Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
Nagy help kellene!
Vettem egy Crucial V4-es 64 GB-os SSD-t, a Sata2-es alaplapomhoz. Friss Win 7 64 bitet telepítettem rá, felraktam a szükséges progikat, aztán a hagyományos belső vinyót is visszadugtam. Minden működik rendesen, viszont minden állati lassú!
Elvileg a Sata2-es SSD vel is kb 10x sebességnövekedésre kellene számítani. 32 bites Win 7 ről váltottam, és nem hogy minden gyorsabb lett, hanem minden sokkal sokkal lassabb lett. Olyan dolgokra kell várni csomó időt hogy szinte hihetetlen. Pl. böngészés közben ha valami komolyabb weboldalt megnyitok van hogy hosszú másodpercekig nem reagál a böngésző. Miközben a Thunderbird tölti le a leveleket, ha elindítok egy mp3-at egy csomó idő eltellik mire elindul a winamp. És még csomó ilyesmit fel tudnék sorolni. Egyszerűen minden lassabb, mindenre többet kell várni mint amikor normál vinyón volt a rendszer.
Elvileg minden SSD-hez szükséges dolgot beállítottam, AHCI módban telepítettem a Windows-t és azóta is abban van, indexelés, előtöltés letiltva. Pagefile van. Még sosem volt dolgom SSD-vel, de egyszerűen elképesztő hogy gyorsulás helyett lassúságot tapasztalok, pedig semmilyen más hiba nincs, minden rendesen működik.
Szerintetek mi lehet a gond?
Köszi előre is!
Aktív témák
- BestBuy topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Micro Four Thirds
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung 980 500GB
- 1 TB Samsung, HGST, Western Digital 2,5" SATA-s winchesterek eladóak! 100/100
- 500 GB 2,5" SATA-s winchesterek eladóak (Samsung, Toshiba, Seagate) 100/100
- 500 GB 3,5" SATA-s winchesterek eladóak (Western Digital, Toshiba, Seagate) 100/100
- Hitachi 500GB 2,5"-os laptop hdd-k (ár és állapot a leírásban)
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (ELKELTEK)
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest