- Youtube Prémium és ChatGPT
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #21876 üzenetére
Nekem mar tetszik.
Ha minden auton ott lesz, fel sem fog tunni a kuloncsege.
Iden mar nem tiltjak be. Es mivel nem kiegeszito szarny, ezert a jovoevi betiltasa is csak esztetikai okokbol, a motorboritas meretszabalyozasaval tortenhetne meg.
Egyebkent komoly aeroelem am ez, akarmilyen ronda, mert az airbox miatt keletkezo turbulenciakat 'kisimitja' igy sokkal kedvezobb legaramlatok erik el a hatso szarnyat, amivel annak hatekonysaga javul. Talan meg tized(ek)et is jelenthet. Ha kikapnak, a Meki is bosszankodhat, hogy o teteovazott a bevezetesen.
-
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur #21856 üzenetére
Azért én örülnék, ha hozzánk jönne, Massa helyére. Valahogy Massa nekem olyan mint Barichello, hogy soha nem kedveltem (akárcsak a nem Ferrarisok közül Sennát, szóval a brazilok nem a szívem csücskei
). Persze ez erősen szubjektív, de én örömmel látnám.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Motion_Blur #21802 üzenetére
A Ferrari csapat már évek óta a Corinthia Gran Hotel Royal-ban száll meg és szerdán szoktak érkezni. Csak a pilóták szállnak meg máshol, meg pár fontosabb csapattag. Onnan tudom, mert a sógornőm a Royal-ban dolgozik.
-
pH érték
aktív tag
válasz
Motion_Blur #21829 üzenetére
Úgy hallottam, hogy azok járnak jól, akik keresnek egy jó árnyékos fát és felmásznak rá. A lelátókon meg lehet sülni.
-
soulcube
aktív tag
válasz
Motion_Blur #21816 üzenetére
Kemény pálya. Közeli falak, kemény féktávok. Sok-sok SC lesz így TC nélkül.
-
bdav
őstag
válasz
Motion_Blur #21829 üzenetére
miért jó az neked hogyha már az esőre se lehet majd fogni hogy nyernek a mercik?
-
tuskooo
addikt
válasz
Motion_Blur #21820 üzenetére
Nem is a víz a gáz sztem, hanem hogy elég szűk és zárt.
-
gV
őstag
válasz
újabb tilke pálya pff de unom már a munkásságát
hála az égnek a Balatonringel kapcsolatban nem merült fel a neve -
tuskooo
addikt
válasz
Huh, az a híd baromira bejön. Érdekes lesz ott, ha vmi baleset lesz.
-
válasz
Motion_Blur #21811 üzenetére
Éljenek a mekisek!!!
Nem is. Éljenek a Burger Kingesek!!!
-
hunnylander
őstag
válasz
Nehez, technikas palya lesz, Monaco 2. A tervezett korszam is magas lesz, (egyesek szerint tul sok). Ahogy nezegettem a videot, jonehany hely lesz a 'falhoz csapashoz'. Ezt a palyat, foleg az elso futamot nem usszak meg SC nelkul, szerintem.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #21811 üzenetére
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #21808 üzenetére
Bízzunk benne. Bár azt még mindig nem tudom ,hogy "mibe" kéne mennem. Ha nagy meleg lesz nem veszek fölk farmert vagy ilyesmit.
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #21802 üzenetére
Hát ha a hivatalos oldalon nincs kiírva valahol - mondjuk miért lenne - akkor én leginkább a rajongói fórumokon néznék körül, ott biztos lenyomozták már.
szerl: tényleg, a szerdai MAI Casco-ra megy valaki?
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #21780 üzenetére
Nem tudtam radijeszteni.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #21762 üzenetére
Ne szerenykedjetek, nem vagytok lassabbak. En mar annak is orulnek, ha valoban egy szinten lenne a ket csapat technikailag es az dontene el a versenyeket, hogy ki milyen jol allitja be es vezeti az autojat.
Badarsag lenne elbizni magunkat, amikor a Ferrari Hockenheimben nem talalta a beallitasokat es egyeb problemakkal kuszkodott. Az akkori eredmenyuk nem mervado a valos erejukre nezve.
Allitolag, egyesek tudni velik, hogy ma tesztelni fogja a Ferrari a capauszonyt.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #21757 üzenetére
A Ferrarirol hianyolom a Dumbo-fuleket meg a capauszonyt.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #21728 üzenetére
Na, en is kiszerkesztettem.
Akkor ujra, az 5-elemes elsoszarny:
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #21728 üzenetére
Inkább a Hondára hasonlít. Jó randa.
-
vagamo
őstag
válasz
Motion_Blur #21709 üzenetére
Pár héttel később biztosan okosabbak leszünk!
-
copin
őstag
válasz
Motion_Blur #21696 üzenetére
A kánikula segít valakinek?
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #21671 üzenetére
LOL
-
JJános
addikt
válasz
Alá is fogja írni, és nemsokára Ferrari pilóta lesz. Alig várom.
-
soulcube
aktív tag
válasz
Lehet, hogy 2010-től már fel sem fog tűnni egy ilyen kép senkinek.
-
copin
őstag
válasz
Ha ezt nem írja alá, akkor semmit.
-
tuskooo
addikt
válasz
Nem tudom, vhogy nagyon rosszul áll neki a piros. Mondjuk sztem Kiminek is. Massán mutat jól
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #21659 üzenetére
A McLaren előny.
Mondjuk szvsz ez kb. annyira sérti a szabályokat, mint a tavaly betiltott Ferrari padlólemez. Kiváncsi leszek a fejleményekre, bár szerintem a Ferrarinak is van ilyen, vagy nagyon hasonló szerkezete, ami bár betű szerint nem kipörgésgátló, de mégis az ívkülső kerék kipörgését akadályozza meg. Minden hasonló okosságot úgyse tud betiltani az FIA.
-
Rick4
félisten
válasz
Motion_Blur #21659 üzenetére
gondolj csak a tavalyi dolgokra...asszem nem kell messzire menni
mivel ez már egy éve megtörtént, nyilván ez sem vélemény, hanem tény. ennyi. -
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #21640 üzenetére
Elég pici rá az esély de ki tudja. Tényleg ami kérdés. Miket lehet bevinni? Azt tudom ,hogy piát nem lehet.
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #21610 üzenetére
Muhhahahaha, sztem a BMW már az EMP-jét tesztelte, amivel jövőre majd jól kisüti az ellenfelek KERSét előzéskor.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #21610 üzenetére
Ebbol konnyen az lehet, hogy elhalasztjak a KERS bevezeteset. A multkor meg a Red Bull-nal okozott tuzet a KERS.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #21597 üzenetére
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #21594 üzenetére
Ezt észre sem vettem.... na igen.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #21575 üzenetére
Egyértelmű, hogy a baloldali tetszik jobban. De csak Massa helyett!
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #21578 üzenetére
De kinek a helyén fogja ezt tenni?
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur #21578 üzenetére
megteheti szvsz, mert piszkosul jó pilóta még mindig
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur #21575 üzenetére
mindegy, mindkettőben mint egy buzi, úgy néz ki
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #21567 üzenetére
Erős lesz szerintem a Ferka. Attól félek sajnos.
-
soulcube
aktív tag
válasz
Motion_Blur #21558 üzenetére
Jól. [link]
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #21548 üzenetére
Az mar egy masik kerdes. De en arra nem sok eselyt latok, hogy latni fogunk forditott felallast, ahhoz egy muszaki hiba kellene.
De Kova nyerhetett volna polebol Silverstoneban is, ha ugyes, es en a Magyar Nagydijra is adok neki eselyt egy rajt-cel gyozelemre. Vezeto poziciobol biztos nem engedne Lewisnak.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #21548 üzenetére
lehet, ...bár természetesen több lap játszik egy olyan esetben ahol az egyik versenyzőnek kétszer annyi pontja van mint a másiknak, illetve legalább képes futamot nyerni.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #21524 üzenetére
Vagy Silver vagy Gold jegyet kapunk majd.
Céges okosság.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #21529 üzenetére
Nem tartom valami jo otletnek ezt a McLaren reszerol. Egy-ket napra betehettek volna egy versenyzot is. Paffett alig vezet egy-ket napot egy evben (F1-es autot), nem tudom mennyire hasznos az inputja a versenyzokehez kepest.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #21508 üzenetére
pff
Nem is hiszem hogy látta a gyereket, de azt a vackot rátolta a nő..és vzz lökött nő még azután is Kimi-vel foglalkozik, amikor elesik a gyerek? -
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #21300 üzenetére
Mehetne mindkét Ferrari pilóta almát szedni. Vicc amit csinálnak, mikor ezen a versenyen kívül, szinte mindegyik pályán eddig a Ferrarik futották a leggyorsabb köröket, tehát nem az autóval van baj. Hivatalosan is elegem lett a szerencsétlenkedésükből, meg a Ferrari staff is mehet létrát tartani.
Ha még egyszer kihívják Kimit, akkor panaszlevelet fogok írni a Ferrarinak a délután folyamán. Pedig amilyen gyors Raikkonen nagyon sanszos.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #21352 üzenetére
Ügyesen félrebeszélsz mint általában.
1. Ha valaki beton másnapos az miért jelentené adott esetben hogy rendszeresen iszik?
Én is (és ha jól sejtem már te is) voltam már beton másnapos mégsem vagyok alkesz.
2. Nem írtam sehol hogy alkesznak tartod, én csak annyit írtam hogy az utolsó bő 50 hozzászólásban csak te és 88as barátunk írta le az említett szót.
Ennyi
-
válasz
Motion_Blur #21347 üzenetére
Van abban valami amit mondasz, bár ha Massa nam "alszik el" a rajtnál akkor Hamival még jót meccselhetnek.
....remélem az első kanyar után is versenyben lesznek mindketten.... -
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #21347 üzenetére
hát de az idei renualt nem jól rajtol, habár üres tank és gumis részről indul, majd meglátjuk
várom a futamot -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #21336 üzenetére
Hát ha beteg lenne akkor azt már megírták volna. Az is lehet hogy csak nem aludt mert egy bagoly huhogott péntek este az ablaka alatt, mindenesetre bármi is legyen nem túl egészséges a feje azokon a képeken. Így pedig bizonyára nehéz koncentrálni.
Markgx10: sáláláláláááá
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #21336 üzenetére
Szerintem vagy rosszul sikerult kepekrol van szo (lepteben mindenkinek ilyen az arca bizonyos pillanatokban), vagy egyszeruen megbetegedett, influenza, laz, hasmenes stb., csak nem akarja lemondani a futamot, mert meg az a nehany pont amit betegen szerezhet, az is sokat szamit.
-
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur #21330 üzenetére
Háááát.... na ez már nem gyaloglás közbeni.
Remélem amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan megy is... mondjuk holnap reggelre ha elmúlna...
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #21318 üzenetére
A Merci emblema most feljebb van.
Rising star.
Nade, viccet felreteve, holnap majd kiderulhet, hogy mennyi is az annyi. Korai meg temetni az agaskodo pacit.
-
AMD Power
titán
válasz
Az kör amit mutattak végig szinte az nagyon rossz volt.
-
Peat;)
veterán
válasz
Pl. Trulli...meg pl Alonso is
szerintem Alonsot simán lerajtolja a Ferrarival, elég gyatrán rajtol az idei Renault. Kovát szerintem simán elkapja, szegény nagyon bénácska még ilyen autóval is, nem véletlen küldte el Briós...
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #21218 üzenetére
Az en quali tippem:
1. Kovalainen
2. Massa
3. Hamilton (tobb uzemanyag, esosebb beallitasok)
4. Raikkonen -
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #21218 üzenetére
1.Hami
2.Massa
3.Kova
4.KimiNagyjából ennyi.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #21216 üzenetére
Szoros csata varhato a polert, de erik az ujabb Kovalainen pole.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #21207 üzenetére
Igen, szaraz.
Ha valaki streamet akar nezni, ajanlom a TVU-s Danish Delightot.
-
Jadro
veterán
válasz
Motion_Blur #21200 üzenetére
Annál a középsőnél még nekem is sokkal jobb a seggem.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #21159 üzenetére
Egy nehezebben vezethető autóval is gyorsabb tud lenni... Azt hiszem hogy ez is remekül mutatja a kivételes képességeit.
Alonso-nak meg ne legyen már ennyire savanyú a szőlő, inkább szépen lassan túrja ki Fülöpkét aztán lehet újra a győzelmekért küzdeni.
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #21172 üzenetére
Elhiszem nektek, ha így mondjátok, én ehhez annyira nem értek. Na meg elég ritkán nézek belsőkamerás felvételeket is. Igaz, olyankor a Ferrari elég szépen betapad általában.
De azért a Mekit sem kell félteni. Ha Sutil átülne a Force Indiából, sztem hirtelen azt hinné a Mennyirszágba került. -
hunnylander
őstag
válasz
Ez nekem is igy tunik (ami a vezethetoseget illeti). Bar attol meg hogy a Meki rakoncatlanabb, meg tud gyors lenni, leginkabb Lewis kezei kozott.
Na de, ettol meg Lewis nem vagyik egy Ferrariba, hanem: Hamilton wants to make McLaren the best ever
-
laci666
senior tag
válasz
Megy a süketelés bár tudnám minek.
Az ilyenek mindig úgy felba... az agyamat.
Majad szívrohamot kaptam amkir össze akarták bornálni a Ferrarival Hamiltont,de csak kacsa volt remélem.Na már Alonso is tudja a tutitt,de honnan ilyen informáltak ezek a fickok
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #21150 üzenetére
Massanak nincs ertekelheto hosszabb etapja, csak sok rovid; sokszor volt a boxban.
Kova atlaga: 1:16.494
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #21146 üzenetére
Nem, nincs 7 tized, de a Ferrarisok legjobb kore sem teletankos kor volt. Vagyis benzinmennyiseg-korrigaltan lehet egy-ket tized elonye a McLewisnak. A KovaLaren az verheto a Ferrari szamara.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #21111 üzenetére
360 fokos piruett.
-
Kraptor
őstag
válasz
Motion_Blur #21111 üzenetére
Semmi kül. egy kicsit megcsúszott.
-
enzodasilva
csendes tag
válasz
Motion_Blur #21074 üzenetére
Mi a sajtó feladata? Talán nem az, hogy időben tájékoztasson?
Miért mindig csak 1 nappal később tudjuk meg, ha Schumi
Magyarországon járt? Butaság, ha pár szerkesztő azt gondolja,
hogy ha megvonjuk az időben való híradást, akkor majd nem megy
oda a sok "paraszt" autogrammot kérni. Szerintem Schumi és
szurkolói is tudják kezelni a találkozás pillanatát. Azt gondolom, hogy az összes magyarországi forma 1-es hírportál felelőssége is, hogy nagyobb együttműködésre sarkallja a regionális médiát. -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #21063 üzenetére
Kivételesen igazad van.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #21043 üzenetére
Ezeket mikor találod ki?
Tudom hogy nehéz feldolgozni a betlit, de hogy ennyire...
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #21058 üzenetére
Meleg nyarat, olvadozó aszfalttal!
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #21058 üzenetére
Annyi biztos nem lesz. De az esot nagy valoszinuseggel megusszak a csapatok, es vegre kiderulhet, hogy ki hol all a fejlesztesi versenyben. Bar a McLaren mar 'nyafogott', hogy nekik nem fekszik a Hockenheimring annyira, mivel az idei konstrukcio a nagysebessegu kanyarokban (plusz a kemeny fekezesekben) a legutosebb, ezekbol meg nem sok van Hockenheimben. De az utobbi idoben aerora gyurtak, ugyhogy az ilyen palyakon sem akarnak kikapni. En szoros versenyre szamitok, szaraz idoben 1-2 tizeddel talan jobb lehet (a versenyen) a Ferrari, de hideg idoben a McLarennek all a pole.
-
gV
őstag
válasz
fiatalkori szenilitás
-
törölt tag
válasz
pont elég régóta vagy itt, és pont elég régóta követed a topikot, pontosan ismered a helyzetet és a töbszöri figyelmeztetést...és pont ezért külön gratulálok, hogy ban nélkül meg tudtad úszni. bravo.
-
hunnylander
őstag
válasz
Ezt biztos nem igy mondhatta angolul. Bar ha az en szam ele tolnanak ilyen sokszor mikrofont, rengetegszer hulyen es szerencsetlenul fogalmaznek, akaratom ellenere is. Nagyon kevesen tudnak olyan megfontoltan fogalmazni minden helyzetben, hogy abba ne lehessen belekotni.
-
Thrawn
félisten
válasz
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur #21040 üzenetére
látom figyeltél a szavaira amikor a 2006os monzai futam sajtótájékoztatóján bejelentette a visszavonulását, már akkor elmondta ugyanezt csak más szavakkal
-
vagamo
őstag
válasz
Motion_Blur #21019 üzenetére
Gyertek Fótra, innen gyalog is átlehet menni a ringre, akár sátort is verhettek a pusztában valahol!
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #21019 üzenetére
-
vagamo
őstag
válasz
Motion_Blur #21014 üzenetére
Próba szerencse: http://www.couchsurfing.com/
-
Rick4
félisten
válasz
sátorozni lehet a bevezető út mellett is, szoktak kiadni telkeket lakóautósoknak is..
-
wildrain
addikt
válasz
És természetben fizettek.
-
vagamo
őstag
válasz
Motion_Blur #21003 üzenetére
Fótot ajánlanám inkább közelebb van mogyoródhoz! Akár át is lehet tekerni! Sajnos nem ismerek olyat aki kiad ilyen esetekre szobát. De szerintem érdemes körülnézni.
-
Peat;)
veterán
válasz
Meg nem mondom hogyan működik nyáron, de az egyetemi koleszt (gödöllői persze) is lehet érdemes lenne megérdeklődni, hátha nem diákoknak is elérhető ilyen időszakban.
-
Rick4
félisten
válasz
miért nem nézel körül Gödöllőn? kocsival kb 15 perc, már ha kiértél a Kerepesi útra( Mogyoródon nem tudom hogy hívják) ...
-
tuskooo
addikt
válasz
Motion_Blur #20997 üzenetére
Ja, aztán folyton rá kellene szólni, hogy lassítson már, nem bírja a mezőny a tempót
-
Jadro
veterán
válasz
Motion_Blur #20993 üzenetére
Schumit kicsit megkapta a nap. Hiába na, a vörös szín az élete.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #20993 üzenetére
Egy birodalmi katona elesett a motorral.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #20985 üzenetére
Erre, meg az unalomra. Ha nem húznak valami radikálisan újat, akkor nem fog érdekesebbé válni az F1, hiába az aero módosítások és az ilyen-olyan vezetési segédeszközök betiltása. Lényegében most is eszméletlen izgalmas kellene legyen az F1 a pilóták pontversenye miatt, de ez a pontazonosság nem a pilóták közti versenynek köszönhető, hanem annak, hogy egyszer egyiknek, máskor másiknak jön ki a lépés. Előzések, merész húzások nincsenek, csak taktikázás. Vagy én morgolódok sokat.
-
helkis
veterán
válasz
Motion_Blur #20960 üzenetére
amig nem építették át, addig MSC nem győzött rajta..
biztos dobott pár euro-t a hazaiaknak, hogy végre otthon is örülhesen.. -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #20961 üzenetére
Otvozzuk a kettot, Hockenheim es onboard:
-
Jadro
veterán
válasz
Motion_Blur #20936 üzenetére
"A "stílus", a "pezsgő életmód" és a "nőkkel való sikeresség" témakörben is ő nyert."
Na persze. És hol marad Coulthard?
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #20922 üzenetére
Itt a rovid leiras, hogy milyen nemes celert csipte ki magat.
-
tuskooo
addikt
válasz
Motion_Blur #20922 üzenetére
Jah, durva, hogy így is ki tud nézni
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #20910 üzenetére
Az szep! Vajon ma lesz e 1:15 alatti ido? Kova odaporkolhetne mar egyet.
Mert mar kezdek visszaesni a realitas talajara, ami a McLaren fejlodeset illeti.
-
tuskooo
addikt
válasz
Motion_Blur #20907 üzenetére
Hehe. Egyrészt sztem Massának jobban kell félnie, másrészt meg Kimi hülye lenne pont most visszavonulni. Ilyen baromságokat is ki talál ki...
-
uszkart
tag
válasz
Motion_Blur #20901 üzenetére
Ezen a képen a felnitakaró lemez a lényeg?
Mintha lapátokat alakítottak volna ki rajta! Fékhűtés!? -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #20896 üzenetére
Nekem, mint 'irodalmi anyag'
tetszett valamennyire, szakmai melysegeket nem is varok tole, azt megszerzem magamnak mashonnan.
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #20811 üzenetére
Szerintem is jó ötlet Lonzit a Ferrarihoz vinni. Bár Kimit nem fogja lenyomni, de sok olyan verseny lesz, ahol Lonzi evvel az autóval ott lesz a dobogón. Feleslegesen nem dobja el a vasat, hanem menni fog. Kimit is ösztönözni fogja, és verseny lesz.
Massza-nak rapszódikus a természete. Amit legutóbb csinált, az minden volt, csak versenyzés nem. Szegény szerelők már olyan mértékben szégyelték, hogy a hatodik forgását már csak úgy nézték, hogy a kezüket a szemük elé kapták. Ha a verseny végén Lonzi beállt volna a Renaultal a Ferrari boxba, üdvrivalgás lett volna.
Várja mindenki a jó pilótát, miközben Massa-ért is mindent megtettek. Massa a legviszataszítóbb, Lonzi viszont népszerűsége felemelkedésén van, csak kéne egy jó autó, ami úgy néz ki össze is jön.
Nekem tetszene.
Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest