- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #46520 üzenetére
De ezt akkor sem értem. Loeb rallis, most az hogy tesztelget, az nem azt jelenti, hogy egyből mehet is, ez nem így megy, ez így nem mehet.
-
madstunt
addikt
válasz
Motion_Blur #46488 üzenetére
ezen elrágódunk 3 hétig a magyar nagydíjig
-
válasz
Motion_Blur #46175 üzenetére
Jelenleg száraz a pálya, BBC1 szerint a következő 30-40 percben biztosan nem is lesz eső.
-
raczger
őstag
válasz
Motion_Blur #46167 üzenetére
Ha lesz zápor nem lesz olyan minimális mennyiség, pláne ahhoz, hogy felszárítsák az autók a pályát. Ha esni fog akkor nagyon, ez elég valószínű.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #46162 üzenetére
Jó kis futam volt. Csak a stewardok belekeménykedtek Petrov kárára. Hülkenberg mindent kihozott a hétvégéjéből.
-
madstunt
addikt
válasz
Motion_Blur #46144 üzenetére
nekem ezek már túl bonyolultak voltak.Valahogy nekem a pár fokkal letisztultabb gépek jöttek be.Személyes kedvenc(Jaguar R4)
-
kisza25
félisten
válasz
Motion_Blur #46144 üzenetére
ja idén van baj,de ahhoz mérten
-
kisza25
félisten
válasz
Motion_Blur #46138 üzenetére
lehet, hogy nem úgy megy ahogy kéne, de továbbra is a legszebb autó a mezőnyben
-
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #46140 üzenetére
jah..
akkro oks!
ez jó kép lett, itt a holnapi győztes autó
: [link]
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #46138 üzenetére
jó képek.
honnan vagy ilyen jól informált? melyik oldalakat használod? vagy csak simán google a haverod?
-
madstunt
addikt
válasz
Motion_Blur #46131 üzenetére
Kova itt hasonlít a Barneyra az Így jártam anyátokkalból
-
madstunt
addikt
válasz
Motion_Blur #46112 üzenetére
Ne ba.... Sutil nehezebb volt mint a ferkák?
még kovát is meg tudta volna fogni ha egy súlyba vannak
Az én tippem hogy 1.Webbo
2.Button
3.Bari
Vettel eldobja a vasat olyan pikésen
4.Hami
5.Sutil -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #46123 üzenetére
Ja, de először kicsit furcsa érzés fogott el amikor megpillantottam azt amit még le sem írtam.
Szerintem Webber kipördül, lerobban, kiütik, beázik...vagy valami hasonló. A disznósajtoknak szvsz majd nem jön be az a túl könnyű autós taktika, viszont Bari elég jó esőben, ezért egy 3. helyre még jó lehet. Az szerintem nyilvánvaló hogy esőben a Red Bull a legjobb, ezért ha Vettel-be nem csap bele a ménkű akkor meglehet a győzelem. Hamilton-t meg majd a végén egy daruskocsival berakják a kettő közé.
Peat;): Nézd meg a tavalyi brit nagydíj első körét. Amúgy nem feltétlenül azért írtam azt mert nem lenne rá képes, hanem azért mert nem lesz akkora szerencséje. Első pole és első győzelem egy ugyanazon versenyen? Áhhh...
-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur #46123 üzenetére
Izgalmas futamra számítok, remélem nem csalódok(megint...) -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #46119 üzenetére
Báááz...esküszöm ugyanezt akartam tippelni én is.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Sutil nagyon jól ment , de Webber sem kutya.. nagyon megvolt tankolva és még így is nyert! Kíváncsi leszek mit tudnak a Brawn-ok! de ha Webber nem hibázik akkor őt nem tudják megverni a hétvégén! Örülnék neki ha nyerne! Illetve még egy ilyen sorrendben is kiegyeznék mint amit a táblázat mutat... Nahjó a Ferrarikat előrébb hoznám. .
-
Deathjay^
tag
válasz
Motion_Blur #46114 üzenetére
És mire jutottál?
Szerintem a 2 RBR benne lesz az első háromban. A másik kérdés, hogy a Brawn csapatból ki lesz az
-
Pá
addikt
válasz
Sutil az igen.
Mindenképp le kell rajtolni ha a Ferkák szeretnének valamit a versenyen. Még Kovát is jó lenne, bár az nem lesz egyszerű.
Brawn meglepően könnyű. -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #46093 üzenetére
Button szerint jó eséllyel lehet a futamon is "Q2 időjárás". Könnyen káoszfutam lehet, akinek jobb termése lesz mákból, az nyer.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #46045 üzenetére
Ezt már szeretem...
-
Sanya595
senior tag
válasz
Motion_Blur #46041 üzenetére
RAI P2!
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #46038 üzenetére
Valahol van vagy 30-as oddsa.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #46007 üzenetére
Az elmúlt pár versenyen még üres tankkal sem sikerült összehozni első helyet szabadedzésen, tehát annyit szerintem biztosan jelent hogy most legalább egy 10. hely összejöhet holnap. Itt a KERS is sokat jelent, Norbi szerint legalább 3 tizedet.
-
madstunt
addikt
válasz
Innentől F.Indiák meg a Mclarenek lesznek a dobogón
-
hunnylander
őstag
válasz
Annyi jelentősége van, hogy ez az update már működik valamennyire az előzőekhez képest.
De ez a pálya amúgy is jobban feküdt volna a McLarennek. Nade máskor is nyertek szabadedzést aztán meg borzalmas volt az időmérőn az autó.
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #45966 üzenetére
Mit tippelsz a futamra, mi lesz a top3?
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #45959 üzenetére
Nem mint Webber fannak, hanem a kritikiai gondolkodásmód megszállotjának...
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #45966 üzenetére
Petig csak matek és fizika.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #45943 üzenetére
"Azért, mert Vettel gyorsabb pilóta
"
Ugh! - hát többnyire csak annyira, mint az elötte haladó. Különben meg csak annyira gyors mint Webber. És külső segítség nélkül is képes dobni a versenyek nagy részét. Röviden autonom hozza azt, mit a csapattársa fortuna roszakarásával.
Szóval szimplán lefordítva a mondatod: mert ez megy a csapból is, és én nem fárasztom magam önálló véleményalkotással... -
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #45943 üzenetére
Nem hiszek neked
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #45940 üzenetére
Én is így gondolom. Webber? Ahhoz tényleg mákhegyek kellenek.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #45940 üzenetére
Az eddigi pechsorozatával ellentétesen most jöhetne egy olyan "mákhegy".
De egyébként, hogy még kötözködjek: Vettelt bátran emlegetik sokan, hogy Buttontól elvehetné a címet. Akkor emellett Webber a 3,5 ponttal lemaradva miért van kikiáltva esélytelennek?
Tudom, Vettelnek most divat szurkolni...
-
LOTR
addikt
válasz
Motion_Blur #45925 üzenetére
mert jönne The Million Dollar Man és lenyomná a ringben
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #45929 üzenetére
Mit tippelsz a mostani futamra?
-
hossszú
őstag
válasz
Szép kör
-
Oliverda
titán
válasz
Hova lett a Ferrari? Ledöglött?
-
puttputt
őstag
válasz
Motion_Blur #45916 üzenetére
"rajkónen"
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #45888 üzenetére
Bocsi, de ezt összekevertem az aszállyal. Az is pont ilyen nagy csapás.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #45854 üzenetére
Nézd általában az önbizalom csak a csajoknak szimpi..pláne ha nem kell szemben állni az illetővel.
De ez egy ilyen bicikli, MS mikor fogalmazhatott meg magában egy hasonló gondolatot?...mert sztem ha valaha is megfogalmazott akkor már az elején.
Rossi-t sem lehet másként megverni. Persze ezt lenyilatkozni nem túl szerencsés, de valszeg nem ő tette fel a kérdést...és persze a tálalás sem egyszerű...elég Bernie példáját nézni -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #45852 üzenetére
Az kimegy a fejedből, hogy Hamilton nem mondott még ilyet, vagy csak szelektív a memóriád.
A német bulvárból átmagyarított sennás kamunak (ami egyébként is vagyok olyan jó volt) meg még hivatalos cáfolata is lett.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #45852 üzenetére
..még jó hogy lefrissítettem
Mert Persze hogy ezt kell hinnie..tisztelhet és becsülhet bárki mást, nem zárja ki.
De azzal a felfogással versenybe menni hogy valakinél (valakiknél) sosem leszek jobb, az nem túl eredményes. -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #45847 üzenetére
Gyönyörű versenyautó, eredményeitől függetlenül is, de eredménylistája és pilótái ismeretében meg végképp.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #45834 üzenetére
Ezt úgy értettem, hogy idén nagy fölénnyel vezet, de az eddigi években nem volt nagyon eredményes. Ez összefügghet azzal is, hogy milyen autó volt alatta.
Nem akartam részletekbe bele menni. 2004-ben volt a legjobb éve a Bar-Hondával. 10x volt dobogón, és VB 3. volt. Ezt idén hamarosan megdönti. Már 7x állt fel, abból 6x a tetejére.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #45790 üzenetére
Erre azért van esély*, de ettől függetlenül is sikerülhet jót alkotni (elég, ha azt autó úgy működik a gyakorlatban, mint elméletben/modellezésben). Egy alkalmazott említette, hogy a 25-ös nagyon különböző lesz. A 24-essel gyenge célokat is tűztek ki, konzervatívan lassú lett, a többi csapat sokkal többet várt el megvalósíthatónak az új formulából. Nagyon a KERS-re áldozták be az aerot, illetve a KERS fejlesztése mellett kvázi elhanyagolták az aerot, 'majd a plusz pacik repítik úgyis a duci kocsit'. Hát nem jött be, 1-2 pályán volt csak igazán előnyös a KERS. Ehhez még jöhet, hogy az autó lehet, hogy azt se hozza (nagy sebességű kanyarokban), amit a szimulációk/modellezés szerint tudnia kellene. Szerintem a szélcsatorna-szélsebesség szabályok általi (idén bevezetett) lekorlátozása illetve a pályatesztek betiltása is komoly érvágás a hatékony hibakereséshez/fejlesztéshez.
*Instead, the team will focus on introducing front wing modifications and other improvements to the front of the car which it believes is one of the key areas it has got wrong this year.
It is understood that larger scale upgrades are then scheduled for the Hungarian and European Grands Prix, which will focus on more front wing developments, rear floor improvements and other aerodynamic revisions.
Ed Wood (Williams blog) megjegyzései alapján még a KERS ejtése se biztos (fejlesztik jövőre is), de a tankolás betiltása és a 25 milliméterrel keskenyebb első abroncsok több, mint valószínűek.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #45790 üzenetére
Szerintem elsősorban a KERS miatt. Pontosabban azért mert a KERS-re ráment az aero. Mellesleg ha még nem jöttek rá hogy miért lassú akkor... Mondjuk ez az amit nem fogunk megtudni majd esetleg csak jövőre.
-
munky
őstag
válasz
Motion_Blur #45782 üzenetére
Tévedsz.
2003-ban Ausztráliában 4. lett miután az autójáról elkezdtek leszakadni bizonyos légterelő elemek, Malajziában pedig a rajtnál összeakadt azt hiszem az egyik Renault-val és végül a 6. helyen szelte át a célvonalat.
Brazíliában viszont valóban nullázott.
szerk. Ja látom helyesbítettél míg megírtam a hozzászólást.
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #45766 üzenetére
privi?
-
puttputt
őstag
válasz
Motion_Blur #45766 üzenetére
Schumachernél már tárgytalan ez az ügy?
-
puttputt
őstag
válasz
Motion_Blur #45755 üzenetére
Semmi baj, bunkó voltam!
-
puttputt
őstag
válasz
Motion_Blur #45745 üzenetére
Ja, a sajátomat.
(Azt csak szabad
) [Forrás] - a név-eredet természetesen nem saját agyszülemény -részint-, a többi igen. Mellesleg, mikor nemrég küldtem a részedre egy hozzászólást, oda sem bagóztál. (Ez nem csak rád jellemző...) Itt, úgy tűnik, csak akkor jön létre kommunikáció, ha épp negatíve lehet hozzászólni a dolgokhoz, amúgy meg...Mindig sikerül valakinek megalapozni a napi hangulatot...)
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #45745 üzenetére
honnan?
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #45719 üzenetére
Félreértettetek. Szövegértelmezés; 1-es.
Egyébként a Német Nagydíjra is hűvös/esős idő várható. Barrika megint elkalapálhatja Buttont, mert Prost2 túl finoman bánik a gumikkal, és ez nem mindig előnyös.
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Motion_Blur #45699 üzenetére
Remélem már jövőre Massa helyére.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #45682 üzenetére
Én is ezt mondanám...
-
stvnppp
senior tag
válasz
Brawn szerény ember, vagy csak jó megint a fordítás. Cikk utolsó mondata:
"Nem hiszem, hogy javulást értek el, inkább mi küszködtünk egy kicsit."
-
Markgx10
őstag
válasz
Kár, mert szar nézni, hogy a senkiházi, görény barichello a mezőny elején van, szívesebben elnézném mind Webbert, mind Vettelt a helyén.
Egyébként meg szerintem semmit nem jelentenek azok az újítások, legalábbis nagyon remélem
-
madstunt
addikt
válasz
Hát nem is
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Motion_Blur #45666 üzenetére
Köszi!
Mind1, nekem hisztis marad, nem vakarja le magáról. -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #45668 üzenetére
A McLarennél is üresedés lesz.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #45666 üzenetére
Egyébként korántsem biztos, hogy Kimi távozik. Lehet, hogy még ezt el se döntötték, mert belejátszik az is, hogy ki, hogy fog szerepelni az idén.
De azt sem tudhatjuk, hogy Alonso milyen igényekkel jön. Lehet, hogy 2007-ből tanulva most előnyösebb szerződést kötött, előjogokkal.
Tehát lehet, hogy Kimi Alonso feltételei miatt távozik, és nem is biztos, hogy az F1-ből.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #45657 üzenetére
Nem én alkottam a hírt, de inkább mellette fogadnék, mint ellene. Túl sok dolog klappol.
Nem az a kérdés, hogy Kiminek van e még kedve F1-ezni, biztos vagyok benne, hogy találna állást más csapatnál.
A Santander odébbtolja a szekerét, ez a nagy helyzet.
-
Oliverda
titán
válasz
Nem írta sehol hogy kirakja. Szerintem oda megy ahova már régóta húzza a szíve (WRC).
Mindenesetre ha ez valóban megtörténik akkor szerintem elég jelentősen meg fog ugrani az Alonso utálók tömege. Már szinte megam előtt látom a sok identitás zavarral küszködő Ferrari szurkolót.
-
törölt tag
válasz
Nem hinném hogy olyan nagyon meglepő lenne..
Massa tavaly is több pontot gyűjtött mint Kimi, és idén is annak ellenére hogy kétszer nem fejezett be futamot amíg Kimi egyszer...még is 6 ponttal van többje.Szal lehet hogy nem így lesz, de nem utal rá semmi hogy nagyon meg kellene lepődni.
-
puttputt
őstag
válasz
Motion_Blur #45639 üzenetére
-
Oliverda
titán
válasz
Ameddig jobb a Force India addig nehéz lesz... Fizikó bomba formájáról már nem is beszélve.
-
JJános
addikt
válasz
Hát ez az, erről beszélek.
Vagy ha az élen nem is, de az élbolyban.
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Motion_Blur #45603 üzenetére
De kis fincsi kép
-
D@ni88
addikt
válasz
Hát pl néhány fejes kirúgásával is lehetne a költségeket csökkenteni... De hát tudjuk hogy magukat nem bántják... sőt
-
AMD Power
titán
válasz
Ideje lenne már távozni ez biztos.
-
JJános
addikt
válasz
Hát, mivel túl sok manit szívogat el a sporttól, megvan rá az esély.
És eléggé meg unták már a felesleges fejeket. Kénytelenek lesznek őt is meneszteni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #45592 üzenetére
Bocsásd meg, de Mózlitól mit vártál? Én azon döbbentem meg, hogy ilyen olcsón beadta a derekát a FOTA. börniék továbbra is élősködnek, mózli meg csak szavát adta. Egy ilyen ember szava - hát ez olyan dolog, ami egy centet sem ér. És figyeld meg, újra ott lesz a FIA élén.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #45584 üzenetére
Gondolom emiatt: "After Baldisseri's performance as strategist during the 2008 and 2009 years, Ferrari's management has decided to remove Baldisseri from his strategist's role in the organisation. Since the 2009 Chinese Grand Prix, Baldisseri has moved to a different role, in Ferrari's factory."
Arra is kíváncsi vagyok hogy Zander hol köt ki. Ő sem egy kétbalkezes figura... remélem Norbi lecsap rá.
-
puttputt
őstag
válasz
Motion_Blur #45553 üzenetére
Szegény Maxi... hogy el van szontyolodva...még a végén megsajnálják
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #45553 üzenetére
Ez az! Örülök!
Akkor azért így már tetszik, hogy minden marad a régiben. A FIA vette az adást, gondolom a jövőben meghallgatja majd a FOTA-t mielőtt be akar avatkozni valamibe. -
puttputt
őstag
válasz
Motion_Blur #45544 üzenetére
A "feeling" valóban teljesen más. Én a '96-os mogyoródi futamon voltam kint édesapámmal, mint akkor még Hill törzsszurkoló; ott feszítettem Hilles-Williamses pólóban...
Jobban mondva, csak a pénteki időmérőn...
Akkor is nagy élményt nyújtott, ahogy érezte az ember testközelből a dolgokat, meg a dübörgés szinte mindenkit átjárt. Persze, a célegyenesen kívül nem sokat láttunk a pályából - nem is baj -... Az akkori "betétfutamok" is jól sikerültek. Valamelyiknél a hangosbemondó-figura annyira el volt tájolva, hogy a nézők már kiabáltak neki fel a toronyba, mert kb. 3-4 kör lemaradásban volt szegény
... Aztán, a legvégén - olyan du. 5 tájban - mondta édesapám, h. már induljunk, mert úgysem lesz semmi izgalom. Abban a pillanatban csapódott neki a falnak (épp előttünk) az egyik betétfutamos kocsi - készültek is a képek rendesen -!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #45529 üzenetére
úristen.. ez baromi drága! ennyit nem ér meg nekem.. na mind1.. hát ha tudok ajándék jegyekhez hozzájutni és akkor kinézek, de ennyit nem költök rá egy jegyre..
kösz az infot.
-
jakobinus
tag
válasz
Motion_Blur #45516 üzenetére
Az eszem érti, de a szívem nem. Az F1 a csúcsról szól, nem a "futottak még" kategóriáról.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #45510 üzenetére
Elméletben. A gyakorlatban meg úgy lesz csökkentve a költekezés pl., hogy fixálva lesz, hogy hány új verziójú első szárnyat tehetsz az autóra egy szezon alatt stb.
Szóval nem lehet majd ész nélkül és pénzt nem sajnálva gyártani a változatokat, tehát csökken a költség.
Majd ha publikálják az új 2010-es technikai szabálykönyvet, okosabbak leszünk.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #45506 üzenetére
Majd elsikkad az addig.
A lényeg, hogy nem lesz sapka. A húsz évvel ezelőtt az 'élcsapatok átlaga' nem lehetett több 50 millánál (dollárban). Egy 94-es adatot láttam egy topikban, 120 millió volt a Ferrari neve mellet, és uralta vele a listát.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #45440 üzenetére
b-type szerintem félreértette azt a hsz-emet. A leggyorsabb utcai kifejezésem csakis arra a showműsorra és arra a tesztpályára vonatkozott, semmi másra.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #45431 üzenetére
Ez az egész lista egy szlovén újságírótól ered, ismereteim szerint, aztán szépen beszivárgott a komolyabb portálokra, mert miért ne, nem jellemzik hivatalosként, ez csak rumour.
Azt az FIA-nál is tudják, hogy nem lenne probláma 15-20 olyan helyszínt találni, ami elérhető (és nincs leszerződve kizárólagosan Bernievel). Ez a fiktív lista nem oszt nem szoroz, nyomásgyakorlás szempontjából.
De Spát és még sok más nagyon fájintos pályát nélkülöznie kellene néhány évig a FOTA szériának, amíg le nem járnak a szerződéseik, vagy csődbe nem jut az F1.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #45427 üzenetére
Jelentkezőben nem lenne hiány, de az a versenynaptár fiktív kamu. Singapúr rajta se lehetne, és ezt meg is erősítették illetékesek. [link]
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #45427 üzenetére
Ja, de Laguna Seca meg Surfers Paradise még azért becsúszhatna valahogy.
-
puttputt
őstag
válasz
Motion_Blur #45412 üzenetére
Hehe
Nem, sajnos nem. Elárulom, esőben el sem jutok a pálya végéig, mert megunom, hogy minden kanyarban találkozom a fallal
Totál száraz volt a pálya - reméltem, hogy nem számoljátok ki a köröket
-; ez az egy hátránya van a modnak..., de ez nagy... Az eredmény viszont tényleg "élethű" lett, meg az erősorrend is. Az a befutó Barichelloval valóban elég szorosra sikeredett - utolsó kanyarban még ő... - izgalmas volt...
Motion: Ez a MS nem semmi
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #45412 üzenetére
Ja, úgy ok.
-
Thrawn
félisten
válasz
Motion_Blur #45398 üzenetére
9FF? Nade melyik? A Carrera GT átirat egész jó alap lenne, meg persze a GT9 is
-
válasz
Motion_Blur #45398 üzenetére
Az a Porsche is csak egyenesben lehet gyorsabb.Súlyelosztás(farmotor)és aerodinamikailag nem lehet jobb az FXX-nél.DE ez csak találgatás
-
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur #45377 üzenetére
Jól látom, hogy 7mp-et javított a körrekordon?
Az nem annyira szar
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #45321 üzenetére
Az kemény.. beindult a gépezet.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #45321 üzenetére
Gondolom ha előtte szerdán esetleg sikerülne leváltani mózlit akkor elmarad.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #45303 üzenetére
Schumi nem is ért volna rá, és ki is derült volna, hogy állandóan Angliába utazgat a felvételekre. Ben Collins is véletlenül 'bukott le', kikotyogta, úgyhogy távoznia is kellett. Csak addig lehet Stig valaki, amíg ismeretlen a kiléte.
-
glutamin
őstag
válasz
Motion_Blur #45115 üzenetére
Telitalálat.
-
madstunt
addikt
válasz
Motion_Blur #45157 üzenetére
Ha már btcc:
[link] -
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #45157 üzenetére
2 BMW darál.
Asszem futam után átmentem volna mutogatni én is.
Így is van, pont ezt csináltam volna én is.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #45153 üzenetére
Nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani az aszfalthőmérsékletnek. Vettel Bahreinben is esélyes volt a győzelemre, csak több dolgot is elrontott (rajt, beragadás).
Hamilton egy tegnapi Q&A-ban 5 tizedre minősítette az RBR új javítócsomagját. Mivel ugyanezen interjúban említette, hogy ő legalább ugyanannyit kérdez a mérnökeitől (akik ugye analizálják és minősítik a rivális többi autó tempóját viszonyításképp), mint azok tőle, ezt az értéket nem az ujjából szopta ki, hanem a mérnökei mondták neki.
Én se mondanám kisebbnek. Ütös csomag és nagyon jelentős, új orr, új, motorborítás, új hátsó szárny, új diffúzor. Ha ennyiből nem kapar össze egy csapat 4-5 tizedet, valamit rosszul csinált.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #45127 üzenetére
Én még bízom benne, hogy elírták, mert így nagyon durva lekörözések lesznek.
A német versenyző üzemanyag-korrigáltan 1:17.4-es kört futott, 6 tizedmásodpercet verve saját csapattársára, Mark Webberre is, aki pedig 7 kg-mal könnyebb autót vezetett.
Így sokkal reálisabb lenne:
Vettel 654
Bari 654
....
Kimi 657.5
Alonso 666.5
Fernando Alonso: (10) "Ma elég sok benzint cipeltünk, mivel úgy határoztunk, hogy jobb így tenni, mint könnyű autóval indulni és pozíciót veszteni a pályán korai boxkiállással.
Pedig a táblázat alapján Alonso 2. legkönnyebb! -
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #45127 üzenetére
jajam, a te postodat néztem, előbb, előtte meg a nemzetit, mondom biztos elírták, benéztme ide a fórumba és te is linkelted!
Webber akkor tényleg ideges lehet, mert ezekszerint övé lehetett volna a Pole.. szegény
-
kisza25
félisten
válasz
Motion_Blur #45115 üzenetére
birka
ez mire jó?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Epson nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Óvodások homokozója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Macbook White 13" unibody
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest