Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
Csak panasz, nem kérdés/kérés!
Amúgy is cukorbeteg vagyok, de decemberre csúnyán elszállt a cukrom: a szokásos 6-7 helyett 9-11 közti értékekkel indulnak a napok. Van olyan 15 kiló feleslegem. Ha sikerülne megszabadulni 5-6 kilótól, azzal egy időre rendeződne a dolog.
Pár hete "futni" kezdtem és a napi kaja harmadát elhagytam, a heti két-három meleg ebéd köretét rizsről és krumpliról kuszkuszra cseréltem.
Sajnos a futás egyre kevésbé megy, egyetlen nap alatt ugyan lement kb egy kiló (délben versenyt futottam az oxigénért, másnap reggel mértem
) de azóta nem mozdul, max felfelé.
És ugye a betegségem miatt termelődő rengeteg plusz inzulin miatt amúgy is nehezített a fogyásom... Azt hiszem, feladom.
Tavaly két vagy háromezer kilométer bringázás, az se segített fogyni, most meg szabályosan éhezem, állandósult az erős éhségérzet, de így sem tudok fogyni...
Dietetikus meg azt sem fogta fel, hogy nem a cukromat akarom diétával csökkenteni, hanem fogyni akarok...Apropó futás : 20-50m kocogás után levegő elfogy, lábam zsibbadt/érzéketlen, pulzus az 150-155, ájuláshatár... Ez így... Esélytelen

Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) de azóta nem mozdul, max felfelé.