Aktív témák
-
-
-
-
-
Clemi
veterán
Részben egyetértek veled, bár nem tudom, hogy a felhasználó mappák alatt mit értesz. Ha a dokumentumok mappa és annak almappáira gondolsz, akkor az nekem ős idők óta mindíg is külön meghajtón volt (képek, zenék, letöltések stb) da ha a users mappára, akkor annak az SSD-n a helye.
A TEMP és CACHE mappák, ha nincs elég memóriád, hogy egy RAMdrive-ra kitedd, akkor valóan könyebben kezelhetők a gyökérben egy helyen, bár én kitettem egy 2GB-os Ramdrive-re és amint tapasztalom az a méret bőven elegendő neki.A szemét ürítésre azért jó az a CCcleaner, mert sajna nem csak a Temp és Cache mappákba szemetel a rendszer, hanem sokszor a programok saját mappájába is, meg mindenféle idióta helyekre, amit a CC szépen meg is talál, csak ésszel kell beállítani.
A futó rendszert én nem szoktam mentegetni, teljes lemezkép fomában, mivel mikor telepítéskor készen vagyok a beállított friss rendszerrel, és minden nekem szükséges programot installáltam, akkor csinálok egy teljes lemezképpel kiegészített mentést, így ha gáz van, akkor a W7 gyakorlatilag néhány perc alatt elintézi a rendszer visszaállítást abba az állapotba, amikor frissen telepítettem, és beállítottam. Ezzel az akár naponkénti rendszer mentéssel csak az a bajom, már ha növekményesre van beállítva, hogy a szétcincált rendszert menti el, és azt is állítja vissza, ha pedig különálló szeparált dátum szerinti mentést csinál, akkor okés, bár nem kevés hely kell neki.
A lapozófájlról pedig annyit, hogy annak is pont az SSD-n van értelme, mert ha már a windows kifogy a rendszermemóriából, és ahhoz kell nyúlnia, akkor legyen már olyan meghajtón, amiről gyorsan eléri, és gyorsan bele is tud írni. Legfeljebb a méretét szoktam egy kisebb de fix méretre belőni, és csak egy meghajtón enegedélyezni, ami nálam jelenleg valamelyik SSD meghajtó.
A töredezetség mentesítéshez pedig idéznék az általad linkelt blog-ből:
" - Mégis mivel végezzem ezt a fontos feladatot?
A Windows 7 rendelkezik egy nagyon hatékony töredezettség mentesítővel, mindenkinek, akinek nincsenek speciális géphasználati szokásai fokozottan ajánlott ezt használni, ugyanis tényleg kivalló programról van szó. Hosszas utánajárás után kiderült, hogy nem az Auslogics, hanem a Diskeeper gyártója szállította (hatalmas megnyugvásomra). Ez az együttműködés a Microsofttal a Windows 2000 idejéig nyúlik vissza....
.... Az idők során a felsoroltakkal volt már szerencsém. Mindig arra jutottam, hogy a gyári Windows 7-es megoldás hozza a legjobb teljesítményt, és a legkisebb töredezettséget.
"Konkrétan a Diskeeper-t még viszont nem használtam, mivel a felhasználói lemezeimen nincs olyan nagy adatmozgás, legfeljebb a film letöltési lemezemen, amit meg bármikor megnézem nincs töredezve, max 3-4%-ban, mert a w7 rendben tartja.
-
zoleeno1
veterán
Én pont így vettem pár napja a 830-at, 1 olyan tagtól, aki a magazinhoz kapta. Ő sem kapott hozzá gar papírt, felhívta őket és azonnal elküldték neki postán, amit persze nekem adott hozzá. Így néz ki a garancia levél:[link]
Szal szerintem neked is csak fel kell hívni őket és küldik.
A regisztrációt tegnap én is megcsináltam, meg is kaptam rá a +2 hónapot -
Balage76
senior tag
Mivel hivatalosan a kiadótól vásároltad, hozzájuk kell fordulnod meghibásodás esetén is, ezért.
A végső megoldás az lesz (attól függően hogy Te éppen mit kaptál), hogy vagy az előfizetői számlával, vagy egy plusz igazolással amit a kiadó állított ki (ilyen volt az előző években a külső vinyókhoz) vagy a garjeggyel tudod majd egy adott helyen intézni. Kapkodás volt, hogy lehetőleg mindenki minél előbb megkapja és ezért nem sikerült minden tökéletesre.
Ha bármikor bárki elakad a magazinos SSD-vel (meg úgy amúgy is), akkor érdemes felhívni a Samsung ügyfélszolgálatot (06 80 SAMSUNG), ők a helyi iroda szervíz részlegével konzultálva 1000%-os, megoldást tudnak ajánlani.
Akkor vajon miért írják rá, hogy vidd magaddal? Nem tudják, hogy mire van szükségük?
Egyszerűbb, gyorsabb ha nálad van a papír, ennyi.
-
Balage76
senior tag
A Chip magazinnál ott vannak a gar levelek, csak a karácsonyi szünet és a szabadságok kicsit bekavartak az ügymenetbe...
A regisztráció után igazából fölösleges a gar hosszabbítást igazoló papír, mert a regisztrációkor a típus és a sorozatszám bekerül a Samsung szervízadatbázisba amit minden szervízpont "lát". -
jozsef m.
tag
Nem tudom, de szerintem meg nem proci kérdése. A teszt futása alatt a szekvencionális sebességmérésnél a proci a lábát lógatja, 5-6%-on megy de a 4K értéknél kipörög a beállított max. frekvenciára.
Meglátjuk a barátom most vesz ugyanilyen gépbe 830-as SAMU-t, mert én is azt javasoltam neki, nála kiderül. -
"Már az SSD-k hőskorában ki lett mondva, hogy nem szabad őket töredezettség-mentesíteni, és ha jól tudom ez az állítás még ma is érvényben van."
Hát az lehet, hogy ez anno ki lett mondva, de attól még ökörség, úgy hogy akkor sem, meg most sem érvényes. Nem nem szabad, csak értelmetlen egy SSD-t defragolni, több okból is.
1. Mivel az SSD-nél az elérési idő állandó, így teljesen mindegy, hogy a fájlok adatai egymást követik avagy szanaszét találhatóak az SSD-n
2. A defrag sokat ír és mint köztudott az írási ciklusok száma korlátozott, szóval kihatással van az élettartamra(bár aki naponta többször lefuttatja a CDM-t az többet árt az SSD-jének, mint egy defrag)"Nem véletlenül kapcsolja ki a WIN7 alapból, ha SSD-t lát a meghajtók között."
Nem feltétlenül kapcsolja ki alapból a W7, usernek kell az időzített defragot kikapcsolni, mint ahogy esetlegesen az egész defrag szolgáltatást is csak a user tilthatja le."A lényeg az hogy van eredménye annak amit csinál, és ez az SSD-nek sem árt az élettartam szempontjából."
Puding próbája az evés, ezért kipróbáltam a Diskeeper-t úgy, hogy visszaghostoltam egy régebbi rendszermentést és arra eresztettem rá. Kb ugyanannyi ideig dolgozott és a végeredmény ugyanaz lett, mint a beépített defrag esetén. Én kipróbáltam amit javasoltál, most jó lenne, ha te is kipróbálnád a beépített defrafg-ot. (Élettartamra a diskeeper is kihatással van és nem pozitív irányban, hisz alapvetően egy extra features-ökkel felvértezett, de alapvetően defrag progiról van szó, ami sokat bír írni.A jelenlegi SSD-k memóriaszervezésénél/vezérlésénél van egy szabály, amit külső progik nem tudnak felülbírálni, nevezetesen, hogy olvasni lehet 1 page-t, de írni nem, mert az a teljes block írásával jár. A TRIM az (azaz maga a W7), ami "tudja", hogy mi a helyzet a block-on belül a page-ekkel és ezáltal képes olyan hatékony műveletek elvégzésére(kihatással van a GC-re és WL-re is), amit külső progival nem lehet.
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
Mivel nem használom az általad említett programokat(a diskeeper-t régen próbáltam, de már arra sem emléxem hány éve volt az), így inkább utánaolvastam és amit olvastam, az erős kétségeket ébresztett, hogy ezek a progik egyáltalán TRIM szerű karbantartásra képesek-e.
Kipróbáltam a Diskeeper-t (legújabb) és ez a látvány fogad utólag: [link]Na most az "utólag" azt jelenti ebben az esetben, hogy előtte fogtam és ráeresztettem a W7 töredezettségmentesítőjét az SSD-re... Nem tudom, hogy mit tudna ezen javítani, mert ha futtatom a diskeeper-t, az kb 3 sec alatt végez, nem csinál rajta semmit.
Olybá tűnik, hogy ez csak egy jól hangzó feature, de amúgy meg egy sima defrag is ugyanezt csinálja...
-
-
eszgabor
aktív tag
Igazából most helyhiánnyal küzdünk, nincs hova menteni a fényképezőgépekről a képeket és videókat, mert tele van az összes partíció (kivéve a C:-t, de oda nem szeretek ilyet menteni) és vagy hdd-t, vagy ssd-t venni kellene.
Az ssd vásárlás már régi tervem, így most a muszájt össze lehetne kötni a hasznossal és az ssd vásárlás után a hdd jelenlegi C: partíciója felszabadulna és lehetne képek tárolására használni, plusz a gép szaladósabb lenne az ssd-től addig is, amíg az új konfig meg nem épül. (ami igazából csak elhatározás kérdése, mert lenne rá keret, csak amíg megy a régi, addig sajnálunk rá egy kisebb vagyont elkölteni...)Köszi a választ!
G
-
eszgabor
aktív tag
Ez nem jó fajta 43k-ért? OCZ Agility 3 SATA III 2.5" SSD 120GB (AGT3-25SAT3-120G)
http://www.argep.hu/product_1622134.html
90GB - 120GB Max Performance*
Max Read: up to 525MB/s
Max Write: up to 500MB/s
Random Write 4KB: 50,000 IOPS
Maximum 4K Random Write: 85,000 IOPSVagy ez nem csinálja meg belül magának a rendrakást és takarítást?
-
jNk
senior tag
Szerintem ez nem szerelem vagy kompatibilitás kérdése hanem a vezérlő chip (és software) teljesítményé. Ahogy a különböző hw raid kártyák is különböző teljesítményre képesek ugyanazokkal az ssd-kel, úgyanúgy különbözik az amd/asmedia/marvel/intel sata vezérlőkkel elérhető sebesség is.
Az egyébként jó ár/teljesítményű asrock h61m/u3s3 sem képes kihozni az asmedia sata3 vezérlőjével a 830-as samsungból a maximumot. -
jNk
senior tag
Ki akarsz emelkedni a sata3 ssd-k közül akkor egy komoly hw raid kártyát telepakolsz ssd-vel, majd felkötöd a gatyád és bekötöd az öved
-
davidsz
senior tag
Másik fórumba írták, hogy nem létezik ... aztán megnéztem Sentinellel ... nem megy a trim
... a sok variálásban meg méricskélésben a gyári volt fent
Ez most a tuti.
Amit tőlem ez most kapott a pár hétben- újratelepít, visszatölt, idemásol-odamásol, firm frissítés ... megnyúztam rendesen.
Firm frissítés: Meglett hogy miért jó. Az előző verziót nem látta az Ubuntu. Ezt már látja RAID-ben...
-
-
Atticus85
tag
Én mindig figyeltem,hogy ki milyen konfiggal éri el az általa használt SSD-vel egy bizonyos sebességet.Amikor valaki belinkelt egy képet,vagy videót,hogy milyen gyors a gépe,és amikor látom,hogy i7-es proci,meg 4*4 giga ram,nem estem hanyatt,hogy nekem is ilyen kell,ez lesz a legjobb,mert tudtam,hogy ez nálam biztosan nem lesz ugyanolyan,egy SSD meg nem csinál egy elavult gépből ultragyors masinát,ez összetettebb dolog.Nekem ha a videókra kell alapoznom,akkor inkább az olyanok érdekelnek amin látom,hogy gyengébb a processzor,a ramok,mint az én gépembe,(már ha csak erre lehet alapoznom) mert akkor arra számíthatok,hogy kb hasonló eredményt várhatok el a sajátomnál is.Tudom,hogy úgyse lesz olyan gyors a gépem egy ugyanolyan SSD-vel,mint akinek i7 procija van 16 giga rammal,mint nekem a 2 gigával.
Én erre figyeltem,szóval én kivétel vagyok ez alól -
Formaster
addikt
-
Formaster
addikt
Már elmondtam ezeket párszor neki, de még nem annyira érti a dolgot. Kíváncsi vagyok mikorra nézi meg a 16 oldalas átfogó SSD tesztet. Nem érti mit és miért kéne választani.
ADATA és Corsair Force GT között vacilál. Trabit vegyek vagy SLS Mercit?! Szerintem nem kérdéses, hogy melyik az esélyes a kettőből.
1 Végigolvasol minden SSD elemzést, ismertető anyagok, amiket páran már belinkeltünk!
2 Kiválasztasz néhány neked tetsző SSD -t, ami jo árban és specifikációban!
3 A konkrét modellt, amit vennél, végig letapogatod GOOGLIBAN, hogy milyen hibajelenségei lehetnek, mik róla a vélemények és a független tesztek, terméktámogatás stb!
4 Kikeresed hol a leg olcsóbb, bemész a boltba megveszed, hazaviszed és örülsz!
Ez ilyen egyszerű lenne.
-
davidsz
senior tag
Dehogy tanultam
... Holnapra megvan az elfoglaltságom, hogy ezt a random hibát megtaláljam, hogy konkrétan mi okozza.
Ha jó lenne minden a géppel, akkor hozzá sem nyúlnék.Azért arra kíváncsi lennék, hogy miért vonta a Samu vissza a firmet.
Holnap tesztelek és kiderül hogy a frissítés a bibi vagy sem.
Beszámolok majd. -
Nem azt mondtam, hogy a Samsung-hoz adott Speciális NG sem tud rendesen klónozni, mert gyakorlatban ezt nem tudom megerősíteni, pusztán csak azt az infót osztottam meg, hogy a teljes verzió, jelenleg legutolsó NG-vel (NG15) szinte csak ez a gond van, hogy mindent átvisz, de mégsem indul rendszer.... Az is elképzelhető, hogy ez a butított verzió már teljesen rendben van, egy próbát mindenképp megér, aztán kiderül.
Én a helyedben nem frissítenék...
Ha meg mégis kísértést érzel FW frissítésre és bátor aligátor leszel, akkor meg úgyis megírod a tapasztalatodat, ami Nekem csak jó, mert lehet, hogy a Te károdból (is) értékes infóhoz jutok.
(Én csak akkor frissítek bármit is, ha kell, nem pedig azért, mert van újabb...) -
fenergie84
addikt
Azzal tisztában voltam, h romlani fog, csak nem gondoltam, h ilyen ütemben.
Egy éves lesz a cucc, előtte 1,5 évig egy 30gb Kingston volt, azt 100%-os SSDlife állapotban adtam el...
A Trim szerintem működik, mert a CDM kiírja...
Firmware frissítésnek utána nézek, mert nem tudom, h van-e újabb mint amit rajta van, mert már egyszer frissítettem.
Köszönöm ismételten a válaszodat -
fenergie84
addikt
Köszönöm a válaszod!
Amikor megvettem az SSD-met (Kingston SV100S2/64Gb), akkor 100%-ot mutatott, majd egy hét múlva 98%-ot, akkor elkezdtem aggódni, de itt megnyugtattak, hogy nem kell adni a programra.
Később, kb 2 hónapra rá, mikor újra elindítottam a programot, akkor már 93%-ot mutatott, tegnap pedig 89%-ot....
Nem értem, h miért romlik, hiszen csak OP van rajta, és az alapvető dolgokat beállítottam.
Lefuttattam egy CristalDisk testet és az írás kevés lett, valami 80mb a 150mb-al szemben. Ez abból fakad, hogy használatban van az SSD és tele van "szemetelve"? -
degec
senior tag
Fire/SOUL/CD : KÖSZÖNÖM ! szépen ! mögfogadom
----------------Köszi választ ! SEMMI gondom nincs csupán annyi ahol én kiskerben vásárolok nem tud abbol a nagykerből hozni ahol volt - lenne - van, mert nemvan
nem is lesz mert kifutó így abból nem választhatok sajna.. de samsung tetszik...
-
Atticus85
tag
Igazad van,nem tudtam,hogy ezis ekkora jelentőséggel bír,most pótolom.
Asztali gép.Intel 775-ös platform,egy Core2 Duo procival.Sata 2-es
Windows 7 ultimate x86 van most,és azzal is menne.
Az OCZ Vertexeket nézegetem,meg az Intel X25-ös SSD-ket,bár ehez még annyira nem értek szóval lehet,hogy ezek nemis pont a legjobb SSD-ék.A pénzt meg hát írjál\Írjatok valamit,kb 32-40 gigás SSD-re van szükségem,ezek közül melyik az ami jó vásár lenne? -
"Ha "degec"-nek elég lenne a 80 vagy 120 GB-os, akkor hiába olcsó a Samsung 470 256GB, még annyit is kár kiadni érte."
Igen, ez igaz, csak mivel azt írta topiktárs, hogy "hdd-t szeretnének kiváltani vele", ezért javasoltam a nagyobb kapacitást, ár/kapacitásban meg az most a legjobb talán.
(Mondjuk az OS-t jó lenne tudni mi, mert TRIM nélkül a Samu csak "félkezű óriás"...) -
bajnokpityu
félisten
max 60gigásat vennék. hááát,akkor lehet én leszek az első,aki bepróbálja mindkét teknikát.csak az a kérdés,h melyik tipust(forcét ajánlottátok), és milyen sorrendben próbáljak ki.de akkor a cacheing lesz várhatóan a kevéssé gyors,ezt kell először kipróbálni.
ugyanakkor mivel a HDDt megbizhatóbbnak tartom,ezért a cacheingnek nagyon sokkal kéne elmaradnia sebességben, hogy megérje a tisztán SSD rizikóját.
-
bajnokpityu
félisten
-
Zollee
tag
Köszönöm a tanácsokat, ajánlatokat. Gondolkodom a Force GT-n.. Elég korrektnek tűnik.
Azt még megkérdezhetem, hogy érdemes-e a rendszert is erre rakni, vagy inkább csak a szoftvereket? (nem tudom az op.rendszer SSD-ről működtetése mennyire befolyásolja a kütyü élettartamát) Vagy csak az aktuálisan használt PSD fájlokat tároljam inkább rajta? Vagy minden menjen winyóra és csak a scratch disk területet adjam meg az SSD-re?Bocs a sok hülye kérdésért, de az SSD-khez debil vagyok..
-
Zollee
tag
-
kabanka
aktív tag
Kössz az értelmes hozzászólást
Azért ilyenkor vár az ember mellé valami magyarázatot is ami komoly érveket sorakoztat fel. És a fórum nem azért van hogy beszólj másnak hanem a másikhoz intézett segítségnyújtásról. Én kérek elnézést a problémám miatt Bodor felhasználótól
))
-
davidsz
senior tag
Megnéztem még hogy mi van ha a Win7 saját drivere van fent, vagy az intel legújabb vezérlő drivere. Nem tapasztaltam jelentős különbséget. Többször futtatva ugyanazt hozza.
Ez a Ghost dolog viszont érdekesre sikerült. Lehet megjátszok egy szűz telepítést megint.
Mára már a SATA3 kártya úgy is betett mindennek. -
Zlin50
senior tag
Nem akármiért fogott össze néhány vállalkozó szellemű fórumtag, hogy összegyűjtse a tapasztalatokat. Olvassátok el az első hsz-t!!! Update
A több éves tapasztalat sem ér semmit amikor lépten-nyomon újabb és újabb SSD-k jelennek meg és nincs velük tapasztalat.
Az viszont furcsa hogy a korábbiakkal sok az ilyen tapasztalat: kék halál, bios nem látja, 8MB kapacitás, hol van az 500MB/s? (a gyártó ezzel dicsekszik), pedig ez "best buy" stb.
Hogy mindezekkel ne kelljen szembesülni igenis alapvető elvárás, mert szabványokon alapulnak és nem utolsósorban qurrrrrrrrrrrrva drága mindegyik egytől-egyig hogy egyetlen gyártó is ilyen faxságokat megengedjen a felhasználókkal szemben. Ez is azt bizonyítja hogy a gyártóknak saját maguknak sincs tapasztalata a saját meghajtójukkal, mert csak nyomják ki ész nélkül és akkor jönnek a problémák. Ezek után milyen szakmaiságot vártok el?
Melyiket találják jónak a felhasználók melyiket nem, ez a lényeg. -
davidsz
senior tag
Nem értem a dolgok lényegét
Ha Crucial M4 és a Samsung 830 ajánlott, akkor amíg ez nem változik, ezt kell dícsérni
Mindemellett megjegyzem, magam nem istenítem. Egyszerűen jó! - Volt Kingston SSD-m már egy éve. Inkább visszatettem a HDD-t oprendszernek ... volt egy két szar tapasztalatom. Más dolog a mérés és az eredmény és más az, amikor megy - és tényleg megy, amikor dolgozol vele és nem csak virtuális pénisznövelő.
Nodor: Nem neked szól, csak nem bírtam megállni, hogy hozzászóljak.
-
Zlin50
senior tag
A szendforsz csak arra lesz jó hogy az eddig is hirdetett 500MB/s értékeket mutathassa a publikum felé néhány új versenyző. Marketing csupán, ennyi és nem több. Továbbra is csak az 500-as értékeket fogják sokan hajszolni holott azok csak tömöríthető adatokkal mérhető. A 4k az a lényeg, meg az inkompresszibilis mérések (random), és ezért csakis a CDM méréseit érdemes megnézni. Lehet nem fog tetszetős eredményket adni, de a legközelebb van ahhoz, amire a rendszer alatt számíthatunk. Az M4 ad 25-30 -at olvasásra. Meg is mutatkozik ez abban hogy egy adott program kb 150megás indítófájlal 5mp alatt nyílik meg a mellékes apróságokkal együtt. Majd amikor ez a többszöröse lesz akkor lehet majd megnézni a rendszer töltődést meg a programok megnyitását. Igaz ez már jóval meghaladja azt amit HDD nyújt, ami ötször annyi idő alatt tölti be.
-
Balage76
senior tag
Az a helyzet, hogy igazából nem tud nagyon más választani. A Sandforce különböző tipusain kívül vannak még a Kingston által használt kétes hírnevű Jmicron/Toshiba változatok, az Intel sajátjai és a Samsungos vezérlő.
Az Intel köszöni elvan a maga dolgaival, nincs rászorulva arra hogy részleteiben eladja az SSD-it.
A Jmicron/Toshiba ugye kapufa.
Amikor a Samsung piacra dobta a 470-es sorozatot lassan több mint 1,5 éve, akkor mindenkinek megmondta, hogy viszlát, a korábbi elég széleskörű OEM beszállítás helyett más többet nem kaphat Samsung vezérlőt. Nagyjából azóta tart ez a Sandforce őrület... -
Balage76
senior tag
Most őszintén, a Zalman vagy a Galaxy mit tesz ehhez hozzá?
Igyekeznek kihasználni a márkanevük előnyeit, de ezzel az erővel nyugodtan rá lehetne írni, hogy "Zalman, powered by Corsair", csak akkor meg inkább mindenki az "eredeti" Corsair-t venné meg és semmi értelme az egésznek. Autóban is van ilyen, a SangYong (vagy hogy írják) aszfaltbuborékokon is ott van hátul hogy "powered by Mercedes Benz"
Volt már ilyen az IT-ban is, hogy csak az LG külső vinyókat említsem. Azokban is volt minden (WD, Toshiba, Samsung) a matrica alatt.Egy másik helyen már megírtam, hogy ettől még nem lesznek olcsóbbak a termékek (jobbak sem), mert a beszállítója jó eséllyel egy és ugyanaz mindegyik ilyen matricázott terméknek. Márpedig alapvetően a beszállító szabja meg az árat és ha ő egyik hónapban a Zalmannak ad 5 euróval olcsóbb árat, a másik hónapban meg a Galaxynak, akkor pont semmit nem ér az egész, versenyről pedig végképp nem beszélhetünk. Ennek általában az a vége, hogy az ilyen nagy márkanevek fél/egy év tündöklés után eltűnnek és max a garanciális gondot hagyják hátra...
Félre ne értsd, nem fikázni akarom egyik említett céget sem, a saját termékeikkel bizonyára megérdemelten értek/érnek el sikereket, de itt most pont nem erről van szó.
-
-
-
kerekfej
őstag
új firmware-rel már semmi probléma nincsen a Sandforce-os SSD-vel
Ezt páran már megcáfolták. Sokat javított az FW, de még nem 100%-os most sem, messze van még a tökéletestől. Az eddigi rossz statisztikán nehezen tud már javítani, eljátszotta a gyártó a bizalmat. Firmware frissítés ellenére volt aki beszámolt már itt kék halálról. Sandforce vezérlők írási sebességtöbblete egyből tovaszáll amikor nem tömöríthető adatokat kap (filmek, nagyobb tömörített fájlok másolása).
Nem csak kizárólag azt ajánlom, így te nem mondasz igazat.
Miért kellene ajánlani egy gyengébb terméket, mikor kapható olyan ami megüti az elvárható szintet, erre adj választ! Az meg nem jelent semmi se ki írt ide előbb, mert annak semmi köze amiről a vita megy.
-
kerekfej
őstag
Miért kellene használnom egyáltalán ilyet, meg tudnád indokolni egyáltalán? Hol van az megírva, hogy csak saját használat után lehet valamiről véleményt alkotni?
Ezt meg honnan veszed? Onnan, hogy be lett linkelve róla pár felhasználó saját tapasztalata és ezt te is láttad, csak nem akarod beismerni, mert cinikus vagy.
Próbálok ajánlani pár megbízható(bb) terméket ti meg játsszátok a hülyeséget. Jelenleg az OCZ, Corsair és Sandforce-nál lép fel az a jelenség, hogy nem kifogástalan a termékük, ezért nyugodt szívvel nem is ajánlhatók. Jó lenne ha ti is elismernétek ezt már, mert unalmas amit csináltok. Tucatszám lettek már itt linkelve a felhasználók negatív tapasztalati és itt a pont.
DeadMeat Neked azzal mi a bajod, hogy jó akarok másoknak?
Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest