- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
kapcs-ford
őstag
válasz
vagamo #18432 üzenetére
Semmit sem tehetett, nézőként nézve pár kameraállásból... jót röhögtem!
Azért a videó végén lehet hallani a szakmai kommentárt (végig a verseny alatt) Pedro De La Rosa-tól aki megjegyzi hogy az autóból szinte lehetetlen látni a lámpát ha egy másik autó ott van előtte. Rosberg se látta egyértelmű.Ahogy látom a videón a piros lámpa elég lassan villog tehát messziről abban az állapotban amikor vált pirosról-pirosra akkor azt is gondolhatta hogy zöldre vált.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
vagamo #18030 üzenetére
Szerintem ezért bünti lesz Haminak.
Rendesen elszállt az agya. Én csak azt nem tudom hogy a Mekisek mit csináltak, hogy Hami csak a 3-ik lett volna a box kijáratnál.
A Ferrarisok rövidet tankoltak nagyon. És itt lehet az amit írtam: kevés volt a benya a Mekikben és a BMW-ben is.
Ennyire nem ronthatta el a tankolást mindkét csapat. -
venember83
nagyúr
válasz
vagamo #16801 üzenetére
Ezt okosan csinálta a Meki. A Ferrari meg elbaxta. Kimit sajnálom, de előtte Sutil is megcsúszott s ugye ugyanott törte össze magát DC is.
Kimiről le lehet szállni, hibázott, de nehogymár szándékosságot feltételezzetek. Szó sem volt előzésről. Wéber se tudom miről beszél.
Carpio: Tehát direkt ütötte ki. Értem. Menj búfelejteni.
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz
vagamo #13885 üzenetére
"Lehet, hogy kitudta volna kerülni Alonsot, ha minden rendben van az autóval!
"Na erre vártam
Hamilton:
"Katasztrofális verseny volt. Rosszul teljesítettem és cserben hagytam a csapatomat. Egy profi egy rossz rajt után összeszedi magát és a pontszerzésre törekszik. Ez most nem sikerült. Miután összeütköztem Fernandoval annyi volt a versenyemnek. Versenybaleset volt, de úgy gondolom, hogy csak magamat hibáztathatom."
-
enterlaci
senior tag
Na ezt azért nem hiszem, már csak azért sem, mert akkor mások milliárdokat bukhatnának azon is, hogy nem Kimi-é lesz a bajnoki cím.
Egyébiránt a földön szinte mindenfelé legalább 30%-ra vették a Kimi győzelmét! Ez azért (talán) meglepő, de benne volt simán a pakliban - de erről már talán volt is szó! -
Andrew_31
Modder
Én pont erre gondoltam, az FIA vizsgálatnál fogtak egy ki oktámszám javítót és beleöntötték a tankba.
Simán megteszik a mai világban ,ha valami b@ssza a csőrüket.
Ecleston úr nem igy gondolta a végét és vátoztat rajta minden eszközzel.
Megint a Ferrarit szívatják szokás szerint, csak igy tovább.
Én a helyükben már 1992-ben kiszáltam volna ,mint ahogy az mondták mikor Senna kilökte Prostot japánba és eluszott a VB. cím.
Megnézném az F1 nézzetségét Ferrari nélkül.
Az az én se nézném. -
kíváncsi
őstag
"Örül, hogy nem HAMI gyert, nem verte Őt meg!" De Hamilton megverte Alonsot..
Különben visszatérve azokra amit elnéztek Hamiltonnak, azért ez se volt egy hű de szép dolog, hogy így oldották meg a helycserét a ferrarinál... A legnagyobb hibás, hogy nem Alonso vagy Hamilton lett a bajnok a Mclaren csapat... Zérónullasemmi csapatmunka, meg ez a rivalizálás...
Kiminek meg gratula!
-
kíváncsi
őstag
Nem tudom mit szólnál ha a kis meztelen fenekedbe amit mutogatsz becsusszanna egy feka bráner
Mondjuk nem értem ilyen smileyt miért kell berakni...
Különben olvasom a topikot és tényleg megérdemli Raikönnen a vb címet, Hamiltonnak szurkolok de ha most megnyerné akkor azt hinné, hogy a bab is húsból van
Van még ideje világbajnoknak lenni.
Különben volt már olyan F1-es pilóta aki első évében vb lett?
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest