Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
kerekfej
üzenetére
Nekem is unalmas amit te csinálsz...
Más sem teszel, mint szinte csak a Samu SSD-ket ajánlod mindenkinek, nem tudom milyen ösztönzésből, de nem is akarom.
Semmi bajom nincs velük, és már én is ilyeneket használok,de nem azért mert bajom volt az OCZ-vel. . Itt olvasható a váltásom oka
Többször leírták már többen is az utóbbi időben, hogy az új firmware-rel már semmi probléma nincsen a Sandforce-os SSD-vel, az OCZ termékeivel sem. Nem értem, hogy Te ezt miért nem tudod tudomásul venni.Nem kéne az újonnan érdeklődők számára leszűkítened a választékot, az ajánlást a kedvenc márkádra!
Pár hónapja berobbantál ide a fórumra nagy arccal, és osztod az észt, úgy, hogy nincs túl sok tapasztalatod a témában, csak olvasgatod a teszteket és a hozzászólásokat, és kigyűjtögeted a negatív hozzászólásokat, nem figyelembe véve a hozzászólásaidra kapott többszöri elmarasztaló véleményt.
Vagyunk itt páran, akik több éve, szinte a kezdetetektől használunk, használtunk több fajta SSD-t, és valószínű, hogy ennyi tapasztalattal, nem a levegőbe beszélünk.
Nem hiszem, hogy cinikus lennék, inkább realista, de semmiképp sem olyan valaki, aki egyetlen gyártó termékét ajánlaná csak, annak ellenére, hogy van sok más hozzá hasonló ár/érték arányban, és teljesítményben egyaránt. Gondolkodj el ezeken légy szíves, és a többi hozzászólásodra kapott válaszon, reakción!
Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Red Dead Redemption 2 (Konzol)
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Foxpost
- Vicces képek
- One mobilszolgáltatások
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Purple 3.5 4TB SATA3 (WD43PURZ) új
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs