Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
potyi23
üzenetére
Ezt nem a táp okozza, akkor max. adatkapcsolati hiba lenne. De SSD elhalálozásakor már ezzel a HDSentinel görbével többször találkoztam.
Amúgy az elmúlt 3 héten belül 6 vagy 7 db megdöglött, garis OCZ Agility 3-at láttam (különböző tárkapacitásúak voltak). A Petrolt meg hadd ne kezdjem számolni.

Most nem a gonoszság beszél belőlem, de az OCZ-nél valami nem oké. A DDR3-mal is ugyanez volt. Cserélhetted, és vihetted a második, harmadik cserét is menetrend szerint gariztatni. Ki is szálltak a bizniszből hamar, én meg nagyra nyitott szemekkel csodálkozok, ha jelenleg gépben hibátlanul üzemelő OCZ DDR3-at látok.
HGyu
Aktív témák
- Crimson Desert
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPad topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest