Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kolosszális teleppel hajt lapot a Magic V6
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Megprobálom tömören leírni a problémám:
Adott egy OCZ Vertex 3 120Gb-os SSD. Most vettem. Néztem leírásokat, telepítés előtt érdemes firmware-t frissíteni. Logouton van is egy régebbi leírás hogyan kell. OCZ oldalárol leszedtem a legfrissebb frissítő szoftvert, elolvastam az OCZ hivatalos leírását a folyamatrol (AHCI, WIN7, nem saját magárol frissíteni).Firmware update szoftvert elindítom rámegyek hogy firmware update, kiírja hogy úgy tűnik hogy a legfrissebb firmware van rajta, de felajánlja hogy frissítem-e mégis. Rámentem hogy frissítsen. Megjelenik egy állapotjelző csík, kiírja download, le is szedi szépen, után jön az hogy installing update és itt 0%-nál csontra fagy az egész win (a számítógép hibátlan amúgy, nem szokott fagyni, még teszteltem is napokig a gépet hátha az a gond).
Többször is megpróbáltam mindig ugyanez van... csak a restart segít. Ez azért lehet mert a meglévő firmwarenél valóban nincs újabb és újra azt akarja telepíteni rá? Vagy ilyenkor valójában dolgozik csak ez több mint 20 percig tart (secure earse-t is csinál esetleg) ?
Aktív témák
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs