Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Jack@l
veterán
[http://en.wikipedia.org/wiki/I/O_Controller_Hub]
Még a tied is támogatja(ha R-es), az már más kérdés, hogy egy 2005-ös laphoz nincs frissebb bios/driver. -
Keksz
senior tag
-
Frenky89
addikt
"Innentől kezdve nincs más tennivalónk, a TRIM működik. Ennek leellenőrzésére két mód létezik, egy gyors és egy lassú. A gyors módszer keretein belül teszteljük le az SSD írási sebességét valamelyik benchmarkkal (AS SSD, CrystalDiskBench, Atto, HDTune stb.), majd írjuk teli az SSD-t, aztán írjuk teli újra, hogy a tartalékterület (spare area) is biztosan megteljen. Ha ezután letörlünk mindent, és újra lemérjük az SSD sebességét, akkor az első méréssel megegyező eredményeket kell kapnunk. A lassú módszer a következő: mérjük le az SSD sebességét, majd használjuk "normálisan" pár hétig/hónapig, végül újra teszteljük le. Az előtte és utána mért írási sebességeknek egyeznie kell." - [link]
-
Qru
MODERÁTOR
Igen ezt írtad korábban, azért írtam, hogy a legolcsóbb ha veszel egy ICH9-es deszkát.
De ha van feleslegees lóvéd akkor jöhet persze komolyabb cucc. Nem mintha lenne érezhető különbség a Sata2 és 3 között még. Papíron jól mutat de a valóságban észre sem veszed a különbséget.
A legnagyobb pénzkidobás szvsz ha olyan technikát veszel drágán (ami amúgy kurv@gyorsan avul) amit ki sem használsz. De ha ez a hobbid akkor persze vegyél, van aki drogra meg nőkre költ van aki meg 8 szálas procira meg Sata3-as ssd-re.

-
Gorneck
legenda
-
jozsi252
veterán
Gyorsabb lesz mivel sata 3 as portra megy rá úgymond sata 3 as ssd. Az mindegy igazából hogy alaplapi sata 3 ra rakod rá vagy pedig pcie -es sata 3 -ra.
(#21387) Intercreptor
Annyi hogyha meglesz az ssd akkor a hátulján rajtavan hogy milyen fw van rajta, ha 0001 -es akkor frissítsed le a 0002-re mert van hibajavítás az újba. Még a win telepítés elött frissítsd az fw-t mivel úgy pár sec, ha meg bevan lakva az ssd akkor több idő kell neki amíg leupdateli a firmware-t.
-
Lacza_26
aktív tag
Szerintem nem fogod észre venni hogy sata3 kártyára teszed.
Nekem nem nyerte el a tetszésemet a marvell sata 3-mas vezérlője.Én ezzel próbálkoztam.
Most alaplapi sata2-ön használom nem vettem észre hogy lassabb lenne működés közben.
Az indulás viszont lassabb volt a pci-e-s sata kártyával. Nem csak a bios lett hosszabb, hanem a windows indulása is. -
AtHoS
nagyúr
X25-M-et keresett pont a régebbi nand miatt.
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ubuntu Linux
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Western Digital 2TB HDD-k (WD20EURS)
- Frissítve 04/24!! 4TB HDD 100/100 - Több darab!
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÚJ RCB R10S ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, dobozban, 3 hó gar.:
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest