Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
Aryan
senior tag
válasz
Maximum1
üzenetére
Itt van a random eredmény.
(#30337) Bodor: Nálam nagyon nem vált be. Tesztekben lassú volt nagyon és valós életben is.Progik, játékok telepítésének ideje elégé extrém volt. Legújabb Batman játék min. 1óra alatt sikerült felmásznia a v200-ra. Szerencsére a cserét ingyen megúsztam Kingstonról Samsungra.
Raid0-ban mit tudnak a Samsungok? Ismerősnek Kingston 120Gb-os Hyperx-e van raid0-ban és szerintem lassú a kettő. Asus Crosshair Formula V-re vannak hajtva win7 x64 alatt. Olvasási sebessége: 520Mb/s körül van írási sebessége 320Mb/s ha jól emlékszem, szóval nem valami fényes a Crystaldiskinfo szerint.
-
Aryan
senior tag
Kingston V200-as csoda után végre egy normális ssd
:Samsung 830 64GB
Oprendszer Win7 X64,AHCI mód, Asrock 870 Extreme 3 deszka. -
Aryan
senior tag
Beléptem én is a Kingston V200-sok klubjába egy 64gb-ossal, de remélem januárban már más lesz a gépben. Fura egy szerzett ez az ssd típus. Látszólag jól működik, gyors boot, böngészés illetve program betöltés. Viszont random laggol a gép játékok alatt, filmezés illetve böngészés alatt. Totalcommander-t használva az írás 80-130mb/s körül van ami még szerintem normális egy ilyen árú ssd-től viszont ha akarok rá telepíteni valamit az elég veszéles tud lenni. Tegnap durván 1óra alatt mászott fel rá az új Batman játék ami ha jól emlékszem 17GB körül van. Adata 128gb-os511-esre cserélem majd vagy 2x60-asra. Kingston Hyperx-e van még talonban.
Nagykerben vagyok szervizes, jó ideje árulunk már ssd-t. Saját tapasztalatom alapján a PQI,Kingston SV100-as (és 200
), Adata olcsóbb szériáit kerülném. PQi-k nagyon lassúak, Kingston-nok 90% már full 0-san érkeznek be (bios sem látja), Adata-kból (sata2-es AS596-os) is sok a 0-s plusz ott is előfordul a SV200-s tünet, laggol vele minden.
PQI ssd-k már nincsenek szerencsére nálunk, viszont Intel-ből Samsung-ból még nem láttam egy rosszat sem. Intel-t is régóta árulunk, Samsungot 1éve. Intel belsősből (x25-m) volt kettő rossz darab.Végül itt a frenetikus V200. Legújabb AHCI driver és minden kivan kapcsolva windows alatt ami fogná. Nem a benchmarkokra indulok be, de használhatatlan az ssd a minden napi életben :

-
Aryan
senior tag
válasz
simlisgumis
üzenetére
Csak hozzon nekem is a jézuska......

Fasza gyors lett, majd csörögj belőjük a maradék dolgokat.....
-
Aryan
senior tag
Sziasztok, annyi lenne a kérdésem, hogy mennyire jó ez az SSD: SNM225-S2/80GB. Intelt nem tudok beszerezni, jövőre lesz majd.
Másik kérdés, hogy ez már a G2-es INTEL X25-M vagy az első verzió.
Harmadik kérdés, sebességben sokat dob ha bekerül a gépben még egy ugyan ilyen és RAID 0-ban van kötve.
Sajnos nem nekem lesz a kütyü
. Köszi a válaszokat előre is!!Ja az oprendszer Windows 7 X64 Pro, nem tudom számít befolyásol e valamit.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
.