- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
strebacom
senior tag
No most volt időm benézni,mert melózok(24órás készenlét,és munka
), látom megy az elmélkedés,hát kicsid ideges vagyok miatta, de teljesen megbízható boltban vettem,ahol törzs vásárló vagyok,már évek óta soha semmi gond nem volt!!
Tegnap előtt délután tettem fel az OS-t,más nem volt,meg ugye a progik, két partició van 25Gb rendszer a többi meg Games, no a 25-böl 13 szabad a Games-re meg a Battlefield3 és ennyi,nincs más,de 640GB.meg 33-szori indítás,25 óra ????
Az a fura hogy gyári fóliázott,leragasztott doboz volt valami müanyag akasztóval hátul....
Itt valaki írta, hogy progi rosszul is olvashatja ki a smart-ot!!Nem tudom ez van hibája nics jól működik,csak kicsit baxa a csőrömet a dolog....
ÖTLET??
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), látom megy az elmélkedés,hát kicsid ideges vagyok miatta, de teljesen megbízható boltban vettem,ahol törzs vásárló vagyok,már évek óta soha semmi gond nem volt!!