- iPhone topik
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
Nagy help kellene!
Vettem egy Crucial V4-es 64 GB-os SSD-t, a Sata2-es alaplapomhoz. Friss Win 7 64 bitet telepítettem rá, felraktam a szükséges progikat, aztán a hagyományos belső vinyót is visszadugtam. Minden működik rendesen, viszont minden állati lassú!
Elvileg a Sata2-es SSD vel is kb 10x sebességnövekedésre kellene számítani. 32 bites Win 7 ről váltottam, és nem hogy minden gyorsabb lett, hanem minden sokkal sokkal lassabb lett. Olyan dolgokra kell várni csomó időt hogy szinte hihetetlen. Pl. böngészés közben ha valami komolyabb weboldalt megnyitok van hogy hosszú másodpercekig nem reagál a böngésző. Miközben a Thunderbird tölti le a leveleket, ha elindítok egy mp3-at egy csomó idő eltellik mire elindul a winamp. És még csomó ilyesmit fel tudnék sorolni. Egyszerűen minden lassabb, mindenre többet kell várni mint amikor normál vinyón volt a rendszer.
Elvileg minden SSD-hez szükséges dolgot beállítottam, AHCI módban telepítettem a Windows-t és azóta is abban van, indexelés, előtöltés letiltva. Pagefile van. Még sosem volt dolgom SSD-vel, de egyszerűen elképesztő hogy gyorsulás helyett lassúságot tapasztalok, pedig semmilyen más hiba nincs, minden rendesen működik.
Szerintetek mi lehet a gond?
Köszi előre is!
Aktív témák
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest