Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- iPhone topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Beleugrottam egy SSD-be, név szerint egy OCZ Agility 3-ba 60GB, pár dolgot megnéztem és az eladó is közölte AHCI-t nézzem meg Biosban (be volt kapcsolva), Defrag és az indexelés szintén Win7 -ben ki volt lőve. Elég okos rendszer lehet. Ha minden igaz még a böngésző gyorsítótárat is sikerült áthelyezni. Igazából nem akarok komolyabban mókolni benne használni szeretném ahogy van, (természetesen nem torrentezek rajta és amit lehet mindent másik meghajtóra töltök le) és csak ami legfontosabb rendszer progik és frissítések azok vannak fenn. Úgy állok most 30-35 gigánál. Viszont hiába csináltam meg ezeket csökken folyamatosan a méret.(Minimálisan,de csökken) Ha törlöm a böngészési adatokat némileg nyerek kis kapacitást. Miért csordogál a tárhely? ..és mit tudnék tenni ez ellen?
Azon is gondolkoztam a Win frissítés lényegében végtelen az mindig lesz, előbb utóbb ez a 30 giga is elfogy.Rossz döntés volt a 60 gigás SSD? Nem látok embereknél több száz gigás SSD-ket rendszernek

Minden infot előre is nagyra értékelek!
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen széket vegyek?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- hcl: Amúgy mi a terv?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest