Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
[link]
Agilizy3 Asrosck 970 extreme3 lapban, legfrissebb Sata driverrel, gyorsult érzésre is, a teszt szerint is ICH10R-hez képest. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
jim_raynor70
üzenetére
Jah kellene... csak mondd ezt egy melegebb hdd-nek
Hita ultrastar ventillátor után a ház elejében most 19 fokos szobában 43 fokos... ha dolgoztatom akkor 50-52 fokos lesz hipp-hopp.Nyáron meg
De köszöni szépen jól érzi magát.Hűtöttem már vízzel is, nyáron így volt 43 fokos alapból... Igaz munka közben sem ment nagyon 50 fok fölé.. simán csak fújva 55... Ezért nem érte meg nekem a 15k-t a hűtő.Ki is dobtam, kellett a hely az új jövevényeknek. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
jim_raynor70
üzenetére
"Először is a BIOS-ban a SATA vezérlőjének módját állítsuk AHCI-ra, ugyanis a TRIM parancsot csak az AHCI meghajtóprogram képes továbbítani."
PH cikkből idéztem.IDE módban nincs AHCI driver, ha az nincs nem megy a TRIM sem.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
bitblueduck
üzenetére
Teljesen jó az agt 3, specifikációknak ne dőlj be, nem fog annyit hozni soha max szintetikus tesztekben.Viszont másoláson kívül mindenben jól megállja a helyét amire egy osnek szöüksége lehet.
-
-
DeadMeat
nagyúr
Használtat csak bolti garival, tesztelve szenmélyesen!
Samu 830 az ajánlott, (30-35K) mindenhol jól teljesít.Ha olcsóbb árszegmenst nézel és csak Os alá kell, akkor még szerintem az ocz agility3 vertex3 corsair gt és társaik is szóba jöhetnek.
Ezek közül a legolcsóbb az agility3 25K és a leglasabb is, de használat közben a másolgatásokon kívül nem fog feltűnni. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Kolondrum
üzenetére
3 hónapja van a gépben az ssd azóta az rst driver is mellette... egy pillanatra sem halt meg.Sem az ssd sem program...
Engem meg egy 6 éves driver nem érdekel, kevesebbet nyújt mint emez... ill ami nekem számít nem megy vele.Sebességben semmi különbség nincs, akkor miért is ne használjam? -
DeadMeat
nagyúr
válasz
zetecR
üzenetére
Ez eddig is egyértelmű volt, jól tömöríthető adatokkal villámgyors a sandforce, a többivel nem annyira.Os alá tökéletes.8k-val volt olcsóbb az agility3 mint a 830 anno amikor vettem.Azért lett az.Felraktam rá egy win7-et, azóta 3db jpeg képet másoltam le róla, fel rá semmit.(a telepítéseken kívül természetesen) Jobb a samsung, ez eddig is egyértelmű volt számomra, de nem érte volna nekem meg az árkülönbözetet.Nekem ez számított.

-
DeadMeat
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
Ja értem engem baszol le azért amit nekem írtak.
Logikus
. És nekem nincsen f. bajom szerencsére elég régen voltam beteg.
De igazad van elég az offból mert p.-n leszünk rúgva.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére

-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Jack@l
üzenetére
ami az osnek szamít közel annyit hoz mint a többi " rendes tesztekkel"... am számít valamit a teszt? Bár ha arra akarja használni, hogy ide-oda másolgasson rá tényleg van jobb alternatíva...
Az egyes vezérlők meg a marvell vezérlők, bár erre is érkezett már cáfolat is... de persze e felett is elsiklunk
-
DeadMeat
nagyúr
nyugodtan vedd az agt3-at, semmi bajod nem lesz belőle... 3 hónapja használom, szintén sata2-n, semmi gondom nem volt vele.Ja de nem hoz olyan szép eredményeket szintetikus tesztekben mint a samsung... irl nem veszel észre belőle semmit! csak kerekfej hüjesége mert őt a samsung pénzeli...
Mr. Funes: mind3 jó lesz a lapodhoz, ha kicsit a jövőre is gondolsz a sata3 veszed.Nagyon jó drive a 830 is.
-
DeadMeat
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem, a legfrisebb intel rapid blablabla drivert használom.Csak látom mindíg, hogy te a wines drivert preferálod, gondoltam megnézem mit mutat vele.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Kipróbáltam alap AHCI driverrel is, a 4KQD32 írás 170-re leesett.Más nem változott, sem a random sem a fill-t kiválasztva.Lefuttattam 2x is, ugyan az.Fura... Marad az intel driver, evel megy a jitter mérés AHCI módban is.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
63 az olvasás és 202 az írás
-
DeadMeat
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Kolondrum
üzenetére
Mondjuk itt koránt sem arról van szó, hogy hülyeséget ajánl, mert nem.Hanem arról, hogy tapasztalat nélkül fröcsög minden sandforce chipes ssd-re kizárólag mások (olyan felhasználók, akik hibás darabot kaptak) irománya alapján általánosít.Holott koránt sem annyira roszak, mint ahogy ő azt beállítja.. Mert ha megnézed a listát is mind a 2-es szériából van vagyis a régi vezérlős.Az újakról igaz nincs iromány, ami érdekes, mert hamarabb jelent meg mint a 830.
Ezen megy a rugózás, nem azon hogy rossz volna amit ajánl.
Amúgy direkt kipróbáltam egy 2 rétegű lemez isoját hdd-ről ssd-re 90mb-al kezdi, 60-al fejezi be.Raid0 tömbről 130-al kezd 90-el fejezi be.Ez olyan xar?
-
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
kerekfej
üzenetére
Akkor evvel az erővel szar a samsung is, mert már olvastam, hogy valakinek meghalt.Több fórumon is.. Írhatnám, de nem írom, mert nincs saját tapasztalatom vele... Egy fórumba akárki által beírt szösszenet, meg minden csak nem saját tapasztalat... mert több minden miatt lehet a hiba.. De ez persze neked mindegy.
Amúgy:agility 3 van most a gépben.Semmi nyűgje, pedig direkt kipróbáltam sata3 lapban is amd/intel semmi kékhalál, fagyás.Sata 2 lapban is már a második jár "alatta".Persze hiba nélkül.
Jajj de mégis egy gondom van vele, illetve marhára nem fér a fejembe hogyan lehet az a windows 7 home premium minden sallangal +steam kösnyvtárral elfér 24gb-on, holott a hdd-n ugyan ez 30gb fölött volt... Jah de tudom sandforce..
Ami a legjobb benne, hogy 6K-val volt olcsóbb mint a legolcsóbb samu/corsair/kingston alternatíva... Ami azért nem elhanyagolható szerintem.
Igazán befejezhetnéd már a háttér nélküli köpködést... -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Az új fw-el kellett volna kezdeni, így húzhatod újra a friss rendszert.
Nekem jobb lett tőle. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Wind-Storm
üzenetére
persze.Egyébkén minek kellene a driver ha nincs bekapcsolva?

-
DeadMeat
nagyúr
Üdv
Nem konkrétan ssd: Kellene nekem giga p35 lap alá olyan ahci driver,amit fel is tudok rakni.Ami intel letöltéseiben van nem jó hozzá, nem megy fel. Win7 ich9 driver kellene,intelnél meg csak ich9r és ich9m található.
Aktív témák
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- PC bontás - Fractal Design ház, CM 750W, WS C422 PRO, Xeon W-2125, 128Gb, 6Tb SSD, 1050Ti
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De köszöni szépen jól érzi magát.Hűtöttem már vízzel is, nyáron így volt 43 fokos alapból... Igaz munka közben sem ment nagyon 50 fok fölé.. simán csak fújva 55... Ezért nem érte meg nekem a 15k-t a hűtő.Ki is dobtam, kellett a hely az új jövevényeknek.

Máshogy nem megy a trimm.

. És nekem nincsen f. bajom szerencsére elég régen voltam beteg.