Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Valaki ötlet?

-
ez_meg_emaz
őstag
Sziasztok.
Én is elküldeném a teszteredményeimet (2x is probáltam) de nekem automatikusan elküldi ha rányomok a levél szerkesztésére. Nem tudom így csatolni a képet. Mit baszok el? Outlook 2010, imap (gmail). -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Megvan a probléma.
Bocs hogy fölösen irkáltam. 
Ha lefagy a firmware update az az AHCI beállítások miatt van. Legalábbis OCZ-nél tuti. Én ott rontottam el hogy bár beállítottam AHCI-re az "Onboard SATA/IDE Ctrl mode"-ot, viszont volt egy másik beállítás is a BIOS-ban amit át kellett állítani AHCI-re ("SATA RAID/AHCI mode") és azt nem vettem észre.

Így már hibátlanul megy.
-
ez_meg_emaz
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Megprobálom tömören leírni a problémám:
Adott egy OCZ Vertex 3 120Gb-os SSD. Most vettem. Néztem leírásokat, telepítés előtt érdemes firmware-t frissíteni. Logouton van is egy régebbi leírás hogyan kell. OCZ oldalárol leszedtem a legfrissebb frissítő szoftvert, elolvastam az OCZ hivatalos leírását a folyamatrol (AHCI, WIN7, nem saját magárol frissíteni).Firmware update szoftvert elindítom rámegyek hogy firmware update, kiírja hogy úgy tűnik hogy a legfrissebb firmware van rajta, de felajánlja hogy frissítem-e mégis. Rámentem hogy frissítsen. Megjelenik egy állapotjelző csík, kiírja download, le is szedi szépen, után jön az hogy installing update és itt 0%-nál csontra fagy az egész win (a számítógép hibátlan amúgy, nem szokott fagyni, még teszteltem is napokig a gépet hátha az a gond).
Többször is megpróbáltam mindig ugyanez van... csak a restart segít. Ez azért lehet mert a meglévő firmwarenél valóban nincs újabb és újra azt akarja telepíteni rá? Vagy ilyenkor valójában dolgozik csak ez több mint 20 percig tart (secure earse-t is csinál esetleg) ?
Aktív témák
- LEGO klub
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Saab, Volvo topik
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Thermalright Assassin X 120 V2
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Bocs hogy fölösen irkáltam.