikas palyan. Vagyis ilyen kepessegekkel kozepmezonyben lehetne egy sereghajto Hondaval is, az idokulonbseg figyelembevetelevel. Button vagy Barrichello meg agyon lenne verve, nem kicsit. Ez a ket B betus soha nem is volt nagy durranas, soha nem is lesznek azok mar, Lewishoz kepest, SZVSZ!
-
bajuszati
tag
válasz
!Overdose! #22471 üzenetére
persze...valamennyire értem a dolgot...gépészmérnök vagyok a boschnál...ott is vannak furcsa beszállítók
-
bajuszati
tag
válasz
!Overdose! #22465 üzenetére
ismerjük a külföldi(made in china) beszállítókat...low costing.....de gondolom ez nem annyira jellező a forma1re..vagy tévedek
-
trassher
addikt
válasz
!Overdose! #22456 üzenetére
Ne menj át Gyulába please
.
Markgx10: Hamilton szurkoló vagyok de Massát így is sajnáltam. Megérdemelte volna a győzelmet. Ráadásul a pontverseny is izgalmasabb lett volna ha 10 pontot kap.
-
trassher
addikt
válasz
!Overdose! #22451 üzenetére
Időmérőn érdekes mód nem villantott semmit pedig ott tényleg nincs előtte senki
-
MPowerPH
félisten
válasz
!Overdose! #22431 üzenetére
Én autoztam a Hungaroringen és egy nagyon szar pálya...
Főleg előzés szempontjábol csapnivaló.
-
bdav
őstag
válasz
!Overdose! #22141 üzenetére
honda. de most sanszos hogy egyikük se fog
-
pH érték
aktív tag
válasz
!Overdose! #22144 üzenetére
Alig tudott menni egy pár kört. A boxban a konsturkor is elég szomorkás volt.
Szerintem Hamilton nyeri a versenyt is.
-
pH érték
aktív tag
válasz
!Overdose! #22141 üzenetére
Ferrari.
-
Integra
titán
válasz
!Overdose! #22062 üzenetére
komolyan hányok az ilyen csontig nyalóktól..
itt ül és telehányja a topicot azzal amit amúgy lát mindenki és nem győzi várni hogy valaki válaszoljon, hogy újra rá nyomja hogy a mekláren..
komolyan én már csak rosszindulatból is ellenük szurkolok, hogy bukjon az ilyenje és utána magyarázza..... -
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #22062 üzenetére
Azt nem lehet elkiabalni, hogy kopirozhato e, az vilagos, mint a vakablak.
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #21844 üzenetére
Te voltal bekepzelten tiszteletlen valakihez, akinek az informacioja jobban erdekelt, mint a tied. Ne gondold, hogy mindenki csak a Ferrari szallodajara kivancsi.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
!Overdose! #21838 üzenetére
Thx, akkor idén is a Boscolo előtt ütünk tábort
-
--Nozbert--
aktív tag
válasz
!Overdose! #21841 üzenetére
Sry,tudom offba kellett volna tennem...
-
--Nozbert--
aktív tag
válasz
!Overdose! #21838 üzenetére
Tavaly a McLaren csapat a Kempinszky szállodában szállt meg. (ezt onnan tudom,hogy az apám ott dolgozik.
-
Integra
titán
válasz
!Overdose! #20924 üzenetére
igen, aeroznak, de hogy minek..
erre a roncsra már nem kéne egy eurocentet sem költeni...
de állítólag a jövő évi hibrid izéjük már durván jól teljesít, voltak vele pályán is, volt nagy pislogás a hangja miatt -
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #20874 üzenetére
Nem azert, de ez a DS cikk jo lett es erdemes elolvasni foleg a zaro reszet azoknak, akik belekotottek DS-be sajat szubjektiv velemenyei miatt.
Mi ugyanis már akkor megszerettük a vörösöket, amikor még Niki Lauda és Clay Regazzoni versenyzett a színeikben, és bizony, mi "még láttuk (nem Lenint, hanem) Enzo Ferrarit", a nagy mágust, és akkor is szerettük őket, amikor teljes tizenkilenc (19!) évig a bányászbéka feneke alatt voltak.
-
törölt tag
válasz
Ez most teljesen rendben van szvsz, frankón olvasható-véleményezhető.
-
Pá
addikt
válasz
Gyorsan ellensúlyoznám: Görbe tükör
mod: még sosem olvastam DS cikket, most megpróbáltam és belenézegettem, de fél bekezdés alatt 2 faszságot is találtam. Feladom.
-
uszkart
tag
válasz
!Overdose! #20636 üzenetére
Köszi, hogy beszólás nélkül teljesítetted a kérésemet.
Dolgozom, nem mindíg van időm F1-gyel kapcsolatos dolgokat keresgélni, könnyebb, ha már itt vannak a linkek. -
tuskooo
addikt
válasz
!Overdose! #20478 üzenetére
Davidsontól ez kicsit sztem azért erős volt, főleg a stílus, ahogy beszélt. Massa tényleg nincs hozzászokva, hogy el kell engednie vkit, de amikor már észrevette, el is engedte. Davidsontól a legtöbb meg tényleg kb az volt, h elszúrhatta vki versenyét azzal, hogy feltartja. Én inkább meg se szólaltam vna a helyében.
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #20478 üzenetére
De el kell itelni mert gyalazkodik es gunyolodik, rontja a topik szakmai es erkolcsi szinvonalat. De te ertheto okokbol szimpatizalsz vele. Felolem regisztralhatott ide evtizedekkel ezelott is, akkor sem oszlopos es tiszteletre melto tagja ezen topiknak, sem a PH!-nak! Es rosszul is inditja az itteni szerepleset. Eddig hanyagolta a topikot, ha nem tud tiszteletteljes modon forumozni, ezutan is hanyagolhatna. Nekem itt egyetlen tiszteletlen, gyalazkodo, gunyolodo forumozo sem hianyozna, ugyhogy lelephetnenek mind, izibe!
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #20458 üzenetére
Az 100%-ra kitalalhato, ha van legalabb egy ketszamjegyu IQ-d. De az en kerdesemre nem lehet kitalalni a pontos valaszt, tehat megkerdezem.
(Gyerekkori beceneveim: Macilaci, Medve, Lacimaci ..., Micimacko hunnynak irja a mezet, Hunnyland = Hungary, hunnylander = magyar ember, ezt angol kommunikacioban is hasznaltam mar a PH!-s regem elott, es ez muvesznev is, zeneszerzessel foglalkozom)
(#20459) deniro2: ez a hsz neked is megy, de meg mindig nem kaptam valaszt. Mit kell ezen titkolozni?
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #20447 üzenetére
A Barika meg a Szoros becenev, es nem tiszteletlensegbol volt hasznalva, hanem epphogy meltato szovegben, gratulacioban. Ez nagyon messze all a rasszista jelzokkel valo szidalmazastol. Valami nagyon nincs rendben a gondolkozasmododdal, ha erre nem tudsz rajonni magad.
-
tuskooo
addikt
válasz
!Overdose! #20447 üzenetére
Azért a rasszizmus meg a talán kicsit sértő (de sztem inkább vicces) megnevezés messze nem ugyanaz.
-
törölt tag
válasz
!Overdose! #20310 üzenetére
?
remélhetőleg nincs Hamilton nevű reg a fórumon -
JJános
addikt
válasz
!Overdose! #20218 üzenetére
Nekem Hami nem irritáló. Te viszont eléggé. Hagyd békén. Arról beszélj, aki a kedvenced.
Kívánom hogy egy moderátor rúgjon ki mielőbb. Más kedvencét nem piszkáljuk ebben a topicban.
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #20197 üzenetére
Ilyet nem kerhetsz.
En sem utasitottam soha senkit hasonlora, a gyozteseknek ez kijar!
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #19745 üzenetére
Ember, neked aztan van erzeked a dolgokat osszevetni.
Csak brit bajnok? Lewis europa- es vilagbajnok volt kartban! Maximalis pontszammal!
Mar ez az egy dolog is uti az altalad emlitettet:
Formula A: became European Champion in 2000 with maximum points, World Cup Champion + Karting World Number 1Bocsi, de Button CV-je korantsem jobb. Megha csak a kartot vetnenk ossze akkor sem.
-
hunnylander
őstag
válasz
!Overdose! #19741 üzenetére
De, hogy segitsek neked es masoknak kikupalodni, itt egy lista:
2007 Vodafone McLaren Mercedes: 109 Points; second in the Drivers' World Championship narrowly missing out on the title with two points; the most successful rookie season in the history of the Formula 1 World Championship with consecutive podiums in his first nine races; winner in Canada, the US, Hungary and Japan; second in Malaysia, Bahrain, Spain, Monaco and Italy and third in Australia, France and Britain. Runner-up in BBC Sports Personality of the Year; voted GQ magazine Man of the Year in Germany and Sportsman of the Year in the UK; awarded the prestigious Golden Steering Wheel by Bild am Sonntag; presented with the BRDC Gold Star; received five F1 Racing awards including Man and Driver of the Year; winner of three Autosport awards.
COMPETITION HISTORY
2006
GP2 Series: Champion with ART Grand Prix; five wins; six fastest laps; first double win at the Nürburgring; pole position and winner of Monaco GP2 race; second double win at Silverstone in home race; seven second place and two third place podiums
2005
F3 Euroseries: Champion with ASM F3 Dallara-Mercedes; 15 wins; 10 fastest laps; 13 pole positions; secured championship with four races remaining; winner of F3 Masters at Zandvoort including pole position and lap record; winner of the Monaco F3 Grand Prix including two pole positions and two race wins and one fastest lap; winner of Pau F3 Grand Prix in France; two pole positions, two race wins and two fastest laps
2004
F3 Euroseries: fifth; one win and third place at the Norisring and the Nürburgring; winner of Bahrain F3 Superprix
2003
British Formula Renault: Champion; 10 wins; nine fastest laps and 11 pole positions; Champion before final two rounds
2002
British Formula Renault: third; three wins; three fastest laps; three pole positions; Formula Renault EuroCup Championship fifth; one win three podiums; competed in four out of nine rounds
2001
British Formula Renault Winter Series; fifth overall.
2000
Formula A: European Champion; winner of all four rounds; World Cup Champion; awarded Karting World Number 1; winner of Masters at Bercy; Founder member of BRDC 'Rising Star' membership
1999
Intercontinental A (ICA): Italian "Industrials" Champion, Junior ICA (JICA): Vice European Champion; winner Trophy de Pomposa, fourth Italian Open Championship
1998
Junior ICA (JICA): second in McLaren Mercedes Champions of the Future series; fourth in Italian Open Championship; signed by McLaren and Mercedes-Benz to Young Driver Support Programme
1997
Junior Yamaha: Super One British Champion; winner of McLaren Mercedes Champions of the Future series
1996
Cadet Class: winner of McLaren Mercedes Champions of the Future series; Sky TV Kart Masters Champion; Five Nations Champion
1995
Cadet Class: Super One British Champion; STP Champion
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest