Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
buherka
üzenetére
Keep your fucking shit....
Én nem benchmarkra hegyezem a cerkám mint egyesek, az tény hogy IOPS-ban és 4k-ban is gyorsabb a Sandforce-s SSD , vizsont hamarabb elhasználódik a NAND extrém használat mellett. Ezek csak hozzávetőleges hasonlítgatások a felhasználó úgy is vegyesen használja ezen értékeket.
Most csak mondok egy példát : Én 3 évig használom az SSD-m vezérlőtől függetlenül (Sandforce , Intel , Indilinx ... ) , igen ám és mi van azzal aki videót szerkeszt, DAW-al ír zenét (ahol több gigás library-ket hív be minden project írásánál, vagy RAW képet szerkeszt akár a 0-ról is.
Az a baj hogy 2 fajta érdeklődő van :
1. Aki azért vesz SSD-t mert HDD-hez (régi SSD ) mérten gyorsulást akar .
2. vagy kinőtte vagy nem elég neki a sebesség amit nyújt pedig renszermeghajtónak vette
Persze vannak akik megbízható SSD-t akarnak, és érdekli őket ~ sacc / kb. mennyi élettartamra számíthat.
Azt is tökéljétek be hogy nem mindenkinek van annyi pénze hogy 2-3 évente vegyen egyet.
Nyilván nekem utóbbi szempont lendít 2 SSD irányában (+ a régebbi intel és Vertex Turbo )Nem értem mi a problémád vele pontosabban a rangommal , nem kell szakértőnek lenned hogy érts is a dolgokhoz (rengeteg tag megkaphatná akinek nem kevés szakértelme van mégsem virít a neve alatt.)
Én speciel nem azért tartom a logout-m mert annyira szükséges vagy olyan sok bejegyezni valóm van. Just simple
Nem ajnároztam sem a Sandforce-s meghajtókat sem a Samsungot.Utolsó gondalatként , pedig még annyit hogy ez is hozzátartozik a topik témájához , az viszont nem amit te teszel.
Ha egyébként meg gondod lenne valamivel , van másik topik ammit lehet szennyezni ami valóban arra való.Nincsmit!
(#39315) zippofcy
ne tegyél a tűzre szegény macseknak már így is lóg a nyelve

Aktív témák
- XPG SPECTRIX S40G RGB 512GB NVMe SSD 100% / Beszámítás OK!
- SAMSUNG 9100 PRO 8 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.800-13.400 MBs - Eladó!
- Új 256GB Samsung PM991a NVMe SSD-k 2230 méretben, 100% max pár óra üzemidő - több db
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest