- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
-
-
-
AHCI driverek esetében az a fontos, hogy támogassák a TRIM parancsot. Esetedben (feltételezem IRST driverről van szó) az a lényeg, hogy a 9.6 vagy újabb verzió legyen, mert a régebbiek nem támogatják a TRIM küldését.
Szerk
Az adatlapodon szereplő deszka esetében nem használhatod a gyári oldalról letöthető drivert, mert az csak 8.9-es, helyette ezt: IRST -
-
Persze, hogy nem a hdd-re települ a rendszer, nem erről van szó...
Ha a telepítő talál másik aktív partíciót, akkor ki szokta helyezni az indítófájlokat, ha az aktív partíción W7 van telepítve, akkor meg úgy konfigolja a boot-ot, hogy annak az indítófájljait használja. Végeredményben mindegy melyik verzió, ha idővel kiszedik a hdd-t, avagy csak leformázzák, (mert pl adattárolásra használnák a jövőben), akkor az ssd-ről már nem fog indulni a rendszer... Persze ha az a cél, hogy létrejöjjön a boot menü, ahol W7 és W7 között választhatsz, (azaz a régi hdd-ről is indítod néha a rendszert valamilyen okból) akkor semmi gond...Ha viszont az a cél, hogy a 2 OS egymástól teljesen külön/függetlenül működjön, akkor az a legbiztosab (és legegyszerűbb) megoldás, ha a telepítés idejére csak az az 1 hdd/ssd van a gépben. (Így is be lehet bootolni bármelyikről, csak a deszka bootmenüjét kell használni)
-
Brekkk
őstag
Valószínű
Én is csak egyszer követtem el ilyen hibát, amikor a 2 RAID 0 tömböt rosszul azonosítottam. Sajnos fél év után jöttem rá a hibámra amikor elszállt az egyik HDD a RAID 0 tömbből. Na pont azon voltak a BOOT file-ok. A Windows érintetlen maradt, de többet nem tudtam bebootolni arra a winre.
-
Brekkk
őstag
Feltelepül a WIN csak lehetnek belőle gondok. A WIN boot file-ok mindíg a BIOS-ban legelső helyen megadott HDD-re kerülnek, ami nem biztos, hogy az SSD lesz. Ha nem állítod be a BOOT sorrendet a BIOS-ban akkor lehet a BOOT és a WIN HDD nem lesz egy és ugyan az. Itt lehet a gond.
-
cszn
őstag
De nem lehetett hallani (én legalábbis nem olvastam sehol), hogy azoknál is előfordult volna a hiba.
(#21260) radi8tor1 Én biztos nem.
(#21263) kertsa Ha minden igaz már kész van a hiba javítása csak még idő míg átmegy a tesztidőszakon. Ennek ellenére az intelek a legmegbízhatóbbak.
-
-
-
jozsi252
veterán
-
Sonja
nagyúr
Most hívott az üzlet, hogy nincs raktáron (Holott a honlapon írva van, hogy raktáron.
) és csak 1 hét múlva lesz 3eHUF-al drágábban.
Ezek a magyar üzletek.
Egyelőre akkor várok, mert más helyet nem találtam 40eHUF-ért szállítással együtt + 3 év garancia.
Nekem mindig ilyen szerencsém van...
-
-
Findzs
addikt
sajnos nem ismerem őket
Jofi81:
ha rendszernek veszed és nem akarsz sokat másolgatni rá/róla akkor mindegy melyiket veszed alig érezni a különbséget, pl: 1-2 mp -el hamarabb áll fel a rendszer
a crucialnak nem tudom milyen a garanciás ügyintézése de a kingstonnak kimondottan jó
erre is gondolni kell -
S.O.S.
senior tag
Szia !
Szerintem az nem baj,hogy nem ismered a boltot. Hívd fel valamelyiket és kérdezd meg van-e náluk az a termék amit keresel. Úgy is utólag kell fizetni. Szerintem nem lehet olyan vészes más bolt se. Én is a hűtőmet egy ismeretlen boltból rendeltem mert akkor még szinte sehol nem lehetett kapni. A vásárlás rendben lezajlott.
Üdv :
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Filmvilág
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest