Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
zack
nagyúr
Az én 40Gb Kingston SSD-m is fura dolgot csinált. Felhúztam rá egy Win7-et, majd kb. a 3.-4. újraindítás után minden előjel nélkül kiírta hogy nincs boot device.
Zsír új az SSD, most lett beüzemelve. SATA kábel is jó lehet, mert az előző Raptor rendszer vinyó kábelét kapta meg...azzal meg ilyen gondok sosem voltak. Egyébként fizikálisan a BIOS-ból láttam az SSD-t, csak valamiért nem bootolt többet. Most "rágósztoltam" egy XP-t, és müxik egyelőre. 
Szerintetek mi lehet ez a nincs boot device hibajelenség?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Zsír új az SSD, most lett beüzemelve. SATA kábel is jó lehet, mert az előző Raptor rendszer vinyó kábelét kapta meg...azzal meg ilyen gondok sosem voltak. Egyébként fizikálisan a BIOS-ból láttam az SSD-t, csak valamiért nem bootolt többet. Most "rágósztoltam" egy XP-t, és müxik egyelőre.