- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
allein
üzenetére
"Adott egy HDD, szeretném átpakolni róla az op rendszert minden más programmal együtt egy SSD-re. Csinált már valaki ilyesmit? "
Igen. Hozzákezdtem, csak nem jött össze

A tervem az volt, hogy win7 backuppal lementem a C meghajtót, és majd szépen windows install cd berak, javítás, satöbbi. De nem ment, azt mondta rögtön, hogy nem akar most ő ilyet csinálni, úgyhogy újrahúztam a gépet, már nem is érdekel mi volt a hiba, végre megy újra a gépem, vissza van rá rakva minden, ami most hirtelen kell.Amúgy, pedig, akit zavar, hogy AHCI módban eltávolítható meghajtói vannak, az olvassa el ezt :
Az írás szerint azért van mindez, mert az alaplapgyártók eSata-ként jelölik az összes portjutak, és erre szegény windows azt hiszi, hogy az tényleg az. Erre van két apró registry bejegyés, aminek hatására már nem fogja eltávolítható meghajtónak mutatni.
Sajnos a DVD írás akkor sem működik (nálam) AHCI módban

Aktív témák
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Titan Quest II
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Arc Raiders
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 8GB Kolink Citadel FSP 500W
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest