- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
Aktív témák
-
Ari18
őstag
-
jozsi252
veterán
válasz
tamas87 #24136 üzenetére
Ahogy fagy53 is említette ha nem a sebesség számít, akkor az a 470 es 128gb-os samsung, tökéletes választás úgygondolom. 45-47 körül indul az ára neten ha jól láttam.
Ettől a Kingston olcsóbb pár ezer forinttal, de énszerintem a samsung jó választás lenne, van sok tapasztalatuk ssd gyártásba így szerintem nagyon megbízhatóak, az intel mellett.
-
fagy53
nagyúr
-
cszn
őstag
válasz
tamas87 #24130 üzenetére
Azok mindig a maximum szekvenciális értékek. Ha nagy fájlokat másolgatsz egy olyan forráseszközről ami tudja olyan gyorsan olvasni mint az a megadott gyári érték akkor van esély rá, hogy elérje.
De gondolom a kicsavart mondatból rájöttél, hogy nem igen van értelme a dolognak, valószínűleg te sem az értékeket akarod nézegetni. Ha munkára kell és fontos a sok szekvenciális írás az persze más helyzet lenne. Átlag felhasználónak a teszt ezen és ez után következő oldala a mérvadó. Látható, hogy SSD-k között nincs nagy különbség.
-
válasz
tamas87 #24117 üzenetére
Hát nem tudom, hogy ez csak figyelemfelkeltés, avagy amolyan "nézz be, majd ha lesz kapsz, de akkor nem ennyiért" típusú dolog, de itt már vannak árak.
(Sajnos nem ismerem ezt web shop-ot)Samsung 830 64GB
Samsung 830 128GB
Samsung 830 256GB
Samsung 830 512GBA megadott paraméterek alapján (kép hiányában) végül is lehet ez az új széria is akár...
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Horgász topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest