Hirdetés
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
fenergie84
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hát ez biztató

Köszönöm azért az infót
Kb mennyi amúgy a szállítás költsége? -
fenergie84
addikt
Kingston gyártói gart h lehet érvényesíteni (itthon/külföld)?
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Egy ismerősöm felhívott tegnap, h vett egy OCZ (nem tudom melyik típust) ssd-t és problémába ütközött op telepítés közben. Az win7 telepítő elért odáig, h újraindítsa a gépet, de ezt követően a gép nem ismerte fel az SSD-t biosban sem...
Többször is próbálkozott újraindítással de semmi, egyébként valami X58 lapja van, telepítés előtt átállította AHCI módra a vezérlőd.
Így látatlanban tudtok valami tippet mondani, h mi lehet a probléma? -
fenergie84
addikt
Lenne egy kérdésem

Mostanság észrevettem, h a chrome be-be lassul...van mikor egy kattintás után villámgyorsan bejön az oldal, van mikor több másodpercig "homokórázik" aztán végül gyorsan bejön a kívánt oldal.
Mitől lehet ez?
(nem megy torrent, nincs másik gép ami fogná a sávszélet stb...)
Ja, egy Samsung 830 64gb sata2-őre kötve, ezen van az op és a programok... -
fenergie84
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
nem tudom melyiket érdemes megvenni, kár, h az edigital nem játszik nálad (ha jól emlékszem), mert ott most a 60gb akcióban van, a Samu 64gb-ról már nem is beszélve...
-
fenergie84
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
véletlenül nem ugyan azt linkelted 2szer?

-
-
fenergie84
addikt
-
fenergie84
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
ok, utána nézek

kösz
-
fenergie84
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
De akkor miért lehet, h ennyire elmarad?
Most már sata2-őn van, így gyorsabb is, mint a fenti képen látható...de azért jó lenne, ha sata3-on tudnám használni. -
fenergie84
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm a válaszod

Akkor marad a sata2 intel vezérlő...
-
fenergie84
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Esetleg az én problémámra nem tudsz valami magyarázatot?
[link]
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.
Van egy Asus P7P55D-E lapom, azon pedig egy sata3 marvell 9123/9120 controller.
Na most erre kötve egy Samsung 830 64gb ezt produkálja:Van esetleg a gyári Marvell driver-en kívül más is, amivel működésre bírhatom, amivel hozná a gyári értékeket, vagy azt közelítőket?
-
fenergie84
addikt
Melyik SSD most a Best-Buy? (Samsung 830?)
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Az SSD-mre (Kingston V100 64gb) eddig kb. 4szer írta a HDsentinel az elmúlt 1 hónapban, hogy probléma lépett fel az SSD írása közben...és ezért a kondíció lesett 99-re. Általában 3-4 nap elteltével felmegy újra 100%-ra. Nem is tulajdonítanék neki nagy jelentőséget, ha nem kb 4-szer fordult volna elő már.
Valami tipp, hogy mi lehet az oka? Vezérlő? Kábel, vagy maga az SSD? Régi op? Stb?
Előre is kösz
-
fenergie84
addikt
Azzal tisztában voltam, h romlani fog, csak nem gondoltam, h ilyen ütemben.
Egy éves lesz a cucc, előtte 1,5 évig egy 30gb Kingston volt, azt 100%-os SSDlife állapotban adtam el...
A Trim szerintem működik, mert a CDM kiírja...
Firmware frissítésnek utána nézek, mert nem tudom, h van-e újabb mint amit rajta van, mert már egyszer frissítettem.
Köszönöm ismételten a válaszodat
-
fenergie84
addikt
Köszönöm a válaszod!
Amikor megvettem az SSD-met (Kingston SV100S2/64Gb), akkor 100%-ot mutatott, majd egy hét múlva 98%-ot, akkor elkezdtem aggódni, de itt megnyugtattak, hogy nem kell adni a programra.
Később, kb 2 hónapra rá, mikor újra elindítottam a programot, akkor már 93%-ot mutatott, tegnap pedig 89%-ot....
Nem értem, h miért romlik, hiszen csak OP van rajta, és az alapvető dolgokat beállítottam.
Lefuttattam egy CristalDisk testet és az írás kevés lett, valami 80mb a 150mb-al szemben. Ez abból fakad, hogy használatban van az SSD és tele van "szemetelve"? -
fenergie84
addikt
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Köszönöm, de mit célszerű beállítani a progiban?
Ezt arra értem, hogy mit engedhetek neki törölni és mit nem?
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Rég voltam már itt, a kérdésem a következő:
Van már valami program, amivel érdemi információt lehet szerezni az SSD állapotáról, élettartamáról, valamint van-e, olyan progi ami karban tartja nekem?
Előre is köszönöm a válaszokat
-
fenergie84
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére
Jól mondja, én az alaplaphoz igaz jó minőségű kábeleket kaptam, pattintós véggel, de így is a jól bevált kábeleket használom most is, amik már régről meg vannak...(mezei piros színűek)

-
fenergie84
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére
Nyugi, az SSD-nek semmi baja

Nekem is volt ilyen, egy pár nap elteltével vissza megy 100%-ra a kondíció, az az egy hiba a kábel miatt lehetséges...de az nem azt jelenti, hogy a kábel rossz, csak éppen akkor rosszul érintkezett.
Amúgy azt honnan tudod, h a kábel Sata3-as?
Rá van írva? -
fenergie84
addikt
Köszönöm srácok a megnyugtatást

-
fenergie84
addikt
válasz
lajosx
üzenetére
rosszul írtam, nekem az intel vezérlőn van az SSD, de van Jmicron és Marvel is.
A lapod honlapján ez van:Intel® ICH10R controller :
6 x SATA 3Gb/s port(s), black
Support Raid 0, 1, 5, 10
Marvell® PCIe 9128 controller : *1
2 x SATA 6Gb/s port(s), gray
JMicron® JMB362 controller :
1 x Power eSATA 3Gb/s port(s), green
1 x eSATA 3Gb/s port(s), redtehát alap helyzetben a Sata2 az intel, Sata3 marvel és van eSata ami Jmicron...
-
-
-
fenergie84
addikt
válasz
Core2duo6600
üzenetére
amit én írtam az a V+100 széria...
-
fenergie84
addikt
Most találtam ezt: [link]
tudom már régi, de kérdem én, mint tudatlan, hogy még mindig aktuális?
mert, ha igen, akkor frissítem... -
fenergie84
addikt
válasz
Attila2003
üzenetére
Bele lehet rakni a hosszúba is, viszont mérhetnél megmérhetnéd, h milyen értékeket produkál az SSD...mert, ha nem indokolt, felesleges a Sata3 kártya...
-
fenergie84
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
Tudja, és kell, a win7 magától végzi, de arra ügyelj, h a biosban AHCI-ra legyen állítva a Sata vezérlő (ne IDE-re), mert csak így fog menni a TRIM.
-
fenergie84
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
Annyi, h hamarabb fogod lecserélni, mint hogy tönkremenjen...

-
fenergie84
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
nagy...nagy...

Nekem F3 samsung volt előtte, akkor az volt a leggyorsabb 1 tányéros 7200rpm-es vinyó, és ahhoz képest is pattogós lett minden...
Szóval érezhetően gyorsabb
-
fenergie84
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
Nekem ilyen van, átlag felhasználásra tökéletes...

-
fenergie84
addikt
Az SSDlife proginak mennyire lehet hinni?
A jelenlegi Kingston 64gb-ra 96% ír...a HDsentinel pedig 100%-ot, a CrystalDisk pedig 100%-ot...most akkor melyik hazudik?
-
fenergie84
addikt
Lenne egy naiv kérdésem

Olvastam a Kingston ssd fw. problémáról, ha szeretném frissíteni, akkor elvesznek az adatok róla?
Azért kérdem, mert ugye rendszermeghajtó és nem akarok sokat kínlódni vele... -
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Vettem a minap egy Kingston SV100S2/64G ssd-t, mely ezt produkálta első körben:majd frissítettem az intel chipset drivert és ez lett az eredménye:
Egy Asus P7P55D-E lapom van, amin van sata3 csati Marwell vezérlővel, a kérdésem az lenne, hogy nem születne jobb eredmény, ha arra kötném az ssd-t?
-
fenergie84
addikt
Kérnék ismét egy kis segítséget

A firefox böngészési előzményeit szeretném átpakolni, de csak odáig jutottam, hogy beírtam a fejlécbe, h about:config...
ezek után mit tegyek, mit és hogyan állítsak?
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Logitech G502X Lightspeed gamer egér
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest