- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
Aktív témák
-
swrt
csendes tag
Sziasztok! Segítség!
Vettem egy OCZ Vertex3 sata3- 120Gb SSD-t.
Az SSD-re történő Win 7 64bit telepítése után azt tapasztaltam, hogy a gép nem minden esetben bootol be az ssd-ről (hibaüzenet: boot disk failure insert system disk and press enter), ilyenkor a bios sem látja az eszközt. Ez a "jelenség" néhány újraindítás után megszűnik. A BIOS felismeri és ez után tökéletesen működik a rendszer. A gépben korábban egy samsung sata2-es HDD volt, azzal nem volt ilyen probléma.
SATA kábel hiba kizárva (kb. 4-el próbáltam, eredmény nélkül).
Az alaplapom támogatja a SATA3 szabványt. (Gigabyte 990XA-UD3)- BIOS frissítésen túl vagyok, az SSD firmware frissítésén szintén. AHCI mód bekapcsolva, TRIM működik.Gondoltam, mielőtt visszaküldöm a garancia futárral, tanácsotokat kérem, hátha valaki látott már ilyet.
Előre is köszönöm a segítséget! Üdv!
Aktív témák
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos X24 24TB HDD
- Seagate 3TB SATA HDD (7200 RPM) 100/100% hibátlan állapot
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Eladó Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora Ultra 7 / RTX 5060 Részletfizetés megoldható. Beszámítás van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest